AUTORIJSCHOOL BOUDRY

Contactgegevens AUTORIJSCHOOL BOUDRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTORIJSCHOOL BOUDRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTORIJSCHOOL BOUDRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STRUIKHELDESTRAAT 7; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50360754 (+32-50360754) 50360754 (+32-50360754)

Fax (fax): +32 (56) 840-24-36 +32 (56) 840-24-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTORIJSCHOOL BOUDRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTORIJSCHOOL BOUDRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTORIJSCHOOL BOUDRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTORIJSCHOOL BOUDRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTORIJSCHOOL BOUDRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTORIJSCHOOL BOUDRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTORIJSCHOOL BOUDRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTORIJSCHOOL BOUDRY
Products information AUTORIJSCHOOL BOUDRY

BTW identificatienummer (tax): BE06823303222
Ondernemingsnummer: 2783355712
Hoofdstad (capital): 796,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 563,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in AUTORIJSCHOOL BOUDRY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rijscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTORIJSCHOOL BOUDRY
(Get full report from official database of BE for AUTORIJSCHOOL BOUDRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTORIJSCHOOL BOUDRY
Addition kinds of activities for AUTORIJSCHOOL BOUDRY

2657. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
14990108. Sapphire mijnbouw | Sapphire mining
28990401. Caps, voor speelgoedpistolen | Caps, for toy pistols
39310114. Muziekrollen, geperforeerd | Music rolls, perforated
57350203. archief | Records

Werken bij AUTORIJSCHOOL BOUDRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTORIJSCHOOL BOUDRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTORIJSCHOOL BOUDRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTORIJSCHOOL BOUDRY. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke medewerker zuivel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de zuivelafdeling. D.w.z dat u de vershoud-datums dagelijks nakijkt en schikt volgens houdbaarheid. U vult de tekorten aan en zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. U helpt klanten bij vragen en blijft steeds vriendelijk. U springt bij waar nodig.

  • ONDERHOUDS TECHNICUS CENTRALE VERWARMING (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van sanitaire-, gas- en stookolie installaties bij onze klanten. Je zorgt voor een correcte rapportage van de uitgevoerde werken. Onze klant plaatst hoofdzakelijk CV- en sanitaire installaties bij particulieren in de omgeving van Kortenberg. Je bent klantvriendelijk en staat in voor het bewaken van kwaliteit van de afgeleverde werken.

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Putte-Beerzel - uitstekend betaald (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Bediening restauratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Voorlader - Vrachtwagenchauffeur CE baché (VAC106 Genk) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in zwaar vervoer van coils en staal zijn wij wegens uitbreiding van de activiteiten, op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE met ervaring baché voor de regio Genk. U staat in voor het voorladen van trailers, deze trailers staan op de parking van het bedrijf en dienen binnen gereden te worden om vervolgens terug buiten op de parking geplaatst te worden. U dient als voorlader de lading te zekeren. Er wordt verwacht dat je nieuwe werknemers die opstarten wegwijs maakt. Ook hou je de orde op de parking en ben je stipt. Je zal een 10 trailers per dag voorladen (het laden zelf gebeurd door de fabriek) je dient wel telkens af en aan te koppelen, het dak te openen en de palen te plaatsen. Start 6h 's morgens. Gemiddeld 12h/dag.

  • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van AUTORIJSCHOOL BOUDRY in sociale netwerken
Look for responds of AUTORIJSCHOOL BOUDRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTORIJSCHOOL BOUDRY. Laat een reactie achter voor AUTORIJSCHOOL BOUDRY. AUTORIJSCHOOL BOUDRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTORIJSCHOOL BOUDRY. Leave a respond for AUTORIJSCHOOL BOUDRY. AUTORIJSCHOOL BOUDRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTORIJSCHOOL BOUDRY op de google maps. Adres en contacten AUTORIJSCHOOL BOUDRY
Location of AUTORIJSCHOOL BOUDRY on the google maps. Address and contacts of AUTORIJSCHOOL BOUDRY

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTORIJSCHOOL BOUDRY AUTORIJSCHOOL BOUDRY: KBC | TISON | L.T.C. Ch Matagne SPRL | DOWIVAR | T FRUITHALLEKE

Other related companies as AUTORIJSCHOOL BOUDRY: KBC | TISON | L.T.C. Ch Matagne SPRL | DOWIVAR | T FRUITHALLEKE

AUTORIJSCHOOL BOUDRY is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTORIJSCHOOL BOUDRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06823303222. Het bedrijf AUTORIJSCHOOL BOUDRY bevindt zich op het adres: STRUIKHELDESTRAAT 7; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 796,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 563,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rijscholen. Producten gemaakt in AUTORIJSCHOOL BOUDRY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTORIJSCHOOL BOUDRY is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTORIJSCHOOL BOUDRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTORIJSCHOOL BOUDRY, openstaande posities, locatie van AUTORIJSCHOOL BOUDRY op de kaart.

AUTORIJSCHOOL BOUDRY is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTORIJSCHOOL BOUDRY, company assigned to the tax number BE06823303222. The company AUTORIJSCHOOL BOUDRY is located at the address: STRUIKHELDESTRAAT 7; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 796,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 563,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rijscholen. Products created in AUTORIJSCHOOL BOUDRY were not found.
The main activity of AUTORIJSCHOOL BOUDRY is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTORIJSCHOOL BOUDRY is not available. You also can look at reviews of AUTORIJSCHOOL BOUDRY, open positions, location of AUTORIJSCHOOL BOUDRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTORIJSCHOOL BOUDRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTORIJSCHOOL BOUDRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTORIJSCHOOL BOUDRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTORIJSCHOOL BOUDRY, employees, financial statistics.