PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY

Contactgegevens PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY: address, phone, fax, email, website, opening hours

PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 343; 2140; BORGERHOUT, België

Telefoon (phone): 32359484 32359484

Fax (fax): +32 (10) 430-11-94 +32 (10) 430-11-94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY
Products information PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY

BTW identificatienummer (tax): BE02766326904
Ondernemingsnummer: 1333435058
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits & Services: Accessoires,Alimentation pour Animaux Domestiques.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats.

Product categorie (product category): Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY
(Get full report from official database of BE for PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY)

Aanvulling soorten activiteiten voor PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY
Addition kinds of activities for PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY

3143. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
313102. Hiel delen voor schoenen | Heel parts for shoes
495901. Onderhoud van wegen, luchthavens en parkeerplaatsen | Road, airport, and parking lot maintenance services
02799902. Laboratorium dierenboerderij | Laboratory animal farm
12220000. Bitumineuze kolen-ondergrondse mijnbouw | Bituminous coal-underground mining
20610105. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
20829905. Portier (alcoholische drank) | Porter (alcoholic beverage)
51490804. Melk, ingeblikt of gedroogd | Milk, canned or dried
79999905. Waarzeggers | Fortune tellers
83610304. Vertraagde thuis | Retarded home

Werken bij PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers 2 ploegen - Gent Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die zich willen engageren voor een lange periode. Assemblage en montagen in de automotive.

  • Aankoper (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

  • VERKOOP SUPERMARKT AFDELING GROENTEN EN FRUIT / BAKKERIJ (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt zoeken wij een medewerker voor de afdeling groenten en fruit / bakkerij. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, aanvullen en opvolgen van het assortiment groenten en fruit en/of bakkerij. Je volgt de houdbaarheidsdatum op. Je springt bij aan de kassa wanneer nodig. Werkuren tussen 6u en 19u30, je werkt elke zaterdag (vrije dag in de week), NOOIT op zondag!

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterk bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een aantal operatoren die kunnen en willen werken in 3 ploegen. Je staat in voor het instellen en bedienen van de machines van de productielijn en ook voor het opvolgen van het productieproces, alsook het wegzetten en aanbrengen van de materialen met de heftruck van de producten. Dit laatste kan perfect aangeleerd worden.

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beveren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een studentdie op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • Administratief Talent Zelik ( NL- FR ) - (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Vaste Job

    - Je lost administratieve vraagstukken op ter ondersteuning van de Account Managers. - Overleg met de klant, ontwerper en andere interne diensten om een vlotte verwerking en verschijning van de advertenties te garanderen. - Uiteraard denk je mee na over commerciële acties en leidt je deze in goede banen

  • Senior System Engineer met passie voor Cloud (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Je voert audits uit bij klanten om hen zo optimaal te begeleiden bij een overzet naar de cloud Je staat in voor technische interventies. Je begeleidt de klant in dit ganse traject, tot en met opvolging achteraf Je implementeert en beheert IaaS, PaaS en SaaS-omgevingen

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY in sociale netwerken
Look for responds of PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY in social networks

Lees alle opmerkingen voor PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY. Laat een reactie achter voor PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY. PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY. Leave a respond for PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY. PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY op de google maps. Adres en contacten PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY
Location of PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY on the google maps. Address and contacts of PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY

Andere gerelateerde bedrijven als come PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY: Promat NV | Argenta | Prijskaart (De) | Trinsy Technics BVBA | JULIEN DIELTJENS

Other related companies as PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY: Promat NV | Argenta | Prijskaart (De) | Trinsy Technics BVBA | JULIEN DIELTJENS

PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02766326904. Het bedrijf PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 343; 2140; BORGERHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 351,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Accessoires,Alimentation pour Animaux Domestiques.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
De hoofdactiviteit van PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY, openstaande posities, locatie van PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY, company assigned to the tax number BE02766326904. The company PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 343; 2140; BORGERHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 351,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires. List of products are Produits & Services: Accessoires,Alimentation pour Animaux Domestiques.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
The main activity of PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY is not available. You also can look at reviews of PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY, open positions, location of PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PS. FANTASIA MEVR.VAN ROY, employees, financial statistics.