NEMEGHEER NV

Contactgegevens NEMEGHEER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEMEGHEER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEMEGHEER NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wakkensesteenweg 18 8700 Tielt, België

Telefoon (phone): 32.51 40 71 76 32.51 40 71 76

Fax (fax): 32.51 40 72 41 32.51 40 72 41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEMEGHEER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEMEGHEER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEMEGHEER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEMEGHEER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEMEGHEER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEMEGHEER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEMEGHEER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEMEGHEER NV
Products information NEMEGHEER NV

BTW identificatienummer (tax): BE06244049072
Ondernemingsnummer: 7348999023
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 870,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Transportation of goods by road - international

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEMEGHEER NV
(Get full report from official database of BE for NEMEGHEER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEMEGHEER NV
Addition kinds of activities for NEMEGHEER NV

502302. Linnengoed en handdoeken | Linens and towels
542100. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets
10310200. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
24119901. Brandstof hout oogsten | Fuel wood harvesting
28190203. Chroomzuur | Chromic acid

Werken bij NEMEGHEER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEMEGHEER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEMEGHEER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEMEGHEER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN (M/V) (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf regio Beveren-Leie zijn we op zoek naar een voltijds medewerker om bij te springen in de productie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag in 2 ploegen. Je wordt allround ingezet en kan rekenen op een afwisselende functie.

  • MACHINEBEDIENAAR METAAL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine operator zal je instaan voor het instellen en bedienen van de machines in het atelier

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Studentenjob op zaterdag - schoonmaak regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke?zaterdag van 13u - 16u. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van refter, sanitair en douches.

  • Sorteerder/Schrootbrander (snijbrander) (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: WERKVORMM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een sorteerder/schrootbrander met beperkte ervaring hetzij in metaalafbraak hetzij in het snijbranden. Minimale basiscompetenties: - Taal: Nederlands of Engels of Frans - basiskennis snijbranden - gemotiveerd om in alle weersomstandigheden in openlucht en op externe werven aan de slag te gaan Aanbod: - on the job training van 6 maanden - na succesvolle periode vaste indiensttreding - aanleren van verschillende snijbrandtechnieken - aanleren van doorgedreven veiligheidsvoorschriften

  • Telecomtechnieker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Als telecomtechnieker wordt u ingeschakeld om het netwerk sneller te maken door het vervangen van componenten in de hoofdkast. De werken vinden steeds buiten plaats, het gebruik van een ladder is in bepaalde gevallen nodig.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

  • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

  • Flexi Verkoopmedewerker - PAUL GENT VRIJDAGMARKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LE MONDE DU PAIN

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

Zoek naar antwoorden van NEMEGHEER NV in sociale netwerken
Look for responds of NEMEGHEER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEMEGHEER NV. Laat een reactie achter voor NEMEGHEER NV. NEMEGHEER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEMEGHEER NV. Leave a respond for NEMEGHEER NV. NEMEGHEER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEMEGHEER NV op de google maps. Adres en contacten NEMEGHEER NV
Location of NEMEGHEER NV on the google maps. Address and contacts of NEMEGHEER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come NEMEGHEER NV NEMEGHEER NV: FORTIS | SLAGERIJ OLIVIER | FE. LACROIX FR?RES | Falstaff | annonce online

Other related companies as NEMEGHEER NV: FORTIS | SLAGERIJ OLIVIER | FE. LACROIX FR?RES | Falstaff | annonce online

NEMEGHEER NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEMEGHEER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06244049072. Het bedrijf NEMEGHEER NV bevindt zich op het adres: Wakkensesteenweg 18 8700 Tielt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 870,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Transportation of goods by road - international.
De hoofdactiviteit van NEMEGHEER NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEMEGHEER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEMEGHEER NV, openstaande posities, locatie van NEMEGHEER NV op de kaart.

NEMEGHEER NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEMEGHEER NV, company assigned to the tax number BE06244049072. The company NEMEGHEER NV is located at the address: Wakkensesteenweg 18 8700 Tielt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 870,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Transportation of goods by road - international.
The main activity of NEMEGHEER NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NEMEGHEER NV is not available. You also can look at reviews of NEMEGHEER NV, open positions, location of NEMEGHEER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEMEGHEER NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEMEGHEER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEMEGHEER NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEMEGHEER NV, employees, financial statistics.