Etablissements Christian Gillain S.A.

Contactgegevens Etablissements Christian Gillain S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Etablissements Christian Gillain S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Etablissements Christian Gillain S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint Blaise 85 6200 Bouffioulx, België

Telefoon (phone): 071.39 43 96 (+32-071.39 43 96) 071.39 43 96 (+32-071.39 43 96)

Fax (fax): 071.38 28 48 (+32-071.38 28 48) 071.38 28 48 (+32-071.38 28 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Etablissements Christian Gillain S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Etablissements Christian Gillain S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Etablissements Christian Gillain S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Etablissements Christian Gillain S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Etablissements Christian Gillain S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Etablissements Christian Gillain S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Etablissements Christian Gillain S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Etablissements Christian Gillain S.A.
Products information Etablissements Christian Gillain S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01346893310
Ondernemingsnummer: 9845642089
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Roof structures

Product categorie (product category): Roof Structures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Etablissements Christian Gillain S.A.
(Get full report from official database of BE for Etablissements Christian Gillain S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Etablissements Christian Gillain S.A.
Addition kinds of activities for Etablissements Christian Gillain S.A.

179100. Structurele stalen erectie | Structural steel erection
01610101. Cantaloupe boerderij | Cantaloupe farm
20330105. Geurstoffen, tomaat: verpakt in blikjes, potten, enz. | Seasonings, tomato: packaged in cans, jars, etc.
22590401. Gordelbladen, elastisch, gebreid | Girdle blanks, elastic, knit
24359904. Fineer voorraad, hardhout | Veneer stock, hardwood
28360000. Biologische producten, behalve diagnostisch | Biological products, except diagnostic
50920202. Bordspellen | Board games
51590600. Tabaksverdelers en producten | Tobacco distributors and products
73420200. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services

Werken bij Etablissements Christian Gillain S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Etablissements Christian Gillain S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Etablissements Christian Gillain S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Etablissements Christian Gillain S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bobijnopzetter 2-ploegen tijdelijke opdracht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient bobijnen in het scheerrek op te zetten.

  • Automechanieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelt, reviseert en voert periodieke controles uit op personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen. Werkt volgens het onderhoudsschema, de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: depannages en testritten op de openbare weg uitvoeren.

  • Huishoudhulp in Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Verkoper / Verkoopster Slagerij (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelmedewerker gezocht voor een slagerij, regio Avelgem. Jouw taken : * aanvullen van vleeswaren in de toonbank * bestellen van klanten * onderhoud in de winkel * meehelpen met eenvoudige bereidingen in het atelier Uurrooster (ongeveer): Maandag 14u tot 19u30 Woensdag 8u tot 12u30 Vrijdag 8u tot 12u30 en van 14u tot 19u Zondag 8u tot 12u30 Uurrooster is bespreekbaar.

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Studentenjob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

  • Jobstudenten verkoop M/V - Mechelen (Battel) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze winkel te Mechelen (Battel) zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • Ervaren medewerker tuinaanleg/onderhoud (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een tuinaannemer in Menen zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker. Samen met de zaakvoerder en enkele collega's sta je in voor het onderhoud van tuinen. Maar zeker ook de aanleg. Ervaring is belangrijk, zodat je meteen ingezet kan worden en zelfstandig kan werken. De taken: - algemeen onderhoud van de tuin - klein basisonderhoud van de machines - goede plantenkennis - aanleg van de tuin - verharding, afsluiting, ... plaatsen - ...

  • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • stabiliteitsingenieur/bouwkundig tekenaar (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Deze job is tweeledig: Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding. Daarnaast werkt je ook voor een stuk als tekenaar. Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de plannen van fundering, betonstructuur, dak- en wandbekleding met inbegrip van de verschillende stuktekeningen van kolommen, balken, dak- & wandelementen dewelke noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen.

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Personal trainer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: fit20

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer sta je in voor het begeleiden van zowel nieuwe leden als bestaande leden. Je krijgt eerst een opleiding over hoe fit20 juist werkt en waar je als trainer aandacht aan dient te besteden. De taken zijn divers: - introductiesessies geven - luisteren naar de noden en wensen van de klant, en op basis daarvan advies geven en de fit20 oefeningen aanpassen - de toestellen instellen - intense begeleiding van 20 minuten per persoon/2 personen - empathisch en motiverend werken - dagelijks de uitslag van de introductiesessies rapporteren - opvolging van leads die nog geen introductie gepland hebben en van leads die na de introductie nog twijfelen

Zoek naar antwoorden van Etablissements Christian Gillain S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Etablissements Christian Gillain S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Etablissements Christian Gillain S.A.. Laat een reactie achter voor Etablissements Christian Gillain S.A.. Etablissements Christian Gillain S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Etablissements Christian Gillain S.A.. Leave a respond for Etablissements Christian Gillain S.A.. Etablissements Christian Gillain S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Etablissements Christian Gillain S.A. op de google maps. Adres en contacten Etablissements Christian Gillain S.A.
Location of Etablissements Christian Gillain S.A. on the google maps. Address and contacts of Etablissements Christian Gillain S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Etablissements Christian Gillain S.A. Etablissements Christian Gillain S.A.: VANSANT | JANSSENS BLAD- EN LUCHTVEREN | PUBLICITEIT STUDIO ROBERT | ASSURANCES GEENENS AMAURY | HILDE DE LEENER

Other related companies as Etablissements Christian Gillain S.A.: VANSANT | JANSSENS BLAD- EN LUCHTVEREN | PUBLICITEIT STUDIO ROBERT | ASSURANCES GEENENS AMAURY | HILDE DE LEENER

Etablissements Christian Gillain S.A. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Etablissements Christian Gillain S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01346893310. Het bedrijf Etablissements Christian Gillain S.A. bevindt zich op het adres: Rue Saint Blaise 85 6200 Bouffioulx. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 106,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Roof Structures. Lijst met producten zijn Roof structures.
De hoofdactiviteit van Etablissements Christian Gillain S.A. is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Etablissements Christian Gillain S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Etablissements Christian Gillain S.A., openstaande posities, locatie van Etablissements Christian Gillain S.A. op de kaart.

Etablissements Christian Gillain S.A. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Etablissements Christian Gillain S.A., company assigned to the tax number BE01346893310. The company Etablissements Christian Gillain S.A. is located at the address: Rue Saint Blaise 85 6200 Bouffioulx. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 106,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Roof Structures. List of products are Roof structures.
The main activity of Etablissements Christian Gillain S.A. is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Etablissements Christian Gillain S.A. is not available. You also can look at reviews of Etablissements Christian Gillain S.A., open positions, location of Etablissements Christian Gillain S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Etablissements Christian Gillain S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Etablissements Christian Gillain S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Etablissements Christian Gillain S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Etablissements Christian Gillain S.A., employees, financial statistics.