TRANSPORT VAN OVERLOOP NV

Contactgegevens TRANSPORT VAN OVERLOOP NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORT VAN OVERLOOP NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORT VAN OVERLOOP NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 21,Oost-Eindeken 9190 Stekene, België

Telefoon (phone): 32.37 79 62 29 32.37 79 62 29

Fax (fax): 32.37 79 58 14 32.37 79 58 14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORT VAN OVERLOOP NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORT VAN OVERLOOP NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORT VAN OVERLOOP NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORT VAN OVERLOOP NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORT VAN OVERLOOP NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORT VAN OVERLOOP NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORT VAN OVERLOOP NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORT VAN OVERLOOP NV
Products information TRANSPORT VAN OVERLOOP NV

BTW identificatienummer (tax): BE07177337646
Ondernemingsnummer: 7251770019
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Tanker transport - industrial and petroleum liquids

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORT VAN OVERLOOP NV
(Get full report from official database of BE for TRANSPORT VAN OVERLOOP NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORT VAN OVERLOOP NV
Addition kinds of activities for TRANSPORT VAN OVERLOOP NV

514599. Zoetwaren, nec | Confectionery, nec
806200. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
30890219. Bakken, kunststoffen | Trays, plastics
35540102. Box making machines, papier | Box making machines, paper
35630202. Robots voor industriële spuiten, schilderen, enz. | Robots for industrial spraying, painting, etc.

Werken bij TRANSPORT VAN OVERLOOP NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORT VAN OVERLOOP NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORT VAN OVERLOOP NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORT VAN OVERLOOP NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • Chocolatier / Pâtissier m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel familiebedrijf in Moeskroen zijn wij op zoek naar een chocolatier of patissier voor semi-industrieel werk. Het werk is namelijk artisanaler dan het pure industriële bandwerk.

  • Assistent productieleider (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een praktische supervisie over de productie en het onderhoud. - Je lost technische problemen op. - Je kan leiding geven aan productieleiders

  • Voorman 2-pl/nacht/weekend m/v (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn wij op zoek naar een voorman voor in 2-ploegen/nacht & weekend: U bent verantwoordelijk voor een 20-tal personen. U coördineert, controleert en neemt deel aan de dagelijkse activiteiten. U ziet erop toe dat de afgewerkte producten worden verpakt zoals gepland en voldoen aan de voorgeschreven kwaliteits- en prestatievereisten. U zorgt voor de coördinatie tussen de verschillende verpakkingsteams. U werkt mee aan de lopende evaluatie van de medewerkers.

  • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

  • Verkoper Elektro (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in deze elektrozaak te Blankenberge heb je een divers takenpakket je ontvangt de klanten je behandelt de telefonische vragen je geeft uitleg en advies aan de klant over wasmachines televisie telecom huishoud elektro je een klein deel van je takenpakket bestaat ook uit het leveren van de verkochte goederen bij de klanten

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • Super gemotiveerde verkoopsmedewerkers gezocht met een passie voor brood (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerk(st)ers. Je zal instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Tweetalige (NL/FR) Management Assistant - Nossegem - DIRECT VAST CONTRACT (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Vaste Job

    Als HR Consultancy bedrijf, biedt onze klant diensten op maat aan in het kader van strategisch, organisatie- en HR advies, rekrutering, selectie en talentmanagement. De oplossingen die ze aanreiken, steunen op de nauwe samenwerking met onze klant, de kennis, de expertise en het teamwerk van onze consultants. Om tot een maximaal resultaat te komen, geloven ze in het samen investeren in een open en transparante lange termijn relatie, een partnership waarin wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Als geboren planner en organisator orkestreer je in het secretariaat de optimale werking van onze vestiging. Je staat in voor agendabeheer, regelt alle correspondentie en onderhoudt telefonische en rechtstreekse contacten met klanten en kandidaten. Je reageert alert op hun vragen en noden en zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar de consultants. Je onthaalt dagelijks de kandidaten en begeleidt hen bij de opstart van hun testen. Meer concreet start je de testafname op en verzorg je de administratieve flow van afgewerkte rapporten naar onze opdrachtgevers. Verder beheer je de voorraad van kantoor- en onderhoudsmateriaal. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant, alsook met het volledige team van consultants.

