AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA
Private companiesNondepository Credit Institutions • AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA

Contactgegevens AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De L'Echauffourée 42 7700 Mouscron, België

Telefoon (phone): 32.56 39 25 11 32.56 39 25 11

Fax (fax): 32.56 34 41 32 32.56 34 41 32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA
Products information AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA

BTW identificatienummer (tax): BE06392364501
Ondernemingsnummer: 7985107421
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 118,000 EUR
Werknemers (employees): 101 - 200
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Road transport

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA
(Get full report from official database of BE for AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA
Addition kinds of activities for AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA

091901. Walvisvissen en walvisproducten | Whale fishing and whale products
09710200. Jachtdiensten | Hunting services
24260101. Carvings, meubels: hout | Carvings, furniture: wood
50120302. Stacaravans | Motor homes
73899903. Bronzen, babyschoenen | Bronzing, baby shoes
82439902. Reparatie training, computer | Repair training, computer

Werken bij AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant in Kallo zijn wij op zoek naar een Mecanicien. Deze zal instaan voor het onderhoud van vrachtwagens.

  • Magazijnier, vaste late (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functie : ° ontvangst nemen en stockeren van grondstoffen ° verzendklaarmaken van orders ° zendnota's aanmaken ° laad- en loswerk uitvoeren ° kwaliteitscontrole ° stockbeheer

  • Productiemedewerkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Replace by Start People zoekt inpakkers/productiemedewerkers: Zoek jij een job met gegarandeerde werkgelegenheid? Kies dan zeker voor een job bij Replace!! Mogelijke taken: -inpakken van afgewerkte producten -etiketteren van dozen -stapelen van dozen op paletten -de controle van het eindproduct op datum en etiket -ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen -beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen -rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers -orderpicking met een scanner -het schoonhouden van jouw werkplek -het sorteren van afval- en restproducten

  • Ervaren bekister/schrijnwerker regio Balen voor onmiddellijke opstart(M/V)! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Balen zijn wij op zoek naar ervaren bekisters/schrijnwerkers voor onmiddellijke opstart! *Je kan zelfstandig planlezen *Je gaat bekistingsmallen stellen *Je gaat de bekistingsmallen zuiver maken *Je gaat nieuwe bekistingen maken *Je gaat aanpassingen uitvoeren op bestaande bekistingen

  • Huishoudhulp te regio Gent (Destelbergen) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • JOBSTUDENT WERFCOÖRDINATOR REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bouwkunde aan het volgen? Ben je op zoek naar een studentenjob waarin je reeds kan proeven van het echt werk? Dan is dit dé job voor jou! Voor een bouwbedrijf, gespecialiseerd in wegenbouw en infrastructuurwerken, zijn we op zoek naar een jobstudent werfcoördinator voor september en/of oktober. Je zal als werfcoördinator intensief worden begeleid door de werfleider. Je takenpakket zal bestaan uit: het aansturen van de arbeiders; contacten onderhouden met klanten en onderaannemers; bestellingen plaatsen en opvolgen; opmeting uitvoeren op de werf; vorderingsstaten stellen.

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • Elektrisch- tekenaar / werkvoorbereider (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VENTILEC

    Type: Vaste Job

    We bieden een zeer brede en gevarieerde job aan : Je takenpakket ziet er als volgt uit : opmaak en ontwerpen van electrische installaties en borden in E-Plan en AUTOCAD opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie opmaak en ontwerpen van software voor complete installaties ( beperkt ) opmaak P&ID en instrumentatielijsten contacten met klanten en leveranciers , opmaak van bestellingen voorbereidend werk voor de bordenbouwers , desgevallend meewerken voorbereidend werk en begeleiding van de (service) monteurs op de werf , desgevallend mee interveniëren organiseren keuringen opmaak technische documentatie naar het electrische aspect toe indien kennis en interesse : IT verantwoordelijke ( opzet nieuwe software of nieuwe PC's )

  • CNC machine insteller (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen van metaalverwerkingmachines zoals: Plooiautomaat Lasautomaat Richtmachine ... Je staat in voor de optimale inzetbaarheid van de machines: Je analyseert knelpunten, stelt verbeterpunten voor en en zorgt voor de uitvoering. Je werkt in overleg met de afdelingverantwoordelijke

  • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

Zoek naar antwoorden van AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA. Laat een reactie achter voor AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA. AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA. Leave a respond for AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA. AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA op de google maps. Adres en contacten AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA
Location of AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA on the google maps. Address and contacts of AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA: TITEUX CLAUDE | Janssen Computerservice CV | DOGGY PALACE CLAUDIA | M-J Coiffure | C. ALLEBOSCH

Other related companies as AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA: TITEUX CLAUDE | Janssen Computerservice CV | DOGGY PALACE CLAUDIA | M-J Coiffure | C. ALLEBOSCH

AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06392364501. Het bedrijf AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA bevindt zich op het adres: Rue De L'Echauffourée 42 7700 Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 - 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 118,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Road transport.
De hoofdactiviteit van AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA, openstaande posities, locatie van AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA op de kaart.

AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA, company assigned to the tax number BE06392364501. The company AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA is located at the address: Rue De L'Echauffourée 42 7700 Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 - 200 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 118,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Road transport.
The main activity of AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA is not available. You also can look at reviews of AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA, open positions, location of AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE EN DOUANE ET TRANSPORTS A BOULANGER SA, employees, financial statistics.