DECRAENE-DUQUESNOY BVBA

Contactgegevens DECRAENE-DUQUESNOY BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECRAENE-DUQUESNOY BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECRAENE-DUQUESNOY BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Liebaardstraat 127 8792 Desselgem, België

Telefoon (phone): 32.56 71 21 26 32.56 71 21 26

Fax (fax): 32.56 72 81 68 32.56 72 81 68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECRAENE-DUQUESNOY BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECRAENE-DUQUESNOY BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECRAENE-DUQUESNOY BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECRAENE-DUQUESNOY BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECRAENE-DUQUESNOY BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECRAENE-DUQUESNOY BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECRAENE-DUQUESNOY BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECRAENE-DUQUESNOY BVBA
Products information DECRAENE-DUQUESNOY BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04191528320
Ondernemingsnummer: 7395965576
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 474,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Transportation of goods by road - international

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECRAENE-DUQUESNOY BVBA
(Get full report from official database of BE for DECRAENE-DUQUESNOY BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECRAENE-DUQUESNOY BVBA
Addition kinds of activities for DECRAENE-DUQUESNOY BVBA

1475. Fosfaat steen | Phosphate rock
147500. Fosfaat steen | Phosphate rock
372102. Niet-gemotoriseerde en lichtere lucht dan vliegtuigen | Nonmotorized and lighter-than-air aircraft
382799. Optische instrumenten en lenzen, nec | Optical instruments and lenses, nec
16229902. Wegbouw, verhoogd | Highway construction, elevated
20629904. Inverteer rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Invert cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
38220404. Vloeistofniveaus, woon- of commerciële verwarming | Liquid level controls, residential or commercial heating
72990400. Huis- en kinderopvang | House and babysitting services

Werken bij DECRAENE-DUQUESNOY BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECRAENE-DUQUESNOY BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECRAENE-DUQUESNOY BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECRAENE-DUQUESNOY BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: DRAULANS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

  • Laborant organische analyses | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Antwerpen, zijn we op zoek naar een laborant. In het centraal laboratorium word je ingezet bij de analyse van productiemonsters en milieumonsters en ben je betrokken bij verbeteringsprojecten en onderzoeken. De focus ligt op het uitvoeren van organische analyses. Je verzorgt op termijn de volledige analyse van voorbereiding tot analyse en dataverwerking. Je rapporteert tijdig en gestructureerd aan de labo-leiding.

  • Bom van een job zoekt handige Harry/Hariette (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de persoon die door de familie aangesproken wordt om kleine herstellingen uit te voeren ? Weet jij je weg wel te vinden in de draadpuzzel van elektriciteit/ mechanica ? Of heb je er affiniteit mee (door bvb thuis klusjes op te klaren)? JA? Dan zijn wij op zoek naar jou voor een leuke uitdaging aan te gaan waarbij je als technisch goochelaar een volledig product op maat assembleert voor onze klant. Van bekabeling tot sensoren en rasters implementeren; het behoort allemaal tot jou verantwoordelijkheid.

  • Nachtchauffeur C - vaste vrachtwagen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C die 's nachts om middernacht begint te werken en eerst nog helpt de bestelling klaar zitten per klant (droge voeding). Vervolgens sta je in voor het het laden van je eigen vrachtwagen en het uitvoeren van de bestellingen naar de verschillende klanten. Er wordt gestart om 00.00 of 03.00, er is een vaste vrije dag in de week dus er is ook weekendwerk.

  • Monteur staalconstructie (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio As zijn wij op zoek naar een monteur van staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Monteren van staalconstructies • Werken op hoogte • Werken op verplaatsing • …

  • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • Servicetechnieker regio Anderlecht - Groot-Bijgaarden - Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TOYOTA MATERIAL HANDLING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment vorkheftrucks en magazijntrucks bij uiteenlopende klanten in jouw regio. Het uitvoeren van keuringen en het oplossen van storingen maakt ook deel uit van je werkzaamheden. Met een volledig uitgeruste service camionette werk je zelfstandig en ben je zelf verantwoordelijk voor de planning van je afspraken. Wil je lezen hoe een dag van een servicetechnieker bij Toyota er concreet uit ziet? Klik dan op deze https://toyota-forklifts.be/waarom-toyota/over-ons/nieuws/servicetechnieker/

  • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

    Type: Vaste Job

    De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van DECRAENE-DUQUESNOY BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DECRAENE-DUQUESNOY BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECRAENE-DUQUESNOY BVBA. Laat een reactie achter voor DECRAENE-DUQUESNOY BVBA. DECRAENE-DUQUESNOY BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECRAENE-DUQUESNOY BVBA. Leave a respond for DECRAENE-DUQUESNOY BVBA. DECRAENE-DUQUESNOY BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECRAENE-DUQUESNOY BVBA op de google maps. Adres en contacten DECRAENE-DUQUESNOY BVBA
Location of DECRAENE-DUQUESNOY BVBA on the google maps. Address and contacts of DECRAENE-DUQUESNOY BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DECRAENE-DUQUESNOY BVBA DECRAENE-DUQUESNOY BVBA: FLAGRIPOM BVBA | D'Hoore J | CACHOU SPORT | ECOLE DE PEINTURE SUR PORCELAINE | Garny H

Other related companies as DECRAENE-DUQUESNOY BVBA: FLAGRIPOM BVBA | D'Hoore J | CACHOU SPORT | ECOLE DE PEINTURE SUR PORCELAINE | Garny H

DECRAENE-DUQUESNOY BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECRAENE-DUQUESNOY BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04191528320. Het bedrijf DECRAENE-DUQUESNOY BVBA bevindt zich op het adres: Liebaardstraat 127 8792 Desselgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 474,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Transportation of goods by road - international.
De hoofdactiviteit van DECRAENE-DUQUESNOY BVBA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECRAENE-DUQUESNOY BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECRAENE-DUQUESNOY BVBA, openstaande posities, locatie van DECRAENE-DUQUESNOY BVBA op de kaart.

DECRAENE-DUQUESNOY BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECRAENE-DUQUESNOY BVBA, company assigned to the tax number BE04191528320. The company DECRAENE-DUQUESNOY BVBA is located at the address: Liebaardstraat 127 8792 Desselgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 474,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Transportation of goods by road - international.
The main activity of DECRAENE-DUQUESNOY BVBA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DECRAENE-DUQUESNOY BVBA is not available. You also can look at reviews of DECRAENE-DUQUESNOY BVBA, open positions, location of DECRAENE-DUQUESNOY BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECRAENE-DUQUESNOY BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECRAENE-DUQUESNOY BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECRAENE-DUQUESNOY BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECRAENE-DUQUESNOY BVBA, employees, financial statistics.