SCHELLENS PETER

Contactgegevens SCHELLENS PETER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHELLENS PETER: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHELLENS PETER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTEENWEG 10F; 8830; GITS, België

Telefoon (phone): 51727194 (+32-51727194) 51727194 (+32-51727194)

Fax (fax): +32 (19) 712-13-84 +32 (19) 712-13-84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHELLENS PETER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHELLENS PETER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHELLENS PETER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHELLENS PETER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHELLENS PETER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHELLENS PETER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHELLENS PETER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHELLENS PETER
Products information SCHELLENS PETER

BTW identificatienummer (tax): BE06953216552
Ondernemingsnummer: 1490539550
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens.

Product categorie (product category): Royal Canin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHELLENS PETER
(Get full report from official database of BE for SCHELLENS PETER)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHELLENS PETER
Addition kinds of activities for SCHELLENS PETER

34710205. Depolerende metaal | Depolishing metal
35569907. Pasta-machines | Pasta machinery
35790000. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
36440100. Elektrische aansluiting, schakelaar en zekeringdozen | Electric outlet, switch, and fuse boxes
37310203. Offshore supply boten, bouw en reparatie | Offshore supply boats, building and repairing
48139901. Telefoonkabel service, land of duikboot | Telephone cable service, land or submarine
51699912. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
57310203. Videobanden, leeg | Video tapes, blank
75320405. Tops (canvas of plastic), installatie of reparatie: auto | Tops (canvas or plastic), installation or repair: automotive

Werken bij SCHELLENS PETER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHELLENS PETER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHELLENS PETER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHELLENS PETER. Looking for open vacancies in other companies

  • Accountant (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accountant (m/v). Onze klant is gevestigd in de omgeving van Gent. Jouw verantwoordelijkheden als accountant zijn: debiteurenbeheer aankoopfacturen & financiële verrichtingen inboeken betalingen voorbereiden in Isabel maandafsluitingen voorbereiden rapporteringen opstellen in Excel je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Manager Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

  • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

  • Customer service medewerker (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving: Voor de regio van Mechelen zijn wij op zoek naar Customer Service medewerkers. De Customer Service medewerker is de onmisbare administratieve en commerciële schakel in de klantenrelatie. Jouw takenpakket kan in de functie van customer service medewerker dan ook zeer gevarieerd zijn: - Opvolgen van bestellingen - Fungeren als contactpunt voor de klanten en behandelen van de vragen door klanten - Verzorgen van een optimale dienstverlening - ... Kan jij je vinden in bovenstaande eigenschappen? Reageer dan zeker vandaag nog!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Diepenbeek, 16 uur per week. (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Diepenbeek. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Jobstudent Technische dienst - Tekenen in E-plan voor 2 weken in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Plannen / projecten herbekijken met een verantwoordelijke - Tekenen met E-Plan

  • Hulp in atelier/ zaalmedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Studentenjob

    Als vakantiejob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak

  • Technische bachelor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1674877-inline.html?cid=Partner_VDAB Sibelga beheert de distributienetten voor elektriciteit en aardgas in Brussel. We zorgen ervoor dat elke consument zijn energieleverancier kan kiezen door de verschillende operatoren toegang te verlenen tot de netten. We staan in voor de meteropname en de verwerking van alle meter- en verbruiksgegevens. Ook het beheer van de openbare verlichting van de gemeentewegen behoort tot onze taken. Je neemt deel aan de uitbouw of de dagelijkse exploitatie van de elektriciteits- en gasnetten in een onderneming die voor grote technologische uitdagingen staat (slimme meters, slimme netten, elektrische voertuigen, ...). Via een uitgebreid opleidingsprogramma krijg je de kans om je theoretische en praktische kennis uit te diepen en kennis te maken met onze specifieke activiteiten. Een functie met echte doorgroeimogelijkheden!

  • Voltijds verpleegkundige overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: Voer jij je verpleegtechnische taken uit (wondzorg, bloednames..) Kan je op een zelfstandige manier werken Vind je kwalitatieve zorg belangrijk Communiceer je op een correcte manier met je hoofdverpleegkundige ...

  • HR consulent @vind! Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Organisatorische talenten en de betere technische bedrijvenduurzaam matchen. Wat zien wij onder organisatorische talenten? administratie, boekhouding, sales support, HR, marketing, logistiek. Dagelijks proactief kandidaten vinden en daarnaast spontane sollicitaties verwerken. Samen met je collega’s een relatie op lange termijn met kandidaten en bedrijven opbouwen. Sollicitatiegesprekken afnemen, en dit soms met behulp van moderne videotechnologie. Om onze selectieprocedure grondig te kunnen uitvoeren, gaan we vaak ter plaatse voor de vacature intake. Vacatures opstellen en posten op diverse jobsites. Je neemt het volledige rekruteringstraject op, van A tot Z én dat tikkeltje meer. Ja, ook onze kennis sociale wetgeving benutten we bij het uitvoeren van de payroll.

  • Ploegchef (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

Zoek naar antwoorden van SCHELLENS PETER in sociale netwerken
Look for responds of SCHELLENS PETER in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHELLENS PETER. Laat een reactie achter voor SCHELLENS PETER. SCHELLENS PETER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHELLENS PETER. Leave a respond for SCHELLENS PETER. SCHELLENS PETER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHELLENS PETER op de google maps. Adres en contacten SCHELLENS PETER
Location of SCHELLENS PETER on the google maps. Address and contacts of SCHELLENS PETER

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHELLENS PETER SCHELLENS PETER: Gilissen Schoenen | HUIS PARDON | GARAGE LAGRAVIERE | B.L.V. BUREAUTIQUE | C.D.R. - C.R.D. sprl

Other related companies as SCHELLENS PETER: Gilissen Schoenen | HUIS PARDON | GARAGE LAGRAVIERE | B.L.V. BUREAUTIQUE | C.D.R. - C.R.D. sprl

SCHELLENS PETER is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHELLENS PETER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06953216552. Het bedrijf SCHELLENS PETER bevindt zich op het adres: BRUGSESTEENWEG 10F; 8830; GITS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 203,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Royal Canin. Lijst met producten zijn Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
De hoofdactiviteit van SCHELLENS PETER is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHELLENS PETER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHELLENS PETER, openstaande posities, locatie van SCHELLENS PETER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SCHELLENS PETER is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHELLENS PETER, company assigned to the tax number BE06953216552. The company SCHELLENS PETER is located at the address: BRUGSESTEENWEG 10F; 8830; GITS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 203,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Royal Canin. List of products are Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
The main activity of SCHELLENS PETER is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHELLENS PETER is not available. You also can look at reviews of SCHELLENS PETER, open positions, location of SCHELLENS PETER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHELLENS PETER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHELLENS PETER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHELLENS PETER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHELLENS PETER, employees, financial statistics.