J.D.S. Menuiserie

Contactgegevens J.D.S. Menuiserie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.D.S. Menuiserie: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.D.S. Menuiserie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Stave 6 5620 Corenne (Florennes), België

Telefoon (phone): +32 (64) 730-21-60 +32 (64) 730-21-60

Fax (fax): +32 (86) 646-48-61 +32 (86) 646-48-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.D.S. Menuiserie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.D.S. Menuiserie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.D.S. Menuiserie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.D.S. Menuiserie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.D.S. Menuiserie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.D.S. Menuiserie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.D.S. Menuiserie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.D.S. Menuiserie
Products information J.D.S. Menuiserie

BTW identificatienummer (tax): BE09657226562
Ondernemingsnummer: 2837738037
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in J.D.S. Menuiserie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.D.S. Menuiserie
(Get full report from official database of BE for J.D.S. Menuiserie)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.D.S. Menuiserie
Addition kinds of activities for J.D.S. Menuiserie

179599. Wrak- en sloopwerk, nec | Wrecking and demolition work, nec
34119906. Blikjes | Tin cans
35780100. Boekhoudmachines en kassa's | Accounting machines and cash registers
45819905. Luchtvrachtbelasting- en losdiensten | Airfreight loading and unloading services
62119901. Hypotheken, kopen en verkopen | Mortgages, buying and selling
72190104. Kleermaker, behalve op maat of koopman | Tailor shop, except custom or merchant tailor

Werken bij J.D.S. Menuiserie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.D.S. Menuiserie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.D.S. Menuiserie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.D.S. Menuiserie. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator blending. Je zal werken in 3 ploegen. Je beschikt over een technische achtergrond en/of relevante ervaring.

  • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

  • ALL AROUND ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Als Allround Administratief Bediende ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket; - Administratieve taken ter voorbereiding van de boekhouding - Behandelen van telefonisch oproepen & e-mails - Klassement, stockbeheer Werkdagen: van dinsdag tot zaterdag

  • Voorman monteur met verantwoordelijkheidszin (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je vaste collega, de hulpmonteur, ga je op verplaatsing om de metalen constructies (zoals trappen, balustrades,...) te gaan plaatsen. Jij neemt de verantwoordelijkheid om de werken goed uit te voeren. Je kan hierbij oplossingsgericht denken en handelen en neemt initiatief. Op de werf zelf, sta je ook in contact met de klant.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Huishoudelijke Hulp regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als Huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze taken kunnen omvatten : schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan kunnen ook. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidate/kandidaat voor de regio Waregem/Zulte/Nokere

  • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

  • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

  • Student frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Bree zoeken we studenten tijdens de avonduren in het weekend (17u-max 21u). Eventueel ook op woensdagavond of vrijdagavond.  Hulp bij het aannemen van bestellingen, voorbereidend werk, tafels afruimen, maaltijden inpakken,... Klant heeft voorkeur voor kandidaten die in Bree wonen, omdat deze snel oproepbaar zijn bij drukte.

  • Meer dan een AUTOTECHNICUS (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VAN KASTEREN

    Type: Vaste Job

    Als 'Personal Service Technician' ben je verantwoordelijk voor de service van de Volvo van jouw klant. Samen met een collega (want je werkt in duo teams) zorg je niet alleen voor service, herstellingen en diagnoses maar je leert ook om het volledige traject te beheersen. Je plant zelf afspraken in, communiceert met je klant, zorgt voor facturatie en afhandeling van complicaties. Natuurlijk wordt je daarin ondersteund door een support team.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor onze kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van Office profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Auberge du pecheur

    Type: Flexijob

    Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van J.D.S. Menuiserie in sociale netwerken
Look for responds of J.D.S. Menuiserie in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.D.S. Menuiserie. Laat een reactie achter voor J.D.S. Menuiserie. J.D.S. Menuiserie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.D.S. Menuiserie. Leave a respond for J.D.S. Menuiserie. J.D.S. Menuiserie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.D.S. Menuiserie op de google maps. Adres en contacten J.D.S. Menuiserie
Location of J.D.S. Menuiserie on the google maps. Address and contacts of J.D.S. Menuiserie

Andere gerelateerde bedrijven als come J.D.S. Menuiserie J.D.S. Menuiserie: DEXIA | JET | Xplore | ALBERT WARTIQUE SPRL | PATRICK SMETS NV

Other related companies as J.D.S. Menuiserie: DEXIA | JET | Xplore | ALBERT WARTIQUE SPRL | PATRICK SMETS NV

J.D.S. Menuiserie is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.D.S. Menuiserie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09657226562. Het bedrijf J.D.S. Menuiserie bevindt zich op het adres: Rue de Stave 6 5620 Corenne (Florennes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 358,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in J.D.S. Menuiserie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.D.S. Menuiserie is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.D.S. Menuiserie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.D.S. Menuiserie, openstaande posities, locatie van J.D.S. Menuiserie op de kaart.

J.D.S. Menuiserie is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.D.S. Menuiserie, company assigned to the tax number BE09657226562. The company J.D.S. Menuiserie is located at the address: Rue de Stave 6 5620 Corenne (Florennes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 358,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in J.D.S. Menuiserie were not found.
The main activity of J.D.S. Menuiserie is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J.D.S. Menuiserie is not available. You also can look at reviews of J.D.S. Menuiserie, open positions, location of J.D.S. Menuiserie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.D.S. Menuiserie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.D.S. Menuiserie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.D.S. Menuiserie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.D.S. Menuiserie, employees, financial statistics.