  • AUTO - EXPERT (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: EXPERTISEBUREAU ANTEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van de expertise-opdrachten die je worden toevertrouwd en zorgt voor correcte begroti,ng van de schade Je bent technisch uitstekend op de hoogte van de nieuwste technologien en je hebt een verzorgd voorkomen Je bent een teamplayer Je beschikt minstens over een graduaat/bachelor diploma auto-expertconform de voorziene voorschriften voor het uitoefenen van het beroep van auto-expert (cfr : www.iaeiea.be)

  • ITS Group Benelux - Linux Administrator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Proactively maintain and develop all Linux infrastructure technology to maintain a 24x7x365 uptime service Engineering of systems administration-related solutions for various project and operational needs Maintain best practices on managing systems and services across all environments Fault finding, analysis and of logging information for reporting of performance exceptions Proactively monitoring system performance and capacity planning Manage, coordinate, and implement software upgrades, patches, hot fixes on servers, workstations, and network Hardware Create and modify scripts or applications to perform tasks Provide input on ways to improve the stability, security, efficiency, and scalability of the environment Collaborate with other teams and team members to develop automation strategies and deployment processes Skills Previous working experience as a Linux Administrator Bachelor's degree in Computer Science, Information Systems or similar relevant degree In depth knowledge of Linux: RedHat, CentOS, Debian, etc. Hands on experience with MySQL and/or MariaDB Familiarity with VMware and SAN management and concepts Solid knowledge of protocols such as DNS, HTTP, LDAP, SMTP and SNMP Additional Linux certifications (RHCT, RHCE and LPIC) will be considered an advantage Strong problem solving and communication skills

  • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

Zoek naar antwoorden van TRANSPORT VAN OVERLOOP NV in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORT VAN OVERLOOP NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORT VAN OVERLOOP NV. Laat een reactie achter voor TRANSPORT VAN OVERLOOP NV. TRANSPORT VAN OVERLOOP NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORT VAN OVERLOOP NV. Leave a respond for TRANSPORT VAN OVERLOOP NV. TRANSPORT VAN OVERLOOP NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORT VAN OVERLOOP NV op de google maps. Adres en contacten TRANSPORT VAN OVERLOOP NV
Location of TRANSPORT VAN OVERLOOP NV on the google maps. Address and contacts of TRANSPORT VAN OVERLOOP NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORT VAN OVERLOOP NV TRANSPORT VAN OVERLOOP NV: FA. DRUIVENTROS | La Pépinière Lemaire | Doriane | ROGER VANDAELE | Beaulieu Nylon NV

Other related companies as TRANSPORT VAN OVERLOOP NV: FA. DRUIVENTROS | La Pépinière Lemaire | Doriane | ROGER VANDAELE | Beaulieu Nylon NV

TRANSPORT VAN OVERLOOP NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORT VAN OVERLOOP NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07177337646. Het bedrijf TRANSPORT VAN OVERLOOP NV bevindt zich op het adres: 21,Oost-Eindeken 9190 Stekene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 242,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Tanker transport - industrial and petroleum liquids.
De hoofdactiviteit van TRANSPORT VAN OVERLOOP NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORT VAN OVERLOOP NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORT VAN OVERLOOP NV, openstaande posities, locatie van TRANSPORT VAN OVERLOOP NV op de kaart.

TRANSPORT VAN OVERLOOP NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORT VAN OVERLOOP NV, company assigned to the tax number BE07177337646. The company TRANSPORT VAN OVERLOOP NV is located at the address: 21,Oost-Eindeken 9190 Stekene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 242,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Tanker transport - industrial and petroleum liquids.
The main activity of TRANSPORT VAN OVERLOOP NV is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORT VAN OVERLOOP NV is not available. You also can look at reviews of TRANSPORT VAN OVERLOOP NV, open positions, location of TRANSPORT VAN OVERLOOP NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORT VAN OVERLOOP NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORT VAN OVERLOOP NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORT VAN OVERLOOP NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORT VAN OVERLOOP NV, employees, financial statistics.