DE BORGER CVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • DE BORGER CVBA
Private companiesMetal Mining • DE BORGER CVBA

Contactgegevens DE BORGER CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BORGER CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BORGER CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentsestw 319 9240 Zele, België

Telefoon (phone): 32.93 67 89 88 32.93 67 89 88

Fax (fax): 32.93 67 89 87 32.93 67 89 87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BORGER CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BORGER CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BORGER CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BORGER CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BORGER CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BORGER CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BORGER CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BORGER CVBA
Products information DE BORGER CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01818481445
Ondernemingsnummer: 6218231201
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 488,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Removals and relocation - international

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BORGER CVBA
(Get full report from official database of BE for DE BORGER CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BORGER CVBA
Addition kinds of activities for DE BORGER CVBA

2297. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
8743. PR-diensten | Public relations services
822102. Professionele scholen | Professional schools
20919902. Kaviaar: verpakt in blikjes, potten, enz. | Caviar: packaged in cans, jars, etc.
22210302. Crepe satijnen | Crepe satins
28190918. Nikkelverbindingen of zouten, anorganisch | Nickel compounds or salts, inorganic
28420301. Rug, stoffering of reinigingsmiddelen of spotters | Rug, upholstery, or dry cleaning detergents or spotters
33410101. Loodsmelten en raffineren (secundair) | Lead smelting and refining (secondary)
44829901. Auto aanstekers (veerboten) | Car lighters (ferries)
73839902. Nieuws syndicaat | News feature syndicate

Werken bij DE BORGER CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BORGER CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BORGER CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BORGER CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het herstellen, onderhouden en oplossen van zowel elektrische als mechanische storingen aan de machines.

  • Heftruckbestuurder - DAGWERK (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We geven even mee wat de taken zullen zijn van onze toekomstige heftruckchauffeur: - Je staat in voor het laden en lossen van de goederen - Je zorgt ervoor dat de goederen en paletten in het magazijn per soort juist staan en houdt het magazijn ordelijk - Je scant de inkomende en uitgaande pallets - Je bewerkt en plaatst etiquetten op goederen

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: t-interim

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp, voor REGIO HALLE: Lembeek, Buizingen, Dworp, Sint-Pieters-Leeuw,..., doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer (wagen - bromfiets) is een must, anders vergoeding vervoerkosten

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • verkoop (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een student  die  vrijdag 26 oktober  kan werken van  10h tot 16h: je helpt mee op een schoenenverkoop  je zet de schoenen terug in het rek  je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft je helpt klanten verder met vragen je zoekt de 2de schoen voor klanten 

  • PC Technicus - Regio Mechelen-Willebroek-Dendermonde (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    Als PC Technicus ga je elke dag de baan op om klanten te bezoeken in de jou toegewezen regio. Je woont bij voorkeur ergens halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Je installeert Desktops, Laptops, printers en andere ICT apparatuur. Je staat in voor herstellingen en upgrades op hardware niveau. Je lost eenvoudige software configuratie problemen op. Daarbij maak je backups en/of restores van of naar de server. Je hebt al enige kennis van laserprinters en andere periferie. Je beheert je voorraad wisselstukken en zorgt ervoor dat defecte onderdelen teruggestuurd worden. Je verzorgt ook de hierbij horende administratie. Je wordt begeleid door een ervaren Project Leider, en gestuurd door een centrale dispatch. Een firmawagen en de nodige informaticamiddelen worden ter beschikking gesteld.

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • STIKSTER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE RUYCK PAUL

    Type: Werfreserve

    Stikster van werkkledij.

Zoek naar antwoorden van DE BORGER CVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE BORGER CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BORGER CVBA. Laat een reactie achter voor DE BORGER CVBA. DE BORGER CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BORGER CVBA. Leave a respond for DE BORGER CVBA. DE BORGER CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BORGER CVBA op de google maps. Adres en contacten DE BORGER CVBA
Location of DE BORGER CVBA on the google maps. Address and contacts of DE BORGER CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BORGER CVBA DE BORGER CVBA: CRةDIT AGRICOLE | Aquaware NV | ANTOINE ALBERT | CARCLEANING PATRICK | ACADEMIE SCHONE KUNSTEN

Other related companies as DE BORGER CVBA: CRةDIT AGRICOLE | Aquaware NV | ANTOINE ALBERT | CARCLEANING PATRICK | ACADEMIE SCHONE KUNSTEN

DE BORGER CVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BORGER CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01818481445. Het bedrijf DE BORGER CVBA bevindt zich op het adres: Gentsestw 319 9240 Zele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 488,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Removals and relocation - international.
De hoofdactiviteit van DE BORGER CVBA is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BORGER CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BORGER CVBA, openstaande posities, locatie van DE BORGER CVBA op de kaart.

DE BORGER CVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BORGER CVBA, company assigned to the tax number BE01818481445. The company DE BORGER CVBA is located at the address: Gentsestw 319 9240 Zele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 488,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Removals and relocation - international.
The main activity of DE BORGER CVBA is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BORGER CVBA is not available. You also can look at reviews of DE BORGER CVBA, open positions, location of DE BORGER CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BORGER CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BORGER CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BORGER CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BORGER CVBA, employees, financial statistics.