A VAN HECKE SPRL

Contactgegevens A VAN HECKE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A VAN HECKE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A VAN HECKE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Du Chemin Vert 125 6042 Lodelinsart, België

Telefoon (phone): 32.71 32 82 07 32.71 32 82 07

Fax (fax): 32.71 30 26 41 32.71 30 26 41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A VAN HECKE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A VAN HECKE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A VAN HECKE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A VAN HECKE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A VAN HECKE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A VAN HECKE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A VAN HECKE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A VAN HECKE SPRL
Products information A VAN HECKE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07029296875
Ondernemingsnummer: 5166839599
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 187,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Transportation of goods by road - international

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A VAN HECKE SPRL
(Get full report from official database of BE for A VAN HECKE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A VAN HECKE SPRL
Addition kinds of activities for A VAN HECKE SPRL

391405. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
13110102. Productie van aardgas | Natural gas production
30210103. Laarzen, rubber of rubber soldeerstof | Boots, rubber or rubber soled fabric
51379903. Rack merchandise jobbers | Rack merchandise jobbers
61620000. Hypotheekbanken en lening correspondenten | Mortgage bankers and loan correspondents

Werken bij A VAN HECKE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A VAN HECKE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A VAN HECKE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A VAN HECKE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijdse Boekhouder voor projectontwikkelaar Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt dringend uit naar een deeltijdse Boekhouder (3/5e of 4/5e) met ambitie (m/v) voor een projectontwikkelaar te Berchem. Onze klant is een groeiende projectontwikkelaar gelegen in Berchem. Door de centrale ligging is de werkplek vlot bereikbaar. Bovendien is parkeerplaats voorzien. Als Boekhouder sta je in voor volgende zaken: Je voert de operationele boekhouding uit Je boekt de facturen en banken in en volgt deze op Je ondersteunt bij de verwerking van btw-aangiftes en maand- en jaarafsluiting Je verzorgt allerlei ad hoc financiële administratie Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Credit Controller voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Credit Controller voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Controller ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzamelt uitstaande vorderingen, belt B2B-klanten en volgt de gemaakte afspraken met de kredietverzamelaars op Je zal frequente contacten hebben met externe klanten en met collega's van de interne en externe verkoopafdeling Je bewaakt de kredietlimieten en bereidt bestanden voor om interne limieten per klant te bepalen Je beoordeelt de kredietwaardigheid van bestaande en nieuwe klanten door middel van risicoanalyses Je bent verantwoordelijk voor afstemmingscontroles Je volgt de gerechtelijke inzamelingen op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Onderhoudstechnieker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Melle zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmechanieker die ook het magazijn wilt onderhouden . Je voert herstellingen uit aan klein elektronisch materieel zoals cirkelzagen, aanhangwagens, ... . Je beheert het magazijn en volgt de stock op .

  • Tijdelijke medewerker zuivel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de zuivelafdeling. D.w.z dat u de vershoud-datums dagelijks nakijkt en schikt volgens houdbaarheid. U vult de tekorten aan en zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. U helpt klanten bij vragen en blijft steeds vriendelijk. U springt bij waar nodig.

  • Brandertechnieker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud, voor de depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel- en luchttechnische installaties in gebouwen en industrieën. • U stelt duidelijke service rapporten op en laat deze tekenen door de klant. • U bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen. • U rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende. • U neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

  • Lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen, zijn we op zoek naar een half-automaatlasser in het atelier. De firma is actief in metaalconstructies en machinebouw. Als lasser: Sta je in voor half-automaat lassen in het atelier Je zal ook heel veel moeten slijpen met een slijpschijf Fabricage van seriewerk ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelinden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELINDEN)

    Regio: GELINDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Lendelede,Oekene (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

  • BUITENSCHRIJNWERKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, actief in allerhande renovatiewerken bij particulieren, zijn we op zoek naar een buitenschrijnwerker. In deze job zal je o.a. instaan voor het volgende: Plaatsen van ramen en deuren in PVC, hout - aluminium Plaatsen van handbediende en geautomatiseerde poorten Maken van gebintes voor daken en platformen Veranda's met hout-, PVC- en aluminiumstructuur

Zoek naar antwoorden van A VAN HECKE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A VAN HECKE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A VAN HECKE SPRL. Laat een reactie achter voor A VAN HECKE SPRL. A VAN HECKE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A VAN HECKE SPRL. Leave a respond for A VAN HECKE SPRL. A VAN HECKE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A VAN HECKE SPRL op de google maps. Adres en contacten A VAN HECKE SPRL
Location of A VAN HECKE SPRL on the google maps. Address and contacts of A VAN HECKE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A VAN HECKE SPRL A VAN HECKE SPRL: BBL | VAN BRABANT J. & ZN | POINT BLEU VIDEO | Rouge, Noir et Rose SPRL | M VAN HAUWERMEIREN

Other related companies as A VAN HECKE SPRL: BBL | VAN BRABANT J. & ZN | POINT BLEU VIDEO | Rouge, Noir et Rose SPRL | M VAN HAUWERMEIREN

A VAN HECKE SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A VAN HECKE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07029296875. Het bedrijf A VAN HECKE SPRL bevindt zich op het adres: Rue Du Chemin Vert 125 6042 Lodelinsart. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 187,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Transportation of goods by road - international.
De hoofdactiviteit van A VAN HECKE SPRL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A VAN HECKE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A VAN HECKE SPRL, openstaande posities, locatie van A VAN HECKE SPRL op de kaart.

A VAN HECKE SPRL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is A VAN HECKE SPRL, company assigned to the tax number BE07029296875. The company A VAN HECKE SPRL is located at the address: Rue Du Chemin Vert 125 6042 Lodelinsart. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 187,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Transportation of goods by road - international.
The main activity of A VAN HECKE SPRL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A VAN HECKE SPRL is not available. You also can look at reviews of A VAN HECKE SPRL, open positions, location of A VAN HECKE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A VAN HECKE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A VAN HECKE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A VAN HECKE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A VAN HECKE SPRL, employees, financial statistics.