GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA
Private companiesEducational Services • GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA

Contactgegevens GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av Du Parc Industriel 4041 Herstal, België

Telefoon (phone): 32.42 78 01 01 32.42 78 01 01

Fax (fax): 32.42 78 03 03 32.42 78 03 03

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA
Products information GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA

BTW identificatienummer (tax): BE02025024414
Ondernemingsnummer: 5704071044
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Transportation of goods by road - international

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA
(Get full report from official database of BE for GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA
Addition kinds of activities for GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA

7335. Commerciële fotografie | Commercial photography
506306. batterijen | Batteries
39490504. Bogen, boogschieten | Bows, archery
44910200. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
59490200. Naaien en naaldwerk | Sewing and needlework
86419903. Milieubeschermingsorganisatie | Environmental protection organization

Werken bij GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerker natuursteen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf te Lokeren zijn wij op zoek naar een afwerker/ bewerker van natuursteen. Je zal hier in staan voor het werken met CNC machines in het atelier. Je zal samenwerken met de zaakvoerder en nadien zal je instaan om volledig zelfstandig aan de slag te gaan. Het bedrijf staat in voor het maken en bewerken van trappen, deuren, vloeren, gevelbekleding,... in materialen zoals natuursteen, marmer, arduin,...

  • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

  • Operator afwerkingslijn (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het optimaal sturen van een vol-automatisch productieproces met respect voor kwaliteit en veiligheid. - Het respecteren van kwaliteitsprocedures - Het respecteren van productieprocedures - Het respecteren van veiligheidsinstructies - Het personeel sturen in geval van stilstand - Goede communicatie onderhouden met de lijnverantwoordelijken - Continu kwaliteit controleren tijdens de productie - Bijstaan in het verbeteren van het productieproces

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

  • Machine operator - Verfindustrie Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grootschalige producent in coatings en chemicaliën zijn wij op zoek naar afvuloperatoren Je wordt ingeschakeld bij het afvullen van verf volgens de ingeplande opdrachten als ook het stickeren/etickeren van de potten Het afpakken van de verfpotten van de band en stapelen op paletten behoort ook tot jouw taken Je houdt je werkplek netjes en veilig Je bent tijdig aanwezig op je werkplek Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: CTRL@Home

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA in sociale netwerken
Look for responds of GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA. Laat een reactie achter voor GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA. GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA. Leave a respond for GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA. GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA op de google maps. Adres en contacten GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA
Location of GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA on the google maps. Address and contacts of GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA: TIERRA VZW NATUURREIZEN | ALG. ELEKTRO KEVELAERTS | ZWALMMARKET | D'ALBY BRASSERIE | ALEBO

Other related companies as GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA: TIERRA VZW NATUURREIZEN | ALG. ELEKTRO KEVELAERTS | ZWALMMARKET | D'ALBY BRASSERIE | ALEBO

GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02025024414. Het bedrijf GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA bevindt zich op het adres: Av Du Parc Industriel 4041 Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 100,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Transportation of goods by road - international.
De hoofdactiviteit van GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA, openstaande posities, locatie van GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA op de kaart.

GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA, company assigned to the tax number BE02025024414. The company GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA is located at the address: Av Du Parc Industriel 4041 Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 100,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Transportation of goods by road - international.
The main activity of GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA is not available. You also can look at reviews of GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA, open positions, location of GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GALLIKER TRANSPORT & LOGISTICS SA, employees, financial statistics.