JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV

Contactgegevens JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidln 1515 3660 Opglabbeek, België

Telefoon (phone): 32.89 81 05 00 32.89 81 05 00

Fax (fax): 32.89 81 05 19 32.89 81 05 19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV
Products information JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV

BTW identificatienummer (tax): BE01280700683
Ondernemingsnummer: 8011749267
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Transportation of goods by road - international

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV
(Get full report from official database of BE for JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV
Addition kinds of activities for JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV

721600. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
10410102. Plaats goudmijn | Placer gold mining
16290500. Industriële fabrieksbouw | Industrial plant construction
17210000. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
26110200. Pulpmolens, oplossende pulpverwerking | Pulp mills, dissolving pulp processing
27599917. Textieldrukrollen: gravure | Textile printing rolls: engraving
32810402. Schakelborden, leisteen | Switchboard panels, slate
78190400. Uitrusting en stalling, film productie | Equipment and prop rental, motion picture production

Werken bij JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar dynamische Orderpickers (m/v). Als orderpicker, zorg je ervoor dat bestellingen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel en met behulp van een handscansysteem. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van +/- 5 medewerkers en dit een wisselend 3 ploegenstelsel.

  • Monteur glasband (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren plaatser van sluitwerk of het plaatsen van glas dit graag te combineren met siliconen en kleinhouten kleven. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Deeltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op vrijdag in de bakkerij. Je staat in voor het maken van koekjes. Je maakt het deeg klaar en je rolt de koekjes uit waarbij je ze vervolgens afbakt.

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • Verkoper/Verkoopster (student) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die zich wekelijks kan vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Jouw taken: Kassawerk: - klanten onthalen - betalingen afrekenen - retours behandelen - klanten hun vragen identificeren en beantwoorden Paskamers: - kleding aannemen - kledingstukken wisselen - klanten adviseren Werkuren: 10 uur tot 18 uur

  • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

    Type: Vaste Job

    ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

  • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Business Controller a.i. - Wallonia region (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675643-inline.html?cid=Partner_VDAB Our customer is an international player. To further professionalise and ensure continuity, they are looking for a strong Business Controller. You will offer temporary support to the local business controller and will focus on tasks such as: Follow up of budgets, monthly results, kpi’s and p&l Budgeting, forecasting and planning Variance analysis (actuals vs budget-forecast-prior years)

Zoek naar antwoorden van JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV in sociale netwerken
Look for responds of JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV. Laat een reactie achter voor JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV. JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV. Leave a respond for JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV. JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV op de google maps. Adres en contacten JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV
Location of JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV on the google maps. Address and contacts of JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV: VAN DE VELDE HAARMODE VR H & H | Portelange A | JOERI BEUREN | L. GYS | LEONIDAS

Other related companies as JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV: VAN DE VELDE HAARMODE VR H & H | Portelange A | JOERI BEUREN | L. GYS | LEONIDAS

JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01280700683. Het bedrijf JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV bevindt zich op het adres: Nijverheidln 1515 3660 Opglabbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Transportation of goods by road - international.
De hoofdactiviteit van JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV, openstaande posities, locatie van JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV op de kaart.

JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV, company assigned to the tax number BE01280700683. The company JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV is located at the address: Nijverheidln 1515 3660 Opglabbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Transportation of goods by road - international.
The main activity of JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV is not available. You also can look at reviews of JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV, open positions, location of JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JANSSEN EXPEDITIE EN TRANSPORT NV, employees, financial statistics.