VANSTRAELEN DANNY

Particuliere bedrijvencommunicatie • VANSTRAELEN DANNY
Private companiesCommunications • VANSTRAELEN DANNY

Contactgegevens VANSTRAELEN DANNY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANSTRAELEN DANNY: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANSTRAELEN DANNY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Muntelbeekstraat 24; 3500; Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk), België

Telefoon (phone): 011 59 32 15; 0475 30 07 86 (+32-011 59 32 15; 0475 30 07 86) 011 59 32 15; 0475 30 07 86 (+32-011 59 32 15; 0475 30 07 86)

Fax (fax): 011 59 32 15 (+32-011 59 32 15) 011 59 32 15 (+32-011 59 32 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANSTRAELEN DANNY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANSTRAELEN DANNY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANSTRAELEN DANNY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANSTRAELEN DANNY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANSTRAELEN DANNY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANSTRAELEN DANNY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANSTRAELEN DANNY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANSTRAELEN DANNY
Products information VANSTRAELEN DANNY

BTW identificatienummer (tax): BE04675750732
Ondernemingsnummer: 9122741699
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 587,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in VANSTRAELEN DANNY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Road building materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANSTRAELEN DANNY
(Get full report from official database of BE for VANSTRAELEN DANNY)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANSTRAELEN DANNY
Addition kinds of activities for VANSTRAELEN DANNY

329103. Schuurmetaal en staalproducten | Abrasive metal and steel products
24110305. Sliding logs | Skidding logs
31110406. Kantleer | Lace leather
33530102. Platte rollende vormen, nec, aluminium | Flat rolled shapes, nec, aluminum
35599916. Metaalbewerkingsapparatuur | Metal pickling equipment
37430101. Remmen, lucht en vacuüm: spoorweg | Brakes, air and vacuum: railway
59920000. Bloemisten | Florists

Werken bij VANSTRAELEN DANNY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANSTRAELEN DANNY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANSTRAELEN DANNY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANSTRAELEN DANNY. Looking for open vacancies in other companies

  • Montagemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf gelegen in Zulte is op zoek naar een riveerder om in 2-ploegen te werken.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (SINT-MARIA-HOREBEKE)

    Regio: SINT-MARIA-HOREBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • Televerkoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • STUDENTEN CATERING EVENEMENTEN (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Je werkt op zaterdag 25 augustus vanaf 19u; Je werkt in een foodtruck en bereidt de snacks. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een cateringbedrijf en zoekt voor het event Trekker trek te Meerhout jobstudenten.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673445-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

  • Adviseur energie (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van één van de grootste spelers op de Belgische energiemarkt, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

Zoek naar antwoorden van VANSTRAELEN DANNY in sociale netwerken
Look for responds of VANSTRAELEN DANNY in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANSTRAELEN DANNY. Laat een reactie achter voor VANSTRAELEN DANNY. VANSTRAELEN DANNY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANSTRAELEN DANNY. Leave a respond for VANSTRAELEN DANNY. VANSTRAELEN DANNY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANSTRAELEN DANNY op de google maps. Adres en contacten VANSTRAELEN DANNY
Location of VANSTRAELEN DANNY on the google maps. Address and contacts of VANSTRAELEN DANNY

Andere gerelateerde bedrijven als come VANSTRAELEN DANNY VANSTRAELEN DANNY: THYPHOON MASTER SA | Krzesinski J | V.C. JUPRELLE | Terre du Sud | Haarstudio Griet

Other related companies as VANSTRAELEN DANNY: THYPHOON MASTER SA | Krzesinski J | V.C. JUPRELLE | Terre du Sud | Haarstudio Griet

VANSTRAELEN DANNY is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANSTRAELEN DANNY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04675750732. Het bedrijf VANSTRAELEN DANNY bevindt zich op het adres: Muntelbeekstraat 24; 3500; Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 587,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Road building materials. Producten gemaakt in VANSTRAELEN DANNY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANSTRAELEN DANNY is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANSTRAELEN DANNY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANSTRAELEN DANNY, openstaande posities, locatie van VANSTRAELEN DANNY op de kaart.

VANSTRAELEN DANNY is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANSTRAELEN DANNY, company assigned to the tax number BE04675750732. The company VANSTRAELEN DANNY is located at the address: Muntelbeekstraat 24; 3500; Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 587,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Road building materials. Products created in VANSTRAELEN DANNY were not found.
The main activity of VANSTRAELEN DANNY is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANSTRAELEN DANNY is not available. You also can look at reviews of VANSTRAELEN DANNY, open positions, location of VANSTRAELEN DANNY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANSTRAELEN DANNY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANSTRAELEN DANNY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANSTRAELEN DANNY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANSTRAELEN DANNY, employees, financial statistics.