INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE

Contactgegevens INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 1; 9050; GENT, België

Telefoon (phone): 92305630 (+32-92305630) 92305630 (+32-92305630)

Fax (fax): +32 (3) 171-28-93 +32 (3) 171-28-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE
Products information INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE

BTW identificatienummer (tax): BE02445251464
Ondernemingsnummer: 3006378173
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 773,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rijscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE
(Get full report from official database of BE for INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE
Addition kinds of activities for INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE

239604. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
22110306. Basten | Washcloths
23399901. Schorten, behalve rubber of plastic: vrouwen, misses ', juniors' | Aprons, except rubber or plastic: women's, misses', juniors'
51599900. Farm-product grondstoffen, nec, nec | Farm-product raw materials, nec, nec
57190000. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
73539902. Aardbewegingsapparatuur, verhuur of leasing | Earth moving equipment, rental or leasing
73890413. Textiel, sponzen of krimpen | Textiles, sponging or shrinking

Werken bij INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Gentbrugge - Melle (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Host/hostess jaarbeurs Roeselare (student) 1-11/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarbeurs te Roeselare zoekt Randstad een communicatieve student om mee te helpen bij een standhouder. De standhouder is een gespecialiseerde groothandel in ICT en electromateriaal 1 tot 11 november telkens van 14.00h tot 19h. Donderdag 8 november tot 22h

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

    Type: Vaste Job

    Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

  • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GO-SOLAR

    Type: Vaste Job

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

  • magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q CHOCOLATE

    Type: Vaste Job

    zie bijgevoegde pdf voor functieomschrijving Ref. Transport & Logistiek

  • Senior auditor omgeving Limburg met aantrekkelijk salarispakket (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BECKERS, LOENDERS & CO

    Type: Vaste Job

    Ons kantoor, gelegen in Kermt (Hasselt) is op zoek naar een senior auditor om het team te versterken. Wij zijn een kleinschalig kantoor met voornamelijk middelgrote klanten in de omgeving Limburg en Kempen. Als senior auditor ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de audits en de controle van jaarrekening. Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van de interim audits alsook de algemene administratie die hierbij komt kijken. Verder ben je mee verantwoordelijk voor het opstellen van controleverslagen bij een inbreng in natura, fusie-splitsing, omzetting, ontbinding,...

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE in sociale netwerken
Look for responds of INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE. Laat een reactie achter voor INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE. INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE. Leave a respond for INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE. INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE op de google maps. Adres en contacten INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE
Location of INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE on the google maps. Address and contacts of INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE

Andere gerelateerde bedrijven als come INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE: Fromagerie Leconte & Fils SA | Vert et Jaune | CREYF?S INTERIM | C. VERDONCK | DOMINIQUE GILLET

Other related companies as INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE: Fromagerie Leconte & Fils SA | Vert et Jaune | CREYF?S INTERIM | C. VERDONCK | DOMINIQUE GILLET

INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02445251464. Het bedrijf INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 1; 9050; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 773,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rijscholen. Producten gemaakt in INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE, openstaande posities, locatie van INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE op de kaart.

INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE, company assigned to the tax number BE02445251464. The company INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 1; 9050; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 773,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rijscholen. Products created in INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE were not found.
The main activity of INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE is not available. You also can look at reviews of INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE, open positions, location of INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INT. AUTORIJSCH. J. LAMPE, employees, financial statistics.