AUTO-ECOLE DES ARDENNES

Particuliere bedrijvenBosbouw • AUTO-ECOLE DES ARDENNES
Private companiesForestry • AUTO-ECOLE DES ARDENNES

Contactgegevens AUTO-ECOLE DES ARDENNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO-ECOLE DES ARDENNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO-ECOLE DES ARDENNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE HOUFFALIZE