V.R.G. DE DOMMEL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • V.R.G. DE DOMMEL
Private companiesReal Estate • V.R.G. DE DOMMEL

Contactgegevens V.R.G. DE DOMMEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.R.G. DE DOMMEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.R.G. DE DOMMEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJKSWEG 253; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89763700 (+32-89763700) 89763700 (+32-89763700)

Fax (fax): +32 (63) 132-22-30 +32 (63) 132-22-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.R.G. DE DOMMEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.R.G. DE DOMMEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.R.G. DE DOMMEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.R.G. DE DOMMEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.R.G. DE DOMMEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.R.G. DE DOMMEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.R.G. DE DOMMEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.R.G. DE DOMMEL
Products information V.R.G. DE DOMMEL

BTW identificatienummer (tax): BE06414062500
Ondernemingsnummer: 1528167724
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in V.R.G. DE DOMMEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rijscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.R.G. DE DOMMEL
(Get full report from official database of BE for V.R.G. DE DOMMEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.R.G. DE DOMMEL
Addition kinds of activities for V.R.G. DE DOMMEL

328101. Meubels, gesneden steen | Furniture, cut stone
14990100. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
23990101. Emblemen, badges en insignes: van aangekochte materialen | Emblems, badges, and insignia: from purchased materials
25910300. Venster tinten | Window shades
30520301. Transmissieband, rubber | Transmission belting, rubber
36340401. Luchtreinigers, draagbaar | Air purifiers, portable
36470106. Markerlampen, motorvoertuig | Marker lamps, motor vehicle
39999909. Dock apparatuur en benodigdheden, industriële | Dock equipment and supplies, industrial
79970200. Boten en zwemclubs | Boating and swimming clubs

Werken bij V.R.G. DE DOMMEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.R.G. DE DOMMEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.R.G. DE DOMMEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.R.G. DE DOMMEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf; gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een productieverantwoordelijke Je zal instaan voor: leidingg geven in het atelier met het oog op een veilige en rendabele organisatie taakverdeling organisatie werkplek toezicht op orde en veiligheid eindcontrole afgewerkte stukken je helpt ook mee met het bewerkern van metalen stukken: slijpen, boren, zagen, plooien,.. Je zal leidinggeven aan een 10 tal personen.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Credit Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf in Antwerpen is op zoek naar een Credit Controller. Heb je ervaring in debiteurenbeheer en ben je klantgericht ingesteld? Je komt terecht in een functie met vele klantencontacten en autonomie! Jouw takenpakket als Credit Controller: Aanvraag kredietlimieten bij de kredietverzekeraar en (jaarlijkse) herbeoordeling Onderhouden van de klantendatabase (aanmaken klanten , registreren wijzigingen, onderhouden kredietlimieten) Bewaking kredietruimte Controle betalingstermijnen en negotiëren betalingscondities met de klanten in samenspraak met de directie en de vtw Algemene opvolging van de openstaande facturenlijst en aanzuivering ervan Aanmaning klanten (telefonisch en schriftelijk) Opvolging op te lossen problemen i.v.m. verkoopfacturen Opvolgen incasso- en schadedossiers Periodieke rapportages ten behoeve van de directie/vtw en RvB

  • Customer operations agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken als customer operations agent voor onze klant in Zaventem? Je staat in voor het beheer van exportdossiers. Je geeft vanuit het beheer intructies door naar de douaneafdeling. Je verifiëert dangerous goods documenten. Je factureert de zendigen op een correctie manier. Je volgt het volledige verloop van exportzendigen op (track& trace). Je zorgt voor een tijdige, klantvriendelijke en correcte informatie uitwisseling met de klant. Je informeert je klant op een pro-actieve manier over eventuele problemen met zendigen. Je registreert klachten en volgt deze op, je neemt de nodige acties om de klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Koersel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: HHH

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het schoonmaken en vervullen van andere huishoudelijke taken bij onze particuliere klanten in de regio Mol - Balen - Dessel - Geel - Retie.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • ZAALMEDEWERKER Brasserie (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: BRASSERIE SEBASTIAAN

    Type: Vaste Job

    We zoeken een leuke collega voor ons zaalteam! Ben je een gedreven persoon die de horeca-microbe te pakken heeft? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek! We zoeken iemand die vooral leergierig is, en die reeds een beperkte ervaring heeft in de bediening/ hospitality. We voorzien intern verdere begeleiding en vervolmaking. 4 dagen werkweek, Vast voltijds contract, geen service coupé, geen ochtenddiensten, geen nachtwerk! 5 weken verlof/ jaar. Vrij tijdens gentse feesten en vrij tijdens de gentse horecabeurs!

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Barmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van V.R.G. DE DOMMEL in sociale netwerken
Look for responds of V.R.G. DE DOMMEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.R.G. DE DOMMEL. Laat een reactie achter voor V.R.G. DE DOMMEL. V.R.G. DE DOMMEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.R.G. DE DOMMEL. Leave a respond for V.R.G. DE DOMMEL. V.R.G. DE DOMMEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.R.G. DE DOMMEL op de google maps. Adres en contacten V.R.G. DE DOMMEL
Location of V.R.G. DE DOMMEL on the google maps. Address and contacts of V.R.G. DE DOMMEL

Andere gerelateerde bedrijven als come V.R.G. DE DOMMEL V.R.G. DE DOMMEL: PROFI | Malu NV | Germoir (Le) | Fronville H | VAPACK BVBA

Other related companies as V.R.G. DE DOMMEL: PROFI | Malu NV | Germoir (Le) | Fronville H | VAPACK BVBA

V.R.G. DE DOMMEL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.R.G. DE DOMMEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06414062500. Het bedrijf V.R.G. DE DOMMEL bevindt zich op het adres: RIJKSWEG 253; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 457,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rijscholen. Producten gemaakt in V.R.G. DE DOMMEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.R.G. DE DOMMEL is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.R.G. DE DOMMEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.R.G. DE DOMMEL, openstaande posities, locatie van V.R.G. DE DOMMEL op de kaart.

V.R.G. DE DOMMEL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.R.G. DE DOMMEL, company assigned to the tax number BE06414062500. The company V.R.G. DE DOMMEL is located at the address: RIJKSWEG 253; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 457,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rijscholen. Products created in V.R.G. DE DOMMEL were not found.
The main activity of V.R.G. DE DOMMEL is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of V.R.G. DE DOMMEL is not available. You also can look at reviews of V.R.G. DE DOMMEL, open positions, location of V.R.G. DE DOMMEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.R.G. DE DOMMEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.R.G. DE DOMMEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.R.G. DE DOMMEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.R.G. DE DOMMEL, employees, financial statistics.