ANIMAL CITY

Contactgegevens ANIMAL CITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANIMAL CITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANIMAL CITY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 35; 8420; WENDUINE, België

Telefoon (phone): 50410661 (+32-50410661) 50410661 (+32-50410661)

Fax (fax): +32 (50) 374-92-93 +32 (50) 374-92-93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANIMAL CITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANIMAL CITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANIMAL CITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANIMAL CITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANIMAL CITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANIMAL CITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANIMAL CITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANIMAL CITY
Products information ANIMAL CITY

BTW identificatienummer (tax): BE02291992187
Ondernemingsnummer: 1449066162
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits & Services: Accessoires,Alimentation pour Animaux Domestiques.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats.

Product categorie (product category): Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANIMAL CITY
(Get full report from official database of BE for ANIMAL CITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANIMAL CITY
Addition kinds of activities for ANIMAL CITY

399910. Coin-operated amusement machines | Coin-operated amusement machines
512202. Toiletartikelen | Toiletries
651700. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
13890300. Bailing, schoonmaken, swabbing en behandeling van putten | Bailing, cleaning, swabbing, and treating of wells
35470211. Structurele molens (walserij apparatuur) | Structural mills (rolling mill equipment)

Werken bij ANIMAL CITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANIMAL CITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANIMAL CITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANIMAL CITY. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator schuurmachine in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de organisatie van onze klant verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een operator schuurmachne. - Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine type Hevami. - Je voert de voorschreven kwaliteitscontroles correct uit - Je staat in voor het onderhoud van de machine.

  • Magazijnier/ lader-losser DAG (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de ontvangst en opslag van goederen in het magazijn.

  • Operator vaste namiddag of vaste nacht (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Ronse zijn we op zoek naar operatoren. Je zal tewerkgesteld worden aan een machine die kartonnen kokers produceert. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de kokers, het besturen van een heftruck, de conrole van de stock en het onderhoud van de productie omgeving.

  • Heftruckchauffeur/Reachtruckchauffeur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt met de heftruck (4 vorken) Je zet zendingen klaar en weg aan de hand van scansysteem - Je controleert de paletten op kwaliteit - Je maakt CMR en verzendnota’s op - Je hebt oog voor het optimaal gebruik van het magazijn en raadpleegt veelvuldig de stockvolumes - Je staat in voor de goede en efficiënte werking van het magazijn - Je staat in voor het onderhoud van het magazijn

  • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

  • Game master in Escape Room Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GENTERTAIN

    Type: Studentenjob

    De teams ontvangen, hen het spel uitleggen, het spel opvolgen en nadien het spel weer klaarzetten voor de volgende groep Aan het einde of aan het begin van de dag stofzuigen & dwijlen We zijn op zoek naar 1 student voor tijdens de week 's avonds en 1 student voor in het weekend

  • Plaatser veranda’s, ramen en deuren te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PRES - ALL REEKMANS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van ramen, deuren en hoogwaardige veranda's plaatsen en assembleren. Schrijnwerkerelementen verzagen volgens het plan. Elementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers,..Het glaswerk op een drager plaatsen en vastzetten (glaslatten, neopreendichtingen, kit, stutten,...). De waterdichtheid en de isolatie controleren. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en dichtingen ed plaatsen.

  • CHEFKOK CHINESE KEUKEN (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WOK DYNASTY

    Type: Vaste Job

    Je bent gespecialiseerd in Chinese gerechten. Je komt terecht in een bestaand team. Je beschikt over deze vaardigheden: wokken , teppanyaki, snijwerk en koken

  • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN DER AUWERA

    Type: Vaste Job

    Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van ANIMAL CITY in sociale netwerken
Look for responds of ANIMAL CITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANIMAL CITY. Laat een reactie achter voor ANIMAL CITY. ANIMAL CITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANIMAL CITY. Leave a respond for ANIMAL CITY. ANIMAL CITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANIMAL CITY op de google maps. Adres en contacten ANIMAL CITY
Location of ANIMAL CITY on the google maps. Address and contacts of ANIMAL CITY

Andere gerelateerde bedrijven als come ANIMAL CITY ANIMAL CITY: FLBARD EUROP. DISTRIBUTION CENTER NV | THE MAXBURG | Fun Vidéo | VERTROUWENSCENTRUM KIND IN NOOD | EDMOND GHYSENS

Other related companies as ANIMAL CITY: FLBARD EUROP. DISTRIBUTION CENTER NV | THE MAXBURG | Fun Vidéo | VERTROUWENSCENTRUM KIND IN NOOD | EDMOND GHYSENS

ANIMAL CITY is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANIMAL CITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02291992187. Het bedrijf ANIMAL CITY bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 35; 8420; WENDUINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 829,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Accessoires,Alimentation pour Animaux Domestiques.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
De hoofdactiviteit van ANIMAL CITY is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANIMAL CITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANIMAL CITY, openstaande posities, locatie van ANIMAL CITY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANIMAL CITY is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANIMAL CITY, company assigned to the tax number BE02291992187. The company ANIMAL CITY is located at the address: KERKSTRAAT 35; 8420; WENDUINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 829,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires. List of products are Produits & Services: Accessoires,Alimentation pour Animaux Domestiques.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
The main activity of ANIMAL CITY is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANIMAL CITY is not available. You also can look at reviews of ANIMAL CITY, open positions, location of ANIMAL CITY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANIMAL CITY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANIMAL CITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANIMAL CITY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANIMAL CITY, employees, financial statistics.