GHEYSENS DECORATIE

Contactgegevens GHEYSENS DECORATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GHEYSENS DECORATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GHEYSENS DECORATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOORNIKSESTRAAT 60; 8900; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56221287 (+32-56221287) 56221287 (+32-56221287)

Fax (fax): +32 (19) 275-55-91 +32 (19) 275-55-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GHEYSENS DECORATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GHEYSENS DECORATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GHEYSENS DECORATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GHEYSENS DECORATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GHEYSENS DECORATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GHEYSENS DECORATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GHEYSENS DECORATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GHEYSENS DECORATIE
Products information GHEYSENS DECORATIE

BTW identificatienummer (tax): BE03995422363
Ondernemingsnummer: 6854888916
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Rideaux,Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Produits: Tapis Orientaux.. Produits: Tissus de Décoration.

Product categorie (product category): Revêtements de sols and murs. Peinture. Eclairage et équipements du foyer. Textiles. Revêtements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GHEYSENS DECORATIE
(Get full report from official database of BE for GHEYSENS DECORATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GHEYSENS DECORATIE
Addition kinds of activities for GHEYSENS DECORATIE

363404. Huishoudelijke artikelen, exclusief kookgerei en keukengerei | Housewares, excluding cooking appliances and utensils
369902. Elektrische lasapparatuur | Electrical welding equipment
507200. Hardware | Hardware
861101. Vakverenigingen | Trade associations
23999903. Boekhoesjes, stof | Book covers, fabric
34430702. Breechings, metalen plaat | Breechings, metal plate
38260203. Photomicrographic apparaat | Photomicrographic apparatus
87110101. Verontreinigingstechniek | Pollution control engineering
96110402. Administratie van algemene economische programma's, staatsregering | Administration of general economic programs, state government

Werken bij GHEYSENS DECORATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GHEYSENS DECORATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GHEYSENS DECORATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GHEYSENS DECORATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sluizen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Keerbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp. Word jij vrolijk van een proper huis en wil jij andere personen dit gevoel ook bezorgen? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze job.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

    Type: Studentenjob

    afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Technieker elektrisch - Storingstechnieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: United Contractors Team

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar technisch onderlegde mensen die sterk zijn in industriële elektriciteit of mechanica of beide. U bent gemotiveerd en kan zelfstandig uw mannetje/vrouwtje staan. Wij zijn een service bedrijf dat verscheidene takken van de industrie bedient. Wij zijn actief in onderhoud, storingstechnieken, bijstand bij stilstanden, bouwen van metalen constructies, ondersteuning in productie, revisie van machines en constructies, piping zowel metaal als kunststof, montage en demontage, PLC, bordenbouw... kortom alles technisch wat onze klanten wensen daar proberen wij in tegemoet te komen. Contacteer ons vrijblijvend!

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Flexijob weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een flexijobber die op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van GHEYSENS DECORATIE in sociale netwerken
Look for responds of GHEYSENS DECORATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GHEYSENS DECORATIE. Laat een reactie achter voor GHEYSENS DECORATIE. GHEYSENS DECORATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GHEYSENS DECORATIE. Leave a respond for GHEYSENS DECORATIE. GHEYSENS DECORATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GHEYSENS DECORATIE op de google maps. Adres en contacten GHEYSENS DECORATIE
Location of GHEYSENS DECORATIE on the google maps. Address and contacts of GHEYSENS DECORATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come GHEYSENS DECORATIE GHEYSENS DECORATIE: Jacobs Verzekeringskantoor NV | VERZEKERINGSKANTOOR VAN DER BORGHT | De Bock-Quipor | Mich猫le Simon SPRL | CINEC

Other related companies as GHEYSENS DECORATIE: Jacobs Verzekeringskantoor NV | VERZEKERINGSKANTOOR VAN DER BORGHT | De Bock-Quipor | Mich猫le Simon SPRL | CINEC

GHEYSENS DECORATIE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GHEYSENS DECORATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03995422363. Het bedrijf GHEYSENS DECORATIE bevindt zich op het adres: DOORNIKSESTRAAT 60; 8900; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 640,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Revêtements de sols and murs. Peinture. Eclairage et équipements du foyer. Textiles. Revêtements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Rideaux,Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Produits: Tapis Orientaux.. Produits: Tissus de Décoration..
De hoofdactiviteit van GHEYSENS DECORATIE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GHEYSENS DECORATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GHEYSENS DECORATIE, openstaande posities, locatie van GHEYSENS DECORATIE op de kaart.

GHEYSENS DECORATIE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GHEYSENS DECORATIE, company assigned to the tax number BE03995422363. The company GHEYSENS DECORATIE is located at the address: DOORNIKSESTRAAT 60; 8900; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 640,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Revêtements de sols and murs. Peinture. Eclairage et équipements du foyer. Textiles. Revêtements pour sols and murs. List of products are Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Rideaux,Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Produits: Tapis Orientaux.. Produits: Tissus de Décoration..
The main activity of GHEYSENS DECORATIE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GHEYSENS DECORATIE is not available. You also can look at reviews of GHEYSENS DECORATIE, open positions, location of GHEYSENS DECORATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GHEYSENS DECORATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GHEYSENS DECORATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GHEYSENS DECORATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GHEYSENS DECORATIE, employees, financial statistics.