TRANSMEC BELGIUM SPRL

Particuliere bedrijvenBosbouw • TRANSMEC BELGIUM SPRL
Private companiesForestry • TRANSMEC BELGIUM SPRL

Contactgegevens TRANSMEC BELGIUM SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSMEC BELGIUM SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSMEC BELGIUM SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 4ème Nr. 39 4040 Herstal, België

Telefoon (phone): 32.42 56 93 00 - 32.42 56 93 00 -

Fax (fax): +32 (64) 806-87-34 +32 (64) 806-87-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSMEC BELGIUM SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSMEC BELGIUM SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSMEC BELGIUM SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSMEC BELGIUM SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSMEC BELGIUM SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSMEC BELGIUM SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSMEC BELGIUM SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSMEC BELGIUM SPRL
Products information TRANSMEC BELGIUM SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09533630371
Ondernemingsnummer: 6807647705
Hoofdstad (capital): 904,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 584,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Transportation of goods by road - international

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSMEC BELGIUM SPRL
(Get full report from official database of BE for TRANSMEC BELGIUM SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSMEC BELGIUM SPRL
Addition kinds of activities for TRANSMEC BELGIUM SPRL

421499. Lokale vrachtwagens met opslag, nec | Local trucking with storage, nec
28360304. vaccins | Vaccines
32920000. Asbestproducten | Asbestos products
37289902. Stranden, vliegtuigen | Beaching gear, aircraft
39491100. Baseball, softball en cricket sportartikelen | Baseball, softball, and cricket sports equipment
49539906. Afvalstoffen, verwijdering op zee | Waste materials, disposal at sea
50850704. vlechten | Twine

Werken bij TRANSMEC BELGIUM SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSMEC BELGIUM SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSMEC BELGIUM SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSMEC BELGIUM SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een Laborant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: - Je voert op vastgestelde tijden de procescontroles uit vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je registreert deze vastgestelde waardes in de procescontrolebladen; - Je staat in voor de verwerking van deze gegevens middels SPC; - Je corrigeert de baden volgens de wijze vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je staat in voor het voorraadbeheer van beschikbare chemicaliën op de vloer; - Je geeft elke technische onregelmatigheid door aan Hoofd Labo LNO of aan dienst onderhoud; - Je staat in voor de reinheid van de installatie tijdens productie.

  • Uitzendconsulente (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Gent zijn wij op zoek naar een Recruiter, Uitzendconsulente. U zal starten in Sint-Niklaas en dan over gaan naar Gent. U stelt wervingsteksten, functieprofielen & advertenties op op basis van de informatie die u doorkrijgt U screent de cv's U plaatst advertenties op uw eigen wervingskanalen U zorgt voor een goed imago bij de doelgroepen U houdt de informatie up-to-date in het ERP pakket U neemt deel aan wervingsactiviteiten zoals jobdagen, jobbeurzen, ... U neemt referenties van de kandidaten U zorgt ervoor dat u de juiste informatie krijgt om dan de juiste informatie door te geven Belangrijkste taak : technische profielen rekruteren via verschillende kanalen. Samen met onze planningsverantwoordelijke kijken wie voor welke job het meest geschikt is U ondersteunt onze planningsverantwoordelijke operationeel & bij administratieve taken, je rapporteert ook aan de CEO

  • Beenhouwer (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als beenhouwer/ beenhouwerij medewerker fulltime Genoot je bij voorkeur een opleiding als slager of gelijkgesteld door ervaring. Vaardigheden Je bent hygiënisch en net ingesteld. Je hebt geen angst voor vlees en andere voedingswaren. Je kan omgaan met de geurhinder die je af en toe kan ervaren. Je beschikt over de nodige vakkennis. Werken in het weekend en op feestdagen schrikt jou niet af. Je kan omgaan met het werkblad en alle gereedschap dat in deze job vereist is. Je kan naast snijden en bereiden ook uitbenen.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • kassamedewerker student weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

  • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Bouwkundig tekenaar met doorgroeimogelijkheden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BAM Contractors

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van bekistingsplannen van zowel vloerondersteuning als wandbekistingen. Daarnaast maak je ook productietekeningen van negatieven, traditionele en speciale bekistingen, loopvolders alsook de combinaties van systemen indien noodzakkelijk. Je maakt offertes op voor de klanten en doet besprekingen op de werven zelf. Je bent verantwoordelijk / wil in de toekomst de verantwoordelijkheid dragen om de huidge tekenaars te begeleiden en aan te sturen.

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Logopedist(e) Mariakerke-Gent (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: MAENHOUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en/of neurologische stoornissen. Je werkt samen met een collega logopediste Je neemt deel aan gesprekken/overleg op school en in de praktijk. Je behandelt op school en/of in de praktijk. Je werkt met een zelfstandig statuut.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - West-Vlaanderen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

Zoek naar antwoorden van TRANSMEC BELGIUM SPRL in sociale netwerken
Look for responds of TRANSMEC BELGIUM SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSMEC BELGIUM SPRL. Laat een reactie achter voor TRANSMEC BELGIUM SPRL. TRANSMEC BELGIUM SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSMEC BELGIUM SPRL. Leave a respond for TRANSMEC BELGIUM SPRL. TRANSMEC BELGIUM SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSMEC BELGIUM SPRL op de google maps. Adres en contacten TRANSMEC BELGIUM SPRL
Location of TRANSMEC BELGIUM SPRL on the google maps. Address and contacts of TRANSMEC BELGIUM SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSMEC BELGIUM SPRL TRANSMEC BELGIUM SPRL: Solution NV | Deal SA | VIGNERON | MONIQUE LABAERE | LAURENS VANDENDAEL

Other related companies as TRANSMEC BELGIUM SPRL: Solution NV | Deal SA | VIGNERON | MONIQUE LABAERE | LAURENS VANDENDAEL

TRANSMEC BELGIUM SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSMEC BELGIUM SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09533630371. Het bedrijf TRANSMEC BELGIUM SPRL bevindt zich op het adres: 4ème Nr. 39 4040 Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 904,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 584,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Transportation of goods by road - international.
De hoofdactiviteit van TRANSMEC BELGIUM SPRL is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSMEC BELGIUM SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSMEC BELGIUM SPRL, openstaande posities, locatie van TRANSMEC BELGIUM SPRL op de kaart.

TRANSMEC BELGIUM SPRL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSMEC BELGIUM SPRL, company assigned to the tax number BE09533630371. The company TRANSMEC BELGIUM SPRL is located at the address: 4ème Nr. 39 4040 Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 904,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 584,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Transportation of goods by road - international.
The main activity of TRANSMEC BELGIUM SPRL is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSMEC BELGIUM SPRL is not available. You also can look at reviews of TRANSMEC BELGIUM SPRL, open positions, location of TRANSMEC BELGIUM SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSMEC BELGIUM SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSMEC BELGIUM SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSMEC BELGIUM SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSMEC BELGIUM SPRL, employees, financial statistics.