TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL

Particuliere bedrijvenLegale diensten • TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL
Private companiesLegal Services • TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL

Contactgegevens TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ch D'Enghien 225 7850 Enghien, België

Telefoon (phone): 32.23 55 53 65 32.23 55 53 65

Fax (fax): 32.23 55 72 24 32.23 55 72 24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL
Products information TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03760314941
Ondernemingsnummer: 5046539306
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 835,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Transportation of goods by road - international

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL
(Get full report from official database of BE for TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL
Addition kinds of activities for TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL

3812. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
02599906. Squab boerderij | Squab farm
20139909. Lard, uit gekochte vleesproducten | Lard, from purchased meat products
28349907. Poeders, farmaceutisch | Powders, pharmaceutical
35779905. Filmlezerapparaten | Film reader devices
39520103. Frisketpapier (materiaal van kunstenaars) | Frisket paper (artists' material)
73890407. Hosiery pairing | Hosiery pairing
78190403. Studio verhuur, film | Studio property rental, motion picture

Werken bij TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

  • Customer Service (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor DHL te Opglabbeek zijn we op zoek naar meewerkende supervisor customer service. Je zal voltijds werken in daguren. Taken: Je bent verantwoordlijk voor het correct aannemen van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendigen Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat ze snel en adequaat worden opgelost Je focust en speelt proactief in op behoeften van de klant. Je streeft een optimale klanttevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit Je verzorgt klantenrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven Je rapporteert aan de manager customer service

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Bornem (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Action Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    De mogelijke werkuren zijn: 6u15-12u00, 6u15-14u, 11u45-19u30 en 13u45-19u30. Jouw taken kunnen onder meer bestaan uit: verwerken van leveringen, kassawerk, aanvullen en spiegelen van de producten en netjes houden van de winkel. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Jobstudent M/V Charcuterie regio Bocholt gezocht! (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Bocholt zijn wij op zoek naar jobstudenten voor in de charcuterie. Je taken bestaan vooral uit: klanten verderhelpen verstoog onderhouden

  • Jobstudent supermarkt (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een supermarkt regio Zepperen. Je staat voornamelijk in voor kassawerk, uitpak, aanvullen van rekken enzoverder.

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • projectleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

  • HR-freelancers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

  • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Target Recruitment - PM (Digital Projects) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht in Zaventem tot zeker eind 2019!     Bedrijf   Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance Project Manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019).   De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10!     Taken   Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten.  Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's    Profiel   Als freelance Project Managervoldoe je aan volgende vereisten:  Minstens 5 jaar ervaring in een functie als PM in technische projecten Sterk in stakeholder management PMI methodologie - Agile/Scrum bij voorkeur Goede kennis van MS Office en MS projects Actief, hands-on, oplossingsgericht Je bent een sterke communicator op alle niveaus en kan goed prioriteiten bepalen in complexe en internationale omgevingen Drietalig (NL - FR - ENG)   Aanbod   Als freelance PM digital mag je je verwachten aan:  Een uitdagende opdracht met veel verantwoordelijkheid in regio Zaventem Een contract van lange duur - voorzien tot eind 2019 + mogelijke verlengingen Startdatum voorzien op 15/11/18   Opgelet: kandidaten moeten Voor 22/10 voorgesteld zijn, dus graag een snelle reactie.     Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL. Laat een reactie achter voor TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL. TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL. Leave a respond for TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL. TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL op de google maps. Adres en contacten TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL
Location of TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL on the google maps. Address and contacts of TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL: MECABURO | DOMAINE PROVINCIAL D'HةLةCINE | K.F.C. Poperinge | Filytex | BUSO

Other related companies as TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL: MECABURO | DOMAINE PROVINCIAL D'HةLةCINE | K.F.C. Poperinge | Filytex | BUSO

TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03760314941. Het bedrijf TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL bevindt zich op het adres: Ch D'Enghien 225 7850 Enghien. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 835,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Transportation of goods by road - international.
De hoofdactiviteit van TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL, openstaande posities, locatie van TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL op de kaart.

TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL, company assigned to the tax number BE03760314941. The company TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL is located at the address: Ch D'Enghien 225 7850 Enghien. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 835,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Transportation of goods by road - international.
The main activity of TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL is not available. You also can look at reviews of TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL, open positions, location of TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORTS VAN MIEGHEM SPRL, employees, financial statistics.