DE DECKER-VAN RIET BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • DE DECKER-VAN RIET BVBA
Private companiesHealth Services • DE DECKER-VAN RIET BVBA

Contactgegevens DE DECKER-VAN RIET BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE DECKER-VAN RIET BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE DECKER-VAN RIET BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kouterbaan 40 1840 Malderen, België

Telefoon (phone): 32.52 33 40 00 32.52 33 40 00

Fax (fax): 32.52 33 77 22 32.52 33 77 22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE DECKER-VAN RIET BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE DECKER-VAN RIET BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE DECKER-VAN RIET BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE DECKER-VAN RIET BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE DECKER-VAN RIET BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE DECKER-VAN RIET BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE DECKER-VAN RIET BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE DECKER-VAN RIET BVBA
Products information DE DECKER-VAN RIET BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08670654296
Ondernemingsnummer: 5006439208
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 517,000 EUR
Werknemers (employees): 201 - 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Transport - toxic products

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE DECKER-VAN RIET BVBA
(Get full report from official database of BE for DE DECKER-VAN RIET BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE DECKER-VAN RIET BVBA
Addition kinds of activities for DE DECKER-VAN RIET BVBA

382200. Milieucontroles | Environmental controls
841200. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries
23950305. Looping: voor de handel | Looping: for the trade
27540402. Zegels: gravure printing | Seals: gravure printing
29920101. Remvloeistof (hydraulisch): gemaakt van aangekochte materialen | Brake fluid (hydraulic): made from purchased materials

Werken bij DE DECKER-VAN RIET BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE DECKER-VAN RIET BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE DECKER-VAN RIET BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE DECKER-VAN RIET BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • Beenhouwer (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als beenhouwer/ beenhouwerij medewerker fulltime Genoot je bij voorkeur een opleiding als slager of gelijkgesteld door ervaring. Vaardigheden Je bent hygiënisch en net ingesteld. Je hebt geen angst voor vlees en andere voedingswaren. Je kan omgaan met de geurhinder die je af en toe kan ervaren. Je beschikt over de nodige vakkennis. Werken in het weekend en op feestdagen schrikt jou niet af. Je kan omgaan met het werkblad en alle gereedschap dat in deze job vereist is. Je kan naast snijden en bereiden ook uitbenen.

  • Operator - 3 ploegen - pralines (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en snelgroeiend bedrijf in het industriepark van Lokeren ben ik op zoek naar een operator die wil instaan voor het bereiden en vullen van pralines.  Je takenpakket bestaat uit:  Maken van voorbereidingen en het vullen van de pralines Correct afwegen en mengen van verschillende ingrediënten  Aanvoeren van deze vullingen aan de productielijn Opvolgen van een geautomatiseerde productielijn  Helpen reinigen van de productielijn  Wil jij graag in de voeding werken als operator? Solliciteer dan snel! 

  • CAD tekenaar (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar. In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct, met als specifieke taken: * Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer. Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) * Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen * Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) Stuklijsten maken in exel * Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst * As built dossiers opstellen na afwerking van het project * Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Huishoudhulp Tielt, Aarsele, Kanegem, Dentergem, Markegem,Ruiselede,Pittem (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp voor regio Tielt en omliggende gemeentes U staat in voor de huishoudelijke taken in de privé woning van de klant. De belangrijkste taken zijn schoonmaken en strijken. Dit kan eventueel aangevuld worden met maaltijden (voor-)bereiden en boodschappen doen.

  • Student productie (1à2 dagen/week) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Wondelgem zijn we op zoek naar een student die 1 of meerdere dagen in de week kan bijspringen in de productie (chocolade & confituur).

  • LESGEVER OMNISPORT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport op 10 december 2018 (14:30-15:30) in Gent zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Rupskraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Momenteel zijn wij op zoek naar een rupskraanmachinist met ervaring.

  • vrachtwagenchauffeur CE (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: CVB RECYCLING

    Type: Vaste Job

    De vrachtwagenchauffeur houdt zich bezig met het wisselen van containers oud papier en karton bij klanten en alle bijbehorende werkzaamheden in België.

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

    Type: Vaste Job

    Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: PEINEN KARINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

Zoek naar antwoorden van DE DECKER-VAN RIET BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE DECKER-VAN RIET BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE DECKER-VAN RIET BVBA. Laat een reactie achter voor DE DECKER-VAN RIET BVBA. DE DECKER-VAN RIET BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE DECKER-VAN RIET BVBA. Leave a respond for DE DECKER-VAN RIET BVBA. DE DECKER-VAN RIET BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE DECKER-VAN RIET BVBA op de google maps. Adres en contacten DE DECKER-VAN RIET BVBA
Location of DE DECKER-VAN RIET BVBA on the google maps. Address and contacts of DE DECKER-VAN RIET BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE DECKER-VAN RIET BVBA DE DECKER-VAN RIET BVBA: Koma Borghijs | Network System Engineering | VERSYCK | C21 | Yves Rocher

Other related companies as DE DECKER-VAN RIET BVBA: Koma Borghijs | Network System Engineering | VERSYCK | C21 | Yves Rocher

DE DECKER-VAN RIET BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE DECKER-VAN RIET BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08670654296. Het bedrijf DE DECKER-VAN RIET BVBA bevindt zich op het adres: Kouterbaan 40 1840 Malderen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 - 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 517,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Transport - toxic products.
De hoofdactiviteit van DE DECKER-VAN RIET BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE DECKER-VAN RIET BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE DECKER-VAN RIET BVBA, openstaande posities, locatie van DE DECKER-VAN RIET BVBA op de kaart.

DE DECKER-VAN RIET BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE DECKER-VAN RIET BVBA, company assigned to the tax number BE08670654296. The company DE DECKER-VAN RIET BVBA is located at the address: Kouterbaan 40 1840 Malderen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 - 500 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 517,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Transport - toxic products.
The main activity of DE DECKER-VAN RIET BVBA is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE DECKER-VAN RIET BVBA is not available. You also can look at reviews of DE DECKER-VAN RIET BVBA, open positions, location of DE DECKER-VAN RIET BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE DECKER-VAN RIET BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE DECKER-VAN RIET BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE DECKER-VAN RIET BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE DECKER-VAN RIET BVBA, employees, financial statistics.