LA TEMERITE

Contactgegevens LA TEMERITE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA TEMERITE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA TEMERITE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSEE DE DEVANT LA VILLE 3; 7604; CALLENELLE, België

Telefoon (phone): 69773816 (+32-69773816) 69773816 (+32-69773816)

Fax (fax): +32 (15) 796-65-77 +32 (15) 796-65-77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA TEMERITE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA TEMERITE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA TEMERITE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA TEMERITE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA TEMERITE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA TEMERITE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA TEMERITE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA TEMERITE
Products information LA TEMERITE

BTW identificatienummer (tax): BE07714843750
Ondernemingsnummer: 6907073974
Hoofdstad (capital): 721,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens.

Product categorie (product category): Royal Canin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA TEMERITE
(Get full report from official database of BE for LA TEMERITE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA TEMERITE
Addition kinds of activities for LA TEMERITE

8041. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
226901. Afdrukken van smalle stoffen | Printing of narrow fabrics
329703. Hittebestendige mengsels | Heat resistant mixtures
14790200. Pyrieten mijnbouw | Pyrites mining
24359903. Multiplex, hardhout of hardhout geconfronteerd | Plywood, hardwood or hardwood faced

Werken bij LA TEMERITE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA TEMERITE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA TEMERITE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA TEMERITE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inventarismedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inventarismedewerker scan je alle goederen in de winkel of het magazijn. Zo heeft de winkel een overzicht van de goederen.

  • Orderpickers sanitair (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in wijnegem zoeken wij een gedreven orderpicker / magazijnmedewerker. Je stelt bestellingen met sanitair samen adhv bestel en leveringsbonnen. Je verpakt het materiaal en maakt het verzendingsklaar.

  • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

  • Brandertechnicus (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onderhoud & herstelling van mazout- en gasketels, opstart nieuwe installaties bij particulieren en nieuwbouw. Een diagnose kunnen stellen van defecten en storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) en deze kunnen oplossen. Defecte onderdelen kunnen vervangen of herstellen.

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

  • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: B&L

    Type: Zelfstandige activiteit

    In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • KINESITHERAPEUT/PSYCHOMOTORISCH THERAPEUT (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: CENTRUM KLIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Samen met een aantal collega's werk je mee in een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor de diagnostiek en begeleiding van kinderen, jongeren en sporadisch volwassenen. Het betreft voornamelijk kinderen en jongeren ontwikkelingsvertraging, autisme, ADHD, DCD.

  • Zelfstandige Promotors en Verdelers M/V (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Onderhoudsmedewerker Bakkerij (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Jouw takenpakket: - Je start met de afwas voordat je aan het verdere onderhoud begint. - Je zal de werktafels, de vloeren, ramen, koelingen, vriezers,rekken,etc. onderhouden. - Je maakt gebruik van standaard materiaal alsook van machines. - Je zal tewerkgesteld worden op verschillende locaties. - Je werkt volgens een vooropgesteld takenpakket. - Je legt veranwoording af aan jouw rechtstreekse verantwoordelijke.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor onze klant, een gekende bakkerij uit de regio, zijn wij momenteel op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Je zal mee in de productie staan om alles proper te onderhouden

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: B.P.P.

    Type: Leercontract

    Voor ons bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een versterkende administratief bediende. Je zal instaan voor de input van gegevens van op de website, voornamelijk aanbestedingen afdrukken en inventariseren. Indien je dit wenst kan je takenpakket in onderling overleg uitgebreid worden.

Zoek naar antwoorden van LA TEMERITE in sociale netwerken
Look for responds of LA TEMERITE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA TEMERITE. Laat een reactie achter voor LA TEMERITE. LA TEMERITE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA TEMERITE. Leave a respond for LA TEMERITE. LA TEMERITE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA TEMERITE op de google maps. Adres en contacten LA TEMERITE
Location of LA TEMERITE on the google maps. Address and contacts of LA TEMERITE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA TEMERITE LA TEMERITE: FLREITHO & CIE SA | BACOB | MARNICK BEERNAERT | HENRI DELFORGE | Weemaes Joris

Other related companies as LA TEMERITE: FLREITHO & CIE SA | BACOB | MARNICK BEERNAERT | HENRI DELFORGE | Weemaes Joris

LA TEMERITE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA TEMERITE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07714843750. Het bedrijf LA TEMERITE bevindt zich op het adres: CHAUSSEE DE DEVANT LA VILLE 3; 7604; CALLENELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 721,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Royal Canin. Lijst met producten zijn Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
De hoofdactiviteit van LA TEMERITE is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA TEMERITE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA TEMERITE, openstaande posities, locatie van LA TEMERITE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LA TEMERITE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA TEMERITE, company assigned to the tax number BE07714843750. The company LA TEMERITE is located at the address: CHAUSSEE DE DEVANT LA VILLE 3; 7604; CALLENELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 721,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Royal Canin. List of products are Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
The main activity of LA TEMERITE is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA TEMERITE is not available. You also can look at reviews of LA TEMERITE, open positions, location of LA TEMERITE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA TEMERITE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA TEMERITE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA TEMERITE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA TEMERITE, employees, financial statistics.