TRANSPORTS MARQUETTE SPRL

Contactgegevens TRANSPORTS MARQUETTE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORTS MARQUETTE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORTS MARQUETTE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Du Plavitout 135 7700 Mouscron, België

Telefoon (phone): 32.56 33 60 01 32.56 33 60 01

Fax (fax): 32.56 33 60 16 32.56 33 60 16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORTS MARQUETTE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORTS MARQUETTE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORTS MARQUETTE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORTS MARQUETTE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORTS MARQUETTE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORTS MARQUETTE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORTS MARQUETTE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORTS MARQUETTE SPRL
Products information TRANSPORTS MARQUETTE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02676239013
Ondernemingsnummer: 8547058105
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 666,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Road transport

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORTS MARQUETTE SPRL
(Get full report from official database of BE for TRANSPORTS MARQUETTE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORTS MARQUETTE SPRL
Addition kinds of activities for TRANSPORTS MARQUETTE SPRL

259102. Raamgordijnen | Window blinds
15420105. Winkelcentrum bouw | Shopping center construction
17419907. Steen metselarij | Stone masonry
22530501. Baskische shirts, breien | Basque shirts, knit
32290102. Barware | Barware
34659902. Fenders, auto: gestempeld of geperst metaal | Fenders, automobile: stamped or pressed metal
35529900. Textielmachines, nec | Textile machinery, nec
35869901. Benzinepompen, meten of doseren | Gasoline pumps, measuring or dispensing
51491004. Siroop, behalve voor fonteingebruik | Syrups, except for fountain use
59610300. Boek en record clubs | Book and record clubs

Werken bij TRANSPORTS MARQUETTE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORTS MARQUETTE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORTS MARQUETTE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORTS MARQUETTE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenoperator met een passie voor chocolade (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal onder meer bestaan uit: - Correcte vullingen draaien voor pralines en paaseitjes - Productieorders correct opvolgen en controleren - Traceerbaarheid van de producten garanderen - Controleren van de houdbaarheid van de producten - Alle gebruikte materialen en machines in propere staat achterlaten en ontsmetten

  • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

  • Administratief Bediende (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende \\\" verpakkingsdienst\\\" M/V; - Aanmaak en onderhoud artikelbeheer in ERP-systeem (Navision) - Ingrediëntendeclaraties opmaken volgens de Europese wetgeving en controle op volledigheid - Coördinatie tussen interne kwaliteitsdienst, leverancier, ontwerpbureau, klant en drukker bij aanmaak van nieuwe verpakkingen - Nazicht verpakkingen (PDF) met tekstdocumenten - Tekst- en productanalyses opvragen voor private labels

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Brugge, 20u/per week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in regio Brugge. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken, ev. boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kallo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kinrooi - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten om te werken in een supermarkt. Je kan ingezet worden aan de kassa of in de winkel zelf. Je komt in contact met de klanten, en helpt ze steeds verder met een glimlach. Je hebt een verzorgd voorkomen, en leert graag bij.

  • WERFLEIDER BOUW (Betonwerken) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BETON EN GRONDWERKEN VAN GAEVEREN

    Type: Vaste Job

    Voor onze groeiende familiale KMO met onberispte reputatie, zoeken we dringend versterking ! Je staat in voor dagelijkse allround ondersteuning van onze betonprojecten (grond-, riolerings-, bewapenings- en bekistingswerken) : Contact met architecten, klanten, leveranciers, collega's, ... Werk- en werfvoorbereiding (coördineren leveringen, bestellingen, praktische organisatie, ...) Meetstaten en vorderingsstaten bijhouden Controles uitvoeren : plannen, borderels, metingen op de werf zowel voor, tijdens als na uitvoering Eventueel ondersteuning bieden bij uitzetten assen en passen We staan open voor zowel een junior als ervaren werfleider.

  • logopedist / logopediste (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

  • IT-Planet - Webmaster (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene info Startdatum: Zo snel mogelijk Duurtijd: 12 maand (+ mogelijks verlenging) Tijdsbesteding: Fulltime Locatie: Brussel centrum - nabij station Noord Zowel freelance- als bediende-contract mogelijk   Functieomschrijving Je bouwt functionele en gebruiksvriendelijke websites Je optimaliseert snelheid en capaciteit Je haalt bugs uit de pagina('s) en herstelt verbroken links of afbeeldingen Je update de content van de website en herziet SEO Je monitort en analyseert de website performantie    Jouw profiel Je behaalde een Bachelor of Master diploma (of gelijkwaardig door ervaring) Je beheerst zowel de Franse, Nederlandse als Engelse taal Je hebt een goede kennis van Web analytics en SEO Je hebt ervaring met Web standards Je hebt ervaring met website management tools Met een kennis van HTML/CSS, XML heb je alvast een streepje voor Je bent communicatief Kan out-of-the-box denken en komt met creatieve ideeën   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar...   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!     Interesse?   Staat deze opdracht je op het lijf geschreven? Aarzel dan zeker niet langer en solliciteer via de knop hieronder.

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

  • Flexijob / weekendmedewerkers (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog flexijob /weekendmedewerkers . Uren weeken zijn bespreekbaar , liefst 1 a 2 keer per maand minimum . Wij zijn een bakkerij met charcuterietoog , ervaring is niet verplicht .

Zoek naar antwoorden van TRANSPORTS MARQUETTE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORTS MARQUETTE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORTS MARQUETTE SPRL. Laat een reactie achter voor TRANSPORTS MARQUETTE SPRL. TRANSPORTS MARQUETTE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORTS MARQUETTE SPRL. Leave a respond for TRANSPORTS MARQUETTE SPRL. TRANSPORTS MARQUETTE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORTS MARQUETTE SPRL op de google maps. Adres en contacten TRANSPORTS MARQUETTE SPRL
Location of TRANSPORTS MARQUETTE SPRL on the google maps. Address and contacts of TRANSPORTS MARQUETTE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORTS MARQUETTE SPRL TRANSPORTS MARQUETTE SPRL: COIFFURE JOSIANE | CHRISTIAN BOUILLET | NICOLE HERMANS | UYTTEBROUCK ERIC | Manuscript

Other related companies as TRANSPORTS MARQUETTE SPRL: COIFFURE JOSIANE | CHRISTIAN BOUILLET | NICOLE HERMANS | UYTTEBROUCK ERIC | Manuscript

TRANSPORTS MARQUETTE SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORTS MARQUETTE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02676239013. Het bedrijf TRANSPORTS MARQUETTE SPRL bevindt zich op het adres: Rue Du Plavitout 135 7700 Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 666,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Road transport.
De hoofdactiviteit van TRANSPORTS MARQUETTE SPRL is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORTS MARQUETTE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORTS MARQUETTE SPRL, openstaande posities, locatie van TRANSPORTS MARQUETTE SPRL op de kaart.

TRANSPORTS MARQUETTE SPRL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORTS MARQUETTE SPRL, company assigned to the tax number BE02676239013. The company TRANSPORTS MARQUETTE SPRL is located at the address: Rue Du Plavitout 135 7700 Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 666,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Road transport.
The main activity of TRANSPORTS MARQUETTE SPRL is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORTS MARQUETTE SPRL is not available. You also can look at reviews of TRANSPORTS MARQUETTE SPRL, open positions, location of TRANSPORTS MARQUETTE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORTS MARQUETTE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORTS MARQUETTE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORTS MARQUETTE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORTS MARQUETTE SPRL, employees, financial statistics.