La Cite Dort

Contactgegevens La Cite Dort: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data La Cite Dort: address, phone, fax, email, website, opening hours

La Cite Dort

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Paul Pastur 384; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne), België

Telefoon (phone): 071 47 48 60 (+32-071 47 48 60) 071 47 48 60 (+32-071 47 48 60)

Fax (fax): +32 (57) 777-16-81 +32 (57) 777-16-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) La Cite Dort: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "La Cite Dort"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "La Cite Dort"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van La Cite Dort, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen La Cite Dort. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of La Cite Dort, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees La Cite Dort. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti La Cite Dort
Products information La Cite Dort

BTW identificatienummer (tax): BE09951660156
Ondernemingsnummer: 6700531005
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 503,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in La Cite Dort zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rooms Furnished - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor La Cite Dort
(Get full report from official database of BE for La Cite Dort)

Aanvulling soorten activiteiten voor La Cite Dort
Addition kinds of activities for La Cite Dort

514200. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
20150405. Spel, klein: geslacht en gekleed | Game, small: slaughtered and dressed
33419901. Aluminium smelten en raffineren (secundair) | Aluminum smelting and refining (secondary)
37430000. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
48999905. Satelliet grondstations | Satellite earth stations

Werken bij La Cite Dort: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in La Cite Dort: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor La Cite Dort. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for La Cite Dort. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

  • MECANICIEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Operator voeding (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Recepturen aflezen en nauwkeurig kunnen uitvoeren - Productie nauwgezet in het oog houden - werken volgens de hygiëne en veiligheidsregels - machines kunnen instellen

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • Commercieel medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

  • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GO-SOLAR

    Type: Vaste Job

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

  • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TERHILLS HOTEL

    Type: Vaste Job

    Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

  • Lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Vaste Job

    Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • Support Engineer Engineering Tools (AutoCAD, PDMS, ...) regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van het Support team. Je ondersteunt de eindgebruikers met tools zoals AutoDESK (AutoCAD en Plant3D), AVEVA PDMS/E3D of Hexagon.

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

  • ZAALPERSONEEL WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    gerechten opdienen, tafels afruimen

Zoek naar antwoorden van La Cite Dort in sociale netwerken
Look for responds of La Cite Dort in social networks

Lees alle opmerkingen voor La Cite Dort. Laat een reactie achter voor La Cite Dort. La Cite Dort bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for La Cite Dort. Leave a respond for La Cite Dort. La Cite Dort on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie La Cite Dort op de google maps. Adres en contacten La Cite Dort
Location of La Cite Dort on the google maps. Address and contacts of La Cite Dort

Andere gerelateerde bedrijven als come La Cite Dort La Cite Dort: B.B.C. WERVIK | FE. VINCENT | SANIREV | DE POOTER | Metafox Systems nv.

Other related companies as La Cite Dort: B.B.C. WERVIK | FE. VINCENT | SANIREV | DE POOTER | Metafox Systems nv.

La Cite Dort is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is La Cite Dort, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09951660156. Het bedrijf La Cite Dort bevindt zich op het adres: Avenue Paul Pastur 384; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 503,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rooms Furnished - Rental. Producten gemaakt in La Cite Dort zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van La Cite Dort is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van La Cite Dort is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van La Cite Dort, openstaande posities, locatie van La Cite Dort op de kaart.

La Cite Dort is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is La Cite Dort, company assigned to the tax number BE09951660156. The company La Cite Dort is located at the address: Avenue Paul Pastur 384; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 503,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rooms Furnished - Rental. Products created in La Cite Dort were not found.
The main activity of La Cite Dort is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of La Cite Dort is not available. You also can look at reviews of La Cite Dort, open positions, location of La Cite Dort on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over La Cite Dort, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf La Cite Dort, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about La Cite Dort, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company La Cite Dort, employees, financial statistics.