De Wegenbouwer B.V.B.A.

Contactgegevens De Wegenbouwer B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Wegenbouwer B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Wegenbouwer B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint Lenaartsebaan 9 2390 Malle, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Wegenbouwer B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Wegenbouwer B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Wegenbouwer B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Wegenbouwer B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Wegenbouwer B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Wegenbouwer B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Wegenbouwer B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Wegenbouwer B.V.B.A.
Products information De Wegenbouwer B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04627960205
Ondernemingsnummer: 9217773437
Hoofdstad (capital): 848,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 802,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Roadway construction

Product categorie (product category): Roadway Construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Wegenbouwer B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for De Wegenbouwer B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Wegenbouwer B.V.B.A.
Addition kinds of activities for De Wegenbouwer B.V.B.A.

284404. Scheerbereidingen | Shaving preparations
01399902. Vlas boerderij | Flax farm
27820501. chequeboekjes | Checkbooks
28699917. Ethyleenoxide | Ethylene oxide
31720204. Sigaret en sigaretten | Cigarette and cigar cases
34419902. Dam poorten, metalen plaat | Dam gates, metal plate
52510104. Gereedschap, kracht | Tools, power
87349907. Metallurgisch test laboratorium | Metallurgical testing laboratory
89999901. Actuariële consultant | Actuarial consultant

Werken bij De Wegenbouwer B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Wegenbouwer B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Wegenbouwer B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Wegenbouwer B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieoperator (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je taken bestaan uit: het besturen van een modern computergestuurd machinepark je zorgt voor correcte uitvoering van technische richtlijnen je controleerd in samenspraak met de verantwoordelijke de kwaliteit van het product

  • Plaatser (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Diepenbeek is op zoek naar een plaatser. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van ramen en deuren, rolluiken, zonweringen, veranda's,... 

  • Operator buigmachine (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een operator voor de buigmachine. - Aan de hand van de opdracht maak je een inschatting van aanpak en de nodige productietijd. - Je gebruikt je wiskundige kennis om de juiste parameters te bepalen voor machines (hiervan krijg je ook nog intern een opleiding) - Je stelt de machines in volgens de specificaties en controleert deze om er zeker van te zijn dat de machines de producten maken tot hoe de klant ze wenst. - Je bedient de verschillende machines en installaties die leiden tot een perfect gebogen eindproduct.

  • Dakwerker (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een frima in ranst zijn wij opzoek naar een ervaren dakwerker met min. j jaar ervaring voor het plaatsen van pannen en leien op hellende daken, zowel op renovatie als nieuwbouw. Je werkt doelgericht en nauwkeurig Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen en Leisteen Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Dakbedekkingselementen metselen (nokpannen, gevelpannen, …) Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Huisarts (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: WGC Daenshuis vzw

    Type: Vaste Job

    erkend geaccrediteerd huisarts voor een langdurig engagement evidence based medicine als belangrijke basis zien goede kennis van talen : Nederlands,Frans, Engels multidisciplinaire opvolging van de patiënt in overleg met verschillende disciplines (verpleging, maatschappelijk werk, kiné, psycholoog) week- en weekendwachten opnemen binnen de georganiseerde lokale wachtdienst

  • Allround technieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMCE NV

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het bouwen van prototype meetopstellingen je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de installaties en gebouwen je staat in voor het assembleren en monteren van de meetinstrumenten je steekt mee de handen uit de mouwen: je helpt goederen stockeren, je werkt met de heftruck,...

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • Logopedist(e) (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILIE CIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, toffe collega om mijn praktijk te versterken, maar ook om mijn leerlingen over te nemen tijdens mijn zwangerschapsverlof vanaf de kerstvakantie tot de krokusvakantie, de exacte data zijn nog te bepalen (ook in onderling overleg). Je werkt op zelfstandige basis met kleuters, kinderen en jongvolwassenen. De therapie gaat door in de praktijk te Hulste, aan huis of op school tijdens daguren (voorschools, over de middag en naschools).Vooraf is er de mogelijkheid om alle leerlingen mee te volgen.

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

  • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van De Wegenbouwer B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of De Wegenbouwer B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Wegenbouwer B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor De Wegenbouwer B.V.B.A.. De Wegenbouwer B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Wegenbouwer B.V.B.A.. Leave a respond for De Wegenbouwer B.V.B.A.. De Wegenbouwer B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Wegenbouwer B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten De Wegenbouwer B.V.B.A.
Location of De Wegenbouwer B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of De Wegenbouwer B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come De Wegenbouwer B.V.B.A. De Wegenbouwer B.V.B.A.: ANNIE MESSELY | LST | HUIS DUMONT | LUC'S GARAGE SPRL J.L.J. BVBA | TASSIGNY CHRISTIAN

Other related companies as De Wegenbouwer B.V.B.A.: ANNIE MESSELY | LST | HUIS DUMONT | LUC'S GARAGE SPRL J.L.J. BVBA | TASSIGNY CHRISTIAN

De Wegenbouwer B.V.B.A. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Wegenbouwer B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04627960205. Het bedrijf De Wegenbouwer B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Sint Lenaartsebaan 9 2390 Malle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 848,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 802,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Roadway Construction. Lijst met producten zijn Roadway construction.
De hoofdactiviteit van De Wegenbouwer B.V.B.A. is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Wegenbouwer B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Wegenbouwer B.V.B.A., openstaande posities, locatie van De Wegenbouwer B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Wegenbouwer B.V.B.A. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Wegenbouwer B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04627960205. The company De Wegenbouwer B.V.B.A. is located at the address: Sint Lenaartsebaan 9 2390 Malle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 848,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 802,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Roadway Construction. List of products are Roadway construction.
The main activity of De Wegenbouwer B.V.B.A. is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Wegenbouwer B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of De Wegenbouwer B.V.B.A., open positions, location of De Wegenbouwer B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Wegenbouwer B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Wegenbouwer B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Wegenbouwer B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Wegenbouwer B.V.B.A., employees, financial statistics.