TRANSPORTS BRUYER SPRL

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • TRANSPORTS BRUYER SPRL
Private companiesInsurance Carriers • TRANSPORTS BRUYER SPRL

Contactgegevens TRANSPORTS BRUYER SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORTS BRUYER SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORTS BRUYER SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av De La Libération 120 5660 Couvin, België

Telefoon (phone): 32.60 34 41 58 32.60 34 41 58

Fax (fax): 32.60 34 50 74 32.60 34 50 74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORTS BRUYER SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORTS BRUYER SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORTS BRUYER SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORTS BRUYER SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORTS BRUYER SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORTS BRUYER SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORTS BRUYER SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORTS BRUYER SPRL
Products information TRANSPORTS BRUYER SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01705047607
Ondernemingsnummer: 1581726074
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 498,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Transportation of goods by road - international

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORTS BRUYER SPRL
(Get full report from official database of BE for TRANSPORTS BRUYER SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORTS BRUYER SPRL
Addition kinds of activities for TRANSPORTS BRUYER SPRL

10619905. Nikkelertswinning | Nickel ore mining
20449908. Gemalen rijst | Milled rice
22999904. Vet, wol | Grease, wool
35310805. Emmers, uitgraving: clamshell, beton, dragline, enz. | Buckets, excavating: clamshell, concrete, dragline, etc.
35550303. Leads, printers ' | Leads, printers'
39490301. Dumbbells en andere gewichtheffen apparatuur | Dumbbells and other weightlifting equipment
73899959. Herwinning of explosie van explosieven | Explosives recovery or extraction services

Werken bij TRANSPORTS BRUYER SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORTS BRUYER SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORTS BRUYER SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORTS BRUYER SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • Monteur van chocolade machines (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur sta je in voor de machinebouw, voornamelijk op vlak van elektriciteit. Ook  assembleren van allerhande onderdelen, mechanisch, behoort tot je takenpakket.

  • STIKSTER VOOR AFDELING OVERGORDIJNEN (ARDOOIE) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent graag bezig met stoffen en je houdt ervan om mooie zaken te confectioneren. Je gaat hierbij nauwkeurig en snel te werk. Een stikmachine kent geen geheimen voor je. In deze erg afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het stikken, controleren en verpakken van de overgordijnen. Geen bandwerk, alles wordt op maat gemaakt !

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • Strijk(st)er te Astene (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: TRIXXO HOME ASTENE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Astene. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen/schoonmaaksters - Regio Linde-Peer / Wauberg (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

    Type: Vaste Job

    Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid omte werken in onze vestiging van Faresa of te vlinderen tussen vestigingen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van TRANSPORTS BRUYER SPRL in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORTS BRUYER SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORTS BRUYER SPRL. Laat een reactie achter voor TRANSPORTS BRUYER SPRL. TRANSPORTS BRUYER SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORTS BRUYER SPRL. Leave a respond for TRANSPORTS BRUYER SPRL. TRANSPORTS BRUYER SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORTS BRUYER SPRL op de google maps. Adres en contacten TRANSPORTS BRUYER SPRL
Location of TRANSPORTS BRUYER SPRL on the google maps. Address and contacts of TRANSPORTS BRUYER SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORTS BRUYER SPRL TRANSPORTS BRUYER SPRL: PآTISSERIE DE BAETS | DRUKKERIJ BOSTEELS | VINCENT M | CENTRE DE SERVICE SOCIAL | VIDEOTHEEK 'T VIDEOKE

Other related companies as TRANSPORTS BRUYER SPRL: PآTISSERIE DE BAETS | DRUKKERIJ BOSTEELS | VINCENT M | CENTRE DE SERVICE SOCIAL | VIDEOTHEEK 'T VIDEOKE

TRANSPORTS BRUYER SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORTS BRUYER SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01705047607. Het bedrijf TRANSPORTS BRUYER SPRL bevindt zich op het adres: Av De La Libération 120 5660 Couvin. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 498,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Transportation of goods by road - international.
De hoofdactiviteit van TRANSPORTS BRUYER SPRL is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORTS BRUYER SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORTS BRUYER SPRL, openstaande posities, locatie van TRANSPORTS BRUYER SPRL op de kaart.

TRANSPORTS BRUYER SPRL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORTS BRUYER SPRL, company assigned to the tax number BE01705047607. The company TRANSPORTS BRUYER SPRL is located at the address: Av De La Libération 120 5660 Couvin. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 498,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Transportation of goods by road - international.
The main activity of TRANSPORTS BRUYER SPRL is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORTS BRUYER SPRL is not available. You also can look at reviews of TRANSPORTS BRUYER SPRL, open positions, location of TRANSPORTS BRUYER SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORTS BRUYER SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORTS BRUYER SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORTS BRUYER SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORTS BRUYER SPRL, employees, financial statistics.