ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

Contactgegevens ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Bosuilbaan 43; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 326 75 70 (+32-03 326 75 70) 03 326 75 70 (+32-03 326 75 70)

Fax (fax): 03 326 26 99 (+32-03 326 26 99) 03 326 26 99 (+32-03 326 26 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
Products information ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09634704589
Ondernemingsnummer: 4641143798
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Pipes - Plastic; Do-it-yourself - Articles & materials; Cupolas - Skylight; Plastics - General; Septic tanks; Plastics - Building industry; Windows; Water purification; Upholstery parts

Product categorie (product category): Roofing - Materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
(Get full report from official database of BE for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
Addition kinds of activities for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

02790303. Ratelslangboerderij | Rattlesnake farm
20750000. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
24999913. Scoops, hout | Scoops, wood
35310614. Tractoren, constructie | Tractors, construction
36219902. Generatorsets: benzine, diesel, of dual-fuel | Generator sets: gasoline, diesel, or dual-fuel
58129906. Voedingsdiensten voor contracten | Contract food services

Werken bij ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider rioolrenovatie te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een ervaren arbeider rioolrenovatie of iemand die momenteel ploegbaas is in deze discipline en klaar is om de taak van werfleider op zich te nemen. Je bent iemand die van aanpakken weet. Je kan vlot communiceren waardoor je team zeer goed weet wat er dient te gebeuren. Je bent pracktisch ingesteld en steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Dit is een functie waar veel uren worden gemaakt.

  • Lasser/constructeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser/constructeur behartig je van begin tot einde en project. Je staat in voor het samenstellen en monteren van machines of andere fijn-mechanische onderdelen.

  • Chauffeur containervervoer (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur containervervoer vertrek je dagelijks vanuit het depot in Sint-Gillis-Waas naar bedrijven in de Antwerpse haven om de containers op te halen. De containers leeg je op het depot in Sint-Gillis-Waas met behulp van een heftruck. Nadien breng je de lege container terug naar het bedrijf en haalt nieuwe containers op in de Antwerpse haven.     Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in granen, ben ik op zoek naar een chauffeur containervervoer.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

  • Teamleader (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleader of een Verantwoordelijke planning en productiebeheer (m/v) die de dagelijkse lossingen of ladingen op een zo efficiënt mogelijke wijze coördineren en waardoor de heftruckchauffeurs hun werk kunnen uitvoeren en de administratieve flow goed loopt. Takenpakket: - Je stuurt de interne en de externe processen aan, zoals het verwerken van lossingen en ladingen in SAP, fysische controle van de goederen (schade, aantallen, productcorrectheid) en het alloceren van goederen (manuele sturing) - Je zorgt voor het aansturen en het plannen van het personeel - Je bespreekt vastgestelde fouten met de persoon in kwestie en in gezamenlijk overleg zoek je naar acties ter voorkoming - Je volgt de productiviteiten op - Je coördineert specifieke opdrachten op vraag van de klant - Je formuleert verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de eigen afdeling zoals kwaliteitsvoorstellen, productiviteitsverbeteringen en veiligheidsvoorstellen - Je motiveert en je coacht het personeel

  • Meestergast lassen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als meestergast ben jij een zeer belangrijke spil in ons team van zo’n 60 tal eigen ervaren fotolassers en pijpfitters! zij (en jij) werken in flexibele ploegen, zodat dringende vragen of de werken op verschillende plaatsen steeds snel kunnen ingevuld worden. Door deze wisselende ploegen zoeken wij iemand met echte people skills, die deze flexibiliteit en variatie als een troef ziet, en die houdt van werken op verschillende locaties. Hiervoor is er uiteraard als enige ervaring vereist. Binnen ons team is er aandacht voor kwaliteit, gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Zijn dit waarden die ook jij wenst uit te dragen? Wat betekend deze job concreet: Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega’s. Je rapporteert de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Psycholoog / relatietherapeut (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    · gemotiveerde Psycholoog (M/V) en/of Seksuoloog · flexibiliteit, zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren · een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. · therapeutische betrokkenheid is een must! · Beschikbaarheid 2d /week (woensdag + donderdag), volledige dagen op termijn, starten met avonduren. Proefperiode van 1j, nadien langdurig engagement.

  • Voetreflexoloog (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Flexijob

    - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Laat een reactie achter voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Leave a respond for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA op de google maps. Adres en contacten ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
Location of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA on the google maps. Address and contacts of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: HAARMODE | DIENST VOOR TOERISME WERVIK | Muyldermans Ann | R. STAELENS | STUDIO HARDY

Other related companies as ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: HAARMODE | DIENST VOOR TOERISME WERVIK | Muyldermans Ann | R. STAELENS | STUDIO HARDY

ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09634704589. Het bedrijf ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA bevindt zich op het adres: Oude Bosuilbaan 43; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 837,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Roofing - Materials. Lijst met producten zijn Pipes - Plastic; Do-it-yourself - Articles & materials; Cupolas - Skylight; Plastics - General; Septic tanks; Plastics - Building industry; Windows; Water purification; Upholstery parts.
De hoofdactiviteit van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, openstaande posities, locatie van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, company assigned to the tax number BE09634704589. The company ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is located at the address: Oude Bosuilbaan 43; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 837,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Roofing - Materials. List of products are Pipes - Plastic; Do-it-yourself - Articles & materials; Cupolas - Skylight; Plastics - General; Septic tanks; Plastics - Building industry; Windows; Water purification; Upholstery parts.
The main activity of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is not available. You also can look at reviews of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, open positions, location of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, employees, financial statistics.