TRANSPORTS LOTIGIER SA

Contactgegevens TRANSPORTS LOTIGIER SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORTS LOTIGIER SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORTS LOTIGIER SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai Donat Casterman 47 7500 Tournai, België

Telefoon (phone): 32.69 88 92 11 32.69 88 92 11

Fax (fax): 32.69 21 58 71 32.69 21 58 71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORTS LOTIGIER SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORTS LOTIGIER SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORTS LOTIGIER SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORTS LOTIGIER SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORTS LOTIGIER SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORTS LOTIGIER SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORTS LOTIGIER SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORTS LOTIGIER SA
Products information TRANSPORTS LOTIGIER SA

BTW identificatienummer (tax): BE07131195068
Ondernemingsnummer: 7653869628
Hoofdstad (capital): 480,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 422,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Transportation of goods by road - international

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORTS LOTIGIER SA
(Get full report from official database of BE for TRANSPORTS LOTIGIER SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORTS LOTIGIER SA
Addition kinds of activities for TRANSPORTS LOTIGIER SA

3769. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
15419902. Fabrieksbouw | Factory construction
25140601. Tuinmeubilair, metaal | Garden furniture, metal
36340402. Beddengoed, elektrisch | Bedcoverings, electric
37130100. Vrachtwagens en onderdelen | Truck bodies and parts
39440314. puzzels | Puzzles
57319907. Radios, tweerichtings, burgersband, weer, kortgolf, enz. | Radios, two-way, citizens band, weather, short-wave, etc.

Werken bij TRANSPORTS LOTIGIER SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORTS LOTIGIER SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORTS LOTIGIER SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORTS LOTIGIER SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker NL (zonder ervaring) tijdelijke opdracht, flexibel inplanbaar regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Als student dien je 3x/week beschikbaar te zijn om te werken en je flexibel op te kunnen stellen volgens de gevraagde uren.Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Je zal iedere week worden ingepland tussen de 20-38uur je weet dit steeds op voorhand.

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • Wasserijmedewerker (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Allerlei horecawasgoed in de machines stoppen - Nat wasgoed uithalen - Het wasgoed door de strijkpers halen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Oostakker/Lochristi! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Poetshulp met dienstencheques (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: PWA-DIENSTEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke activiteiten bij particulieren aan huis, regio Halen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vucht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VUCHT)

    Regio: VUCHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: HOCKE

    Type: Vaste Job

    Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

    Regio: HEINDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • FLEXI Verkoper / Verkoopster slagerij m/v (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Jij helpt met de glimlach elke klant verder die de winkel binnen komt. Je snijdt charcuterie, verpakt alles netjes en rekent af met de klanten. Je geeft advies waar nodig.

Zoek naar antwoorden van TRANSPORTS LOTIGIER SA in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORTS LOTIGIER SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORTS LOTIGIER SA. Laat een reactie achter voor TRANSPORTS LOTIGIER SA. TRANSPORTS LOTIGIER SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORTS LOTIGIER SA. Leave a respond for TRANSPORTS LOTIGIER SA. TRANSPORTS LOTIGIER SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORTS LOTIGIER SA op de google maps. Adres en contacten TRANSPORTS LOTIGIER SA
Location of TRANSPORTS LOTIGIER SA on the google maps. Address and contacts of TRANSPORTS LOTIGIER SA

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORTS LOTIGIER SA TRANSPORTS LOTIGIER SA: FLOIL THERM BELGIUM SA | Ribotrans B.V.B.A. | H. & C. SERVICES | KAREN LAUWEREYS | DE PAEPE JOHAN-JOS-PASCAL

Other related companies as TRANSPORTS LOTIGIER SA: FLOIL THERM BELGIUM SA | Ribotrans B.V.B.A. | H. & C. SERVICES | KAREN LAUWEREYS | DE PAEPE JOHAN-JOS-PASCAL

TRANSPORTS LOTIGIER SA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORTS LOTIGIER SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07131195068. Het bedrijf TRANSPORTS LOTIGIER SA bevindt zich op het adres: Quai Donat Casterman 47 7500 Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 480,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 422,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Transportation of goods by road - international.
De hoofdactiviteit van TRANSPORTS LOTIGIER SA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORTS LOTIGIER SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORTS LOTIGIER SA, openstaande posities, locatie van TRANSPORTS LOTIGIER SA op de kaart.

TRANSPORTS LOTIGIER SA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORTS LOTIGIER SA, company assigned to the tax number BE07131195068. The company TRANSPORTS LOTIGIER SA is located at the address: Quai Donat Casterman 47 7500 Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 480,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 422,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Transportation of goods by road - international.
The main activity of TRANSPORTS LOTIGIER SA is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORTS LOTIGIER SA is not available. You also can look at reviews of TRANSPORTS LOTIGIER SA, open positions, location of TRANSPORTS LOTIGIER SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORTS LOTIGIER SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORTS LOTIGIER SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORTS LOTIGIER SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORTS LOTIGIER SA, employees, financial statistics.