TRANSPORT SPODEN SPRL

Contactgegevens TRANSPORT SPODEN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORT SPODEN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORT SPODEN SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Crodter Strasse 132 4780 St-Vith, België

Telefoon (phone): 32.80 22 80 72 32.80 22 80 72

Fax (fax): 32.80 22 67 60 32.80 22 67 60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORT SPODEN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORT SPODEN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORT SPODEN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORT SPODEN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORT SPODEN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORT SPODEN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORT SPODEN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORT SPODEN SPRL
Products information TRANSPORT SPODEN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03366180419
Ondernemingsnummer: 5106140136
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 408,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Transportation of goods by road - international

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORT SPODEN SPRL
(Get full report from official database of BE for TRANSPORT SPODEN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORT SPODEN SPRL
Addition kinds of activities for TRANSPORT SPODEN SPRL

2761. Manifold business formulieren | Manifold business forms
331202. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
23960207. Waistbands, broek | Waistbands, trouser
33390201. Gouden raffinage (primaire) | Gold refining (primary)
39999935. Zeepautomaten | Soap dispensers
59410300. Golf, tennis, en skischoenen | Golf, tennis, and ski shops
73890306. Field audits, kabeltelevisie | Field audits, cable television
73890903. Creditcard service | Credit card service

Werken bij TRANSPORT SPODEN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORT SPODEN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORT SPODEN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORT SPODEN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer service medewerker bied je administratieve en operationele ondersteuning aan een team van Customer service medewerkers Affiliate Benelux. Jouw gevarieerd takenpakket omvat het verwerken van klantenorders en opvolgen van deze bestellingen t.e.m. de levering bij de klanten. Dagelijkse opvolging en behandeling van e-mailverkeer is cruciaal teneinde een vlotte afhandeling te garanderen van de klantenvragen. Daarnaast onderhoud je contacten (zowel via e-mail als telefonisch) met diverse interne en externe partijen.

  • Productiemedewerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

  • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • dakwerker platte daken (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als dakwerker: doe je dakafdichtingen werk je met EPDM werk je met roofing doe je herstellingen van daken bij bedrijven ga je alleen op baan met bedrijfswagen

  • Loketbediende student (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een groot voedingsbedrijf in Koolskamp zijn we op zoek naar een jobstudent voor het loket. Je zit aan de receptie en behandelt binnenkomende telefoons en mails. Je ontvangt de chauffeurs (meestal boeren) die groenten komen leveren. Je zorgt dat alle administratie in orde is. Je staat in voor de controle van facturen en allerlei andere uitvoerende administratieve taken bijvoorbeeld klassement.

  • Jobstudent beenhouwerij M/V (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Huibrechts Lille zijn wij op zoek naar een jobstudenten die meehelpen in de beenhouwerij. Als winkelmedewerker ga je: helpen met chipolata's maken hamburgers maken klanten verderhelpen en bedienen

  • Afwasser student (zaterdag-zondagochtend) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Lebbeke zoeken we een student afwasser om op zaterdag- en zondagochtend (ook feestdagen) de afwas van al het materiaal & de eindschoonmaak van de ateliervloer. Je werkt 1 weekend op de 2. Je start tussen 7u 's morgens - 8u 's morgens, dit wordt op voorhand besproken.

  • Educatief Medewerker - Gemeente & OCMW Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor het gemeentebestuur en OCMW van Tremelo zijn we op zoek naar een educatief medewerker. U werkt zowel voor de diensten voorschoolse als buitenschoolse kinderopvang, waarbij u actief deelneemt aan de uitbouw van het Huis van het Kind. De dienst voorschoolse kinderopvang werkt samen met 20 onthaalouders, verspreid over 16 verschillende locaties in Tremelo en Baal, waar opvang voor baby’s en peuters wordt geboden. De buitenschoolse kinderopvang is verspreid over drie locaties en richt zich tot alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. U staat in voor de ondersteuning van deze diensten en het begeleiden en coachen van de begeleiders. Hiervoor werkt u nauw samen met de coördinator buitenschoolse opvang en de dienstverantwoordelijke voorschoolse opvang. Meer specifiek werkt u het pedagogisch beleid van de opvang uit via een kwaliteitshandboek en bent het aanspreekpunt voor de ouders en begeleiders op dit vlak. U volgt het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen op, bent het aanspreekpunt voor de kinderen en verhoogt de emotionele, sociale en cognitieve ontwikkelingskansen van het kind. U vertaalt het pedagogische beleid in richtlijnen en werkbare instrumenten voor alle medewerkers binnen de verschillende opvanglocaties, dit binnen een multiculturele context. Samen met de begeleiders evalueert u de kwaliteit van de opvang en stuurt u bij waar nodig. U biedt ook ondersteuning aan monitoren, studenten, stagiairs, vrijwilligers, … waarbij u creatief meedenkt over de activiteiten.

  • Kinesitherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: STEMINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

  • Vacature zelfstandige Psychotherapeut (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde psychotherapeut om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • KAMERMEISJE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

    Type: Flexijob

    Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van TRANSPORT SPODEN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORT SPODEN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORT SPODEN SPRL. Laat een reactie achter voor TRANSPORT SPODEN SPRL. TRANSPORT SPODEN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORT SPODEN SPRL. Leave a respond for TRANSPORT SPODEN SPRL. TRANSPORT SPODEN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORT SPODEN SPRL op de google maps. Adres en contacten TRANSPORT SPODEN SPRL
Location of TRANSPORT SPODEN SPRL on the google maps. Address and contacts of TRANSPORT SPODEN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORT SPODEN SPRL TRANSPORT SPODEN SPRL: DIDIER THIELENS | BANCONTACT-MISTER CASH | FA. DE MOVERA | V.K. ZEPPELIN | FIRMIN WAUTERS

Other related companies as TRANSPORT SPODEN SPRL: DIDIER THIELENS | BANCONTACT-MISTER CASH | FA. DE MOVERA | V.K. ZEPPELIN | FIRMIN WAUTERS

TRANSPORT SPODEN SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORT SPODEN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03366180419. Het bedrijf TRANSPORT SPODEN SPRL bevindt zich op het adres: Crodter Strasse 132 4780 St-Vith. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 408,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Transportation of goods by road - international.
De hoofdactiviteit van TRANSPORT SPODEN SPRL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORT SPODEN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORT SPODEN SPRL, openstaande posities, locatie van TRANSPORT SPODEN SPRL op de kaart.

TRANSPORT SPODEN SPRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORT SPODEN SPRL, company assigned to the tax number BE03366180419. The company TRANSPORT SPODEN SPRL is located at the address: Crodter Strasse 132 4780 St-Vith. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 408,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Transportation of goods by road - international.
The main activity of TRANSPORT SPODEN SPRL is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORT SPODEN SPRL is not available. You also can look at reviews of TRANSPORT SPODEN SPRL, open positions, location of TRANSPORT SPODEN SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORT SPODEN SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORT SPODEN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORT SPODEN SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORT SPODEN SPRL, employees, financial statistics.