ZONKLAAR BVBA

Contactgegevens ZONKLAAR BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZONKLAAR BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZONKLAAR BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselbaan 112 1790 Affligem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-53-66-70-75 32-53-66-70-75

Fax (fax): 32-53-67-46-69 32-53-67-46-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZONKLAAR BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZONKLAAR BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZONKLAAR BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZONKLAAR BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZONKLAAR BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZONKLAAR BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZONKLAAR BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZONKLAAR BVBA
Products information ZONKLAAR BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03472747802
Ondernemingsnummer: 9963195800
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 544,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ZONKLAAR BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Laundry services - industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZONKLAAR BVBA
(Get full report from official database of BE for ZONKLAAR BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZONKLAAR BVBA
Addition kinds of activities for ZONKLAAR BVBA

2493. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
017100. Bessengewassen | Berry crops
353200. Mijnbouwmachines | Mining machinery
762900. Elektrische reparatiewinkels | Electrical repair shops
20689901. Noten: gedroogd, gedroogd, gezouten of geroosterd | Nuts: dried, dehydrated, salted or roasted
22110813. Scrim, katoen | Scrim, cotton
27540501. Tijdschriften: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Magazines: gravure printing, not published on site
28690506. Zoetstoffen, synthetisch | Sweeteners, synthetic
32950108. Steatiet, gemalen of anderszins behandeld | Steatite, ground or otherwise treated
37140602. Stuurbekrachtiging, motorvoertuig | Power steering equipment, motor vehicle

Werken bij ZONKLAAR BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZONKLAAR BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZONKLAAR BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZONKLAAR BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

  • Logistieke medewerker bpost Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker in een sorteercentrum maak je deel uit van een hightech werkplek waar het gonst van de bedrijvigheid. Met oog voor detail sorteer je poststukken, die vervolgens naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden vervoerd. Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten - voornamelijk machinaal: je werkt bijvoorbeeld met sorteermachines en scanners. Je staat in voor het basisonderhoud van de machines. Hiervoor wordt een interne opleiding voorzien.

  • HUISHOUDHULP Ertvelde (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Ertvelde.

  • Huishoudhulp Ekeren - Brasschaat (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student Verkoper (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bloemen- en plantenzaak te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen in de bloemenzaak.  Je staat in voor het opmaken van bloemstukken en het inpakken van cadeautjes. Je bent vlot in de omgang met klanten en geeft hen advies. Verder sta je in voor het kassawerk en zorg je voor de orde en netheid binnen de winkel. Je ondersteunt de collega's waar nodig. 

  • Jobstudenten tuincentrum (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we op zoek naar jobstudenten die in het weekend willen werken gedurende het volledige jaar. Je staat in voor de verkoop van tuinmeubelen/barbeque's/tuinhout/potterie/vijverartikelen en de kassa. Je zal de winkel mee op orde houden, helpen aan de kassa, klanten verder helpen, ... Je hebt interesse in tuinartikelen en je spreekt vloeiend Nederlands. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid Ben jij de student die wij zoeken? Solliciteer dan online of bel ons op 03/322.32.60

  • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BEUKENHOF

    Type: Studentenjob

    WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • C# Developer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

    Type: Vaste Job

    CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

Zoek naar antwoorden van ZONKLAAR BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ZONKLAAR BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZONKLAAR BVBA. Laat een reactie achter voor ZONKLAAR BVBA. ZONKLAAR BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZONKLAAR BVBA. Leave a respond for ZONKLAAR BVBA. ZONKLAAR BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZONKLAAR BVBA op de google maps. Adres en contacten ZONKLAAR BVBA
Location of ZONKLAAR BVBA on the google maps. Address and contacts of ZONKLAAR BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ZONKLAAR BVBA ZONKLAAR BVBA: V.VC.BRUGSE-OOSTKUST | GHEYSENS DECORATIE | TRACTO NV | AMICAL CAR | INSTITUT CARDIJN-LORRAINE

Other related companies as ZONKLAAR BVBA: V.VC.BRUGSE-OOSTKUST | GHEYSENS DECORATIE | TRACTO NV | AMICAL CAR | INSTITUT CARDIJN-LORRAINE

ZONKLAAR BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZONKLAAR BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03472747802. Het bedrijf ZONKLAAR BVBA bevindt zich op het adres: Brusselbaan 112 1790 Affligem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 544,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Laundry services - industrial. Producten gemaakt in ZONKLAAR BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZONKLAAR BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZONKLAAR BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZONKLAAR BVBA, openstaande posities, locatie van ZONKLAAR BVBA op de kaart.

ZONKLAAR BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZONKLAAR BVBA, company assigned to the tax number BE03472747802. The company ZONKLAAR BVBA is located at the address: Brusselbaan 112 1790 Affligem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 544,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Laundry services - industrial. Products created in ZONKLAAR BVBA were not found.
The main activity of ZONKLAAR BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ZONKLAAR BVBA is not available. You also can look at reviews of ZONKLAAR BVBA, open positions, location of ZONKLAAR BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZONKLAAR BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZONKLAAR BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZONKLAAR BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZONKLAAR BVBA, employees, financial statistics.