AEROTAX BVBA

Contactgegevens AEROTAX BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AEROTAX BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AEROTAX BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 110,Steenokkerzeelstraat 1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): 32.27 20 20 21 32.27 20 20 21

Fax (fax): 32.27 25 23 92 32.27 25 23 92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AEROTAX BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AEROTAX BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AEROTAX BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AEROTAX BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AEROTAX BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AEROTAX BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AEROTAX BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AEROTAX BVBA
Products information AEROTAX BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01511688232
Ondernemingsnummer: 4552429199
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Road transport - logistical services

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AEROTAX BVBA
(Get full report from official database of BE for AEROTAX BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AEROTAX BVBA
Addition kinds of activities for AEROTAX BVBA

20769903. Lijnolie, taart en maaltijd | Linseed oil, cake and meal
35520200. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
39490211. Speren en spiesguns, vissen | Spears and spearguns, fishing
51490703. krakers | Crackers
64110301. Verzekeringsagenten, nec | Insurance agents, nec
75399903. Brandstofsysteem reparatie, motorvoertuig | Fuel system repair, motor vehicle

Werken bij AEROTAX BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AEROTAX BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AEROTAX BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AEROTAX BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch als elektrisch onderhoud.  Je staat in het voor het correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies.  Bedrijfsprofiel: silobouw (voeding/petrochemie)

  • Jobstudent Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers)

  • Jobstudent IT Junior Programmeur Java (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Software365

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent om te helpen bij diverse Java projecten waaronder; webtoepassingen, CLI, JavaFX, webservices en Android. Het takenpakket bestaat uit programmeren, testen en documentatie schrijven. Het werk loopt door zowel gedurende het schooljaar als tijdens schoolvakanties. Zolang je het studentenstatuut geniet, kan je bij ons terecht om 1 of meerdere dagen per week te werken als jobstudent (475 uren/jaar) of werkstudent (>475 uren/jaar). Werkdagen (zaterdagen en/of weekdagen) in onderlinge afspraak. Wij houden rekening met reis-, stage- en examenperioden.

  • JOBSTUDENT horeca (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Sunset

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. U werkt aan de bar en in de zaal. Periode : weekends en schoolvakantie

  • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

    Type: Vaste Job

    Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Schrijnwerker Vlaams-Brabant Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Construction Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669875-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Construction Manager. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Binnen de functie als Construction Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden aan een gedeelte of de volledige werf. Volgende taken staan in de functie centraal:   Je wordt al bij de ontwerpfase van de grotere werven betrokken en geeft constructie input tijdens engineering; Je staat in voor de werfvoorbereiding en beheert de feitelijke opstart van de werf; Je beheert de constructieplanning en bewaakt de constructie progress; Je beheert Mechanical Completion en de overdracht naar Commissioning; Je bewaakt de kwaliteit van de constructie werkzaamheden; Je organiseert het magazijnbeheer op de werf; Je beheert de Veiligheids, Gezondheids en Milieu (VGM) aspecten van de werf, in nauw verband met de veiligheidsdiensten van de eindklant; Je beheert de aannemingscontracten die opgesteld werden tussen eindklant en de aannemers; Je leidt en organiseert de supervisie van de constructieactiviteiten conform de scope beschreven in de lastenboeken; Je leidt en organiseert de coördinatie van de verschillende aannemers; Je staat in voor de communicatie met de klant en organiseert de werfadministratie en Document Control.

  • PROJECTMANAGER BOUWHEER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673960-inline.html?cid=Partner_VDAB * Projectmanager - Gedelegeerd Bouwheer * Investeerder en ontwikkelaar van semi-industrieel vastgoed * Uitvalsbasis Kempen, projecten in België en buurlanden Onze klant is een internationale investeerder in semi-industrieel/logistiek vastgoed. Dit innovatief bedrijf streeft naar creatieve, esthetische, ecologische en economische bouwprojecten. Ter uitbreiding van het bouwkundig team zijn we samen met dit bedrijf op zoek naar een gedreven projectmanager. Als projectmanager treed je op als bouwheer en ben je eindverantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De gebouwen zijn voornamelijk semi-industrieel, kantoren, logistieke centra... Er wordt steeds aandacht besteed aan zowel het esthetische als het praktische. Concreet start jouw job vanaf de projectdefinitie over het ontwerp, de uitvoering tot de definitieve oplevering. Gedurende het volledige proces bewaak je planning, budget en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de klant, de architect en alle andere betrokken partijen (aannemers, leveranciers, studiebureau ...). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

  • Freiberufliche Sprachtrainer Deutsch (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Enseignement du DaF (Deutsch als Fremdsprache) à des adultes dans le cadre d¿un concept pédagogique axé sur la communication orale.

  • WINKELBEDIENDE BAKKERIJ (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Flexijob

    Je helpt onze klanten in de bakkerij en je rekent af. Je vult de toonbank aan met patisserie en de rekken met brood. Wanneer het kalmer is in de winkel help je bijvoorbeeld met het verpakken van pralines.

Zoek naar antwoorden van AEROTAX BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AEROTAX BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AEROTAX BVBA. Laat een reactie achter voor AEROTAX BVBA. AEROTAX BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AEROTAX BVBA. Leave a respond for AEROTAX BVBA. AEROTAX BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AEROTAX BVBA op de google maps. Adres en contacten AEROTAX BVBA
Location of AEROTAX BVBA on the google maps. Address and contacts of AEROTAX BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AEROTAX BVBA AEROTAX BVBA: REAL ESTATE MANAGMENT & INVEST. | D & D BULKMANS | Papeterie Grégoire SPRL | Eikhoeve (De) | LEONIDAS

Other related companies as AEROTAX BVBA: REAL ESTATE MANAGMENT & INVEST. | D & D BULKMANS | Papeterie Grégoire SPRL | Eikhoeve (De) | LEONIDAS

AEROTAX BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AEROTAX BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01511688232. Het bedrijf AEROTAX BVBA bevindt zich op het adres: 110,Steenokkerzeelstraat 1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Road transport - logistical services.
De hoofdactiviteit van AEROTAX BVBA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AEROTAX BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AEROTAX BVBA, openstaande posities, locatie van AEROTAX BVBA op de kaart.

AEROTAX BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is AEROTAX BVBA, company assigned to the tax number BE01511688232. The company AEROTAX BVBA is located at the address: 110,Steenokkerzeelstraat 1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Road transport - logistical services.
The main activity of AEROTAX BVBA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AEROTAX BVBA is not available. You also can look at reviews of AEROTAX BVBA, open positions, location of AEROTAX BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AEROTAX BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AEROTAX BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AEROTAX BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AEROTAX BVBA, employees, financial statistics.