KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV
Private companiesEducational Services • KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV

Contactgegevens KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopoldlei 54; 2220; Heist-op-den-Berg, België

Telefoon (phone): 015 24 47 26 (+32-015 24 47 26) 015 24 47 26 (+32-015 24 47 26)

Fax (fax): 015 24 02 02 (+32-015 24 02 02) 015 24 02 02 (+32-015 24 02 02)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV
Products information KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE03778991699
Ondernemingsnummer: 5526641845
Hoofdstad (capital): 450,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 438,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Building materials; Facing bricks; Parquets; Tiles; Insulation materials (Thermical)

Product categorie (product category): Roofing - Materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV
(Get full report from official database of BE for KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV
Addition kinds of activities for KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV

20990304. Frosting, klaar voor gebruik | Frosting, ready-to-use
32720316. Stappen, prefab beton | Steps, prefabricated concrete
34419903. Uitbreidingsverbindingen (structurele vormen), ijzer of staal | Expansion joints (structural shapes), iron or steel
38610504. Microfiche lezers en lezersprinters | Microfiche readers and reader printers
59999927. Trofeeën en plaques | Trophies and plaques
73360101. Grafiek en grafisch ontwerp | Chart and graph design

Werken bij KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Kok voor een voedingsbedrijf (Geen weekendwerk) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bereiden van gerechten in grote hoeveelheden. Je bedient de machines en volgt vaste recepturen.

  • Teamleader (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De teamleader is hiërarchisch de eerstelijnsverantwoordelijke en fungeert in die hoedanigheid als eerste aanspreekpunt voor de ploeg. De teamleader draagt de verantwoordelijkheid voor het organiseren, leiden, aansturen en rapporteren van alle activiteiten binnenéén van de ploegen. Vanuit een Lean Manufacturing standpunt is hij/zij verantwoordelijk voor het efficiënt aansturen van de procesactiviteiten in samenwerking met de service afdelingen en de Productieleider. Hij/zij heeft continu aandacht voor rentabiliteit, productiviteit, kwaliteit & hygiëne, veiligheid, en de organisatie en ontwikkeling van de eigen ploeg. Om de juiste focus te houden binnen de diverse resultaatsgebieden zal hij/zij steeds vertrekken vanuit een QCDSM-benadering (zie ook verwijzing hiernaar bij onderstaande resultaatsgebieden):

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Londerzeel/Kapelle op den Bos (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in regio Londerzeel, Kapelle op den Bos en omgeving. Deze klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer. Je hebt dus zeker een auto nodig.

  • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

  • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • telecom installateurs (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Taaltrainer Frans regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak zoekt een enthousiaste en gedreven taaltrainer Frans om les te geven aan particulieren en professionals in en rond Gent.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV in sociale netwerken
Look for responds of KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV. Laat een reactie achter voor KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV. KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV. Leave a respond for KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV. KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV op de google maps. Adres en contacten KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV
Location of KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV on the google maps. Address and contacts of KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV: ALBE | LUYTEN | BERNARD MOYENS | Klein Brabantse Autocentrale | François Patriarche and Co sprl

Other related companies as KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV: ALBE | LUYTEN | BERNARD MOYENS | Klein Brabantse Autocentrale | François Patriarche and Co sprl

KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03778991699. Het bedrijf KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV bevindt zich op het adres: Leopoldlei 54; 2220; Heist-op-den-Berg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 450,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 438,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Roofing - Materials. Lijst met producten zijn Building materials; Facing bricks; Parquets; Tiles; Insulation materials (Thermical).
De hoofdactiviteit van KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV, openstaande posities, locatie van KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV, company assigned to the tax number BE03778991699. The company KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV is located at the address: Leopoldlei 54; 2220; Heist-op-den-Berg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 450,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 438,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Roofing - Materials. List of products are Building materials; Facing bricks; Parquets; Tiles; Insulation materials (Thermical).
The main activity of KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV is not available. You also can look at reviews of KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV, open positions, location of KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV, employees, financial statistics.