GIJSELS MARIA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • GIJSELS MARIA
Private companiesTobacco Products • GIJSELS MARIA

Contactgegevens GIJSELS MARIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GIJSELS MARIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GIJSELS MARIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PALMBOSSTRAAT 26; 2220; HALLAAR, België

Telefoon (phone): 15247439 (+32-15247439) 15247439 (+32-15247439)

Fax (fax): +32 (60) 639-44-69 +32 (60) 639-44-69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GIJSELS MARIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GIJSELS MARIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GIJSELS MARIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GIJSELS MARIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GIJSELS MARIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GIJSELS MARIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GIJSELS MARIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GIJSELS MARIA
Products information GIJSELS MARIA

BTW identificatienummer (tax): BE09220520019
Ondernemingsnummer: 2464752197
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 836,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits & Services: Alimentation pour Animaux Domestiques,Accessoires.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats.

Product categorie (product category): Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GIJSELS MARIA
(Get full report from official database of BE for GIJSELS MARIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GIJSELS MARIA
Addition kinds of activities for GIJSELS MARIA

565199. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec
20150104. Kip, verwerkt: vers | Chicken, processed: fresh
28330107. Sulfa drugs | Sulfa drugs
31990308. Transmissiebanding, leer | Transmission belting, leather
34430804. Trogs, industrieel: metalen plaat | Troughs, industrial: metal plate
35590402. Cryogene machines, industriële | Cryogenic machinery, industrial
36799903. Cores, magnetisch | Cores, magnetic
38210116. microtomen | Microtomes
73891400. Veiling, taxatie en uitwisseling van diensten | Auction, appraisal, and exchange services

Werken bij GIJSELS MARIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GIJSELS MARIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GIJSELS MARIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GIJSELS MARIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • Machine-operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ga je als volgt te werk:- Staal uitsnijden bij nieuwe kwaliteiten voor aanmaak referentiestalen- Moederrollen in afrollers brengen- Aannaaien van moederrollen- Controle instelling machines- Stikdiepte instellen- Slechte stukken uitsnijden voor recuperatie

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

  • Landbouwhelper Varkens- en melkveehouderij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet voor een veelheid aan taken op landbouwbedrijven, voornamelijk in de varkens- en melkveehouderij in Limburg. Wanneer onze leden (boeren en tuinders) door omstandigheden er even niet in slagen hun bedrijf draaiende te houden, neem jij het werk over. Vanuit je verworven praktijkervaring verzorg je hun bedrijf alsof het jouw eigen bedrijf is. Hiernaast behoren ook routineopdrachten als stalreiniging tot je takenpakket. Je voert de courante werkzaamheden altijd zelfstandig uit.

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • Junior Master Supply Chain/Logistiek (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De firma is een groeiende KMO actief in de FMCG-sector. Dankzij hun gepassioneerd team van 150 medewerkers maken zij kwaliteitsvolle producten die tot het hogere marktsegment mogen behoren. Ter versterking van de Supply Chain afdeling zijn wij vandaag op zoek naar een Young Potential met sterke interesse in Supply Chain en Logistiek. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Bij aanvang zal je starten in het warehouse om hun ERP-systeem en het reilen en zeilen van de firma te leren kennen (+/- 3 maanden). Vervolgens word je naar gelang de noden en jouw interesse en ervaring ingezet op diverse projecten binnen het Supply Chain Departement. Dit kan volgende taken omvatten: Supply Chain Planning: raw materials, packaging, production, demand, logistiek, … (korte en lange termijn); Anticiperen op problemen m.b.t. planning, availability, stocks, … Actief deelnemen aan Supply Chain meetings; Analyseren en optimaliseren van Supply Chain en logistieke processen, opvolging KPI’s; Samenwerken met verschillende interne departementen; Rapporteren aan de Supply Chain Manager.

  • KRAANVRACHTWAGENCHAUFFEUR C of CE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE GELDER BOUWMATERIALEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren, laden en lossen met de kraanwagen en/of heftruck. Je werkt hiervoor op het depot, fabrieken en werven. Je springt bij in het magazijn: hiervoor rijd je met de heftruck.

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • Osteopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

  • Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake & Partners is currently looking for a Freelance Functional Analyst for one of our partners operational in the Security sector in Brussels. This SME Company will offer you a familial, informal and flexible environment witch is NOT that common in Brussels ! Function Translate the needs expressed by the business into a functional solution to guide the technical team You document functional specifications using standard methods (UML) and tools. You interact with business analysts and technical staff to build the best possible solution. Contribute to the estimation of effort, cost, time and resources required for the success of each development project You are part of a multi-functional team in which you work closely with the IT Director, Developers, Architects and the Board. Several Agile teams of 5 - 8 people Profile and Techs You have more than 4 years of experience in Functional Analysis You speak English and French or Dutch Experience in Agile / Scrum teams Good Experience with UML Experience with application development : Java, SOA, Web, Rest, SQL, DB2 Entreprise Architecture Technical environment Java EE Object Oriented programming Web Services Rest, API, Java Web development: JavaScript, XML, HTML, CSS SQL, DB2, GIT Windows, Linux Details of the mission Location: Brussels Center - Easy accessible Start: ASAP Length: 6 months + Extension Flexibility, home working and familial atmosphere Interested? to get in touch with me if you are interested or if you have any question regarding the mission, please APPLY via the button below.

Zoek naar antwoorden van GIJSELS MARIA in sociale netwerken
Look for responds of GIJSELS MARIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GIJSELS MARIA. Laat een reactie achter voor GIJSELS MARIA. GIJSELS MARIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GIJSELS MARIA. Leave a respond for GIJSELS MARIA. GIJSELS MARIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GIJSELS MARIA op de google maps. Adres en contacten GIJSELS MARIA
Location of GIJSELS MARIA on the google maps. Address and contacts of GIJSELS MARIA

Andere gerelateerde bedrijven als come GIJSELS MARIA GIJSELS MARIA: Domino | O.C.M.W. | CHEZ MARIE-ROSE | FA. ROELANTS | Chez Manu

Other related companies as GIJSELS MARIA: Domino | O.C.M.W. | CHEZ MARIE-ROSE | FA. ROELANTS | Chez Manu

GIJSELS MARIA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GIJSELS MARIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09220520019. Het bedrijf GIJSELS MARIA bevindt zich op het adres: PALMBOSSTRAAT 26; 2220; HALLAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 836,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Alimentation pour Animaux Domestiques,Accessoires.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
De hoofdactiviteit van GIJSELS MARIA is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GIJSELS MARIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GIJSELS MARIA, openstaande posities, locatie van GIJSELS MARIA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GIJSELS MARIA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is GIJSELS MARIA, company assigned to the tax number BE09220520019. The company GIJSELS MARIA is located at the address: PALMBOSSTRAAT 26; 2220; HALLAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 836,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires. List of products are Produits & Services: Alimentation pour Animaux Domestiques,Accessoires.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
The main activity of GIJSELS MARIA is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GIJSELS MARIA is not available. You also can look at reviews of GIJSELS MARIA, open positions, location of GIJSELS MARIA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GIJSELS MARIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GIJSELS MARIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GIJSELS MARIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GIJSELS MARIA, employees, financial statistics.