TRANSPORT G.D.P. NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • TRANSPORT G.D.P. NV
Private companiesMotion Pictures • TRANSPORT G.D.P. NV

Contactgegevens TRANSPORT G.D.P. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORT G.D.P. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORT G.D.P. NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Korte Gotevliet 5 8000 Brugge, België

Telefoon (phone): 32.50 31 80 87 32.50 31 80 87

Fax (fax): 32.50 31 03 60 32.50 31 03 60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORT G.D.P. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORT G.D.P. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORT G.D.P. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORT G.D.P. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORT G.D.P. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORT G.D.P. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORT G.D.P. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORT G.D.P. NV
Products information TRANSPORT G.D.P. NV

BTW identificatienummer (tax): BE06882080078
Ondernemingsnummer: 7735443115
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Transportation of goods by road - international

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORT G.D.P. NV
(Get full report from official database of BE for TRANSPORT G.D.P. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORT G.D.P. NV
Addition kinds of activities for TRANSPORT G.D.P. NV

356400. Blowers en fans | Blowers and fans
17999919. Installatie van gasinstallaties, medisch | Gas system installation, medical
37950000. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
38230100. Temperatuur meetinstrumenten, industriële | Temperature measurement instruments, industrial
50460108. Winkelinrichting | Store fixtures
51139901. Karton en producten | Cardboard and products
51310115. Rayon stoffen | Rayon fabrics
67929900. Oil royalty traders, nec | Oil royalty traders, nec

Werken bij TRANSPORT G.D.P. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORT G.D.P. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORT G.D.P. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORT G.D.P. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • Welcome host(es) Receptionist M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een enthousiaste welcomehost(es). U bent flexibel, dynamisch en voornamelijk klantvriendelijk. U werkt in shiften en ook weekend- en nachtwerk schrikken u niet af. U checkt onze klanten in en uit, en u doet dit op een uiterst vriendelijke manier. Administratief werk en procedures opvolgen maken een belangrijk deel uit van de job. Tijdens de shift bent u verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding en verwelkoming van onze gasten. Bovendien verzorgt u ook de bediening in onze hotelbar die 24/24 open is en springt u in waar nodig. Voor de functie van welcomehost(es) zoeken wij iemand met een verzorgd voorkomen. Stiptheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn primordiaal voor deze functie.

  • Belader SUEZ Antwerpen (Luithagen, Brecht, Sint-Niklaas...) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ in regio Antwerpen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je zal manueel het afval in de vrachtwagen deponeren en/of de container

  • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • JOBSTUDENTEN ZAAL (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en vakantieperiodes Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

  • Spelhost dinerspellen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Gent studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • FREELANCE STUDIECOACH RECHT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen en dit op kantoor te Kortrijk. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die boekhouden wil komen geven aan studenten van de derde graad middelbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

  • Zaalmedewerker (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: BUON GUSTO

    Type: Flexijob

    Klanten op een vriendelijke manier begroeten en bedienen. Alles klaarzetten met het oog op de service. Goed samenwerken in teamverband. Weekendwerk is geen probleem voor jou.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van TRANSPORT G.D.P. NV in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORT G.D.P. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORT G.D.P. NV. Laat een reactie achter voor TRANSPORT G.D.P. NV. TRANSPORT G.D.P. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORT G.D.P. NV. Leave a respond for TRANSPORT G.D.P. NV. TRANSPORT G.D.P. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORT G.D.P. NV op de google maps. Adres en contacten TRANSPORT G.D.P. NV
Location of TRANSPORT G.D.P. NV on the google maps. Address and contacts of TRANSPORT G.D.P. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORT G.D.P. NV TRANSPORT G.D.P. NV: Arts Martiaux Yama-Arashi | Prairie (La) | M.P.M.C. PRODUCTION | VANDENABEELE EN CO | FOUBERT BERNARD

Other related companies as TRANSPORT G.D.P. NV: Arts Martiaux Yama-Arashi | Prairie (La) | M.P.M.C. PRODUCTION | VANDENABEELE EN CO | FOUBERT BERNARD

TRANSPORT G.D.P. NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORT G.D.P. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06882080078. Het bedrijf TRANSPORT G.D.P. NV bevindt zich op het adres: Korte Gotevliet 5 8000 Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 114,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Transportation of goods by road - international.
De hoofdactiviteit van TRANSPORT G.D.P. NV is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORT G.D.P. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORT G.D.P. NV, openstaande posities, locatie van TRANSPORT G.D.P. NV op de kaart.

TRANSPORT G.D.P. NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORT G.D.P. NV, company assigned to the tax number BE06882080078. The company TRANSPORT G.D.P. NV is located at the address: Korte Gotevliet 5 8000 Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 114,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Transportation of goods by road - international.
The main activity of TRANSPORT G.D.P. NV is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORT G.D.P. NV is not available. You also can look at reviews of TRANSPORT G.D.P. NV, open positions, location of TRANSPORT G.D.P. NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORT G.D.P. NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORT G.D.P. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORT G.D.P. NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORT G.D.P. NV, employees, financial statistics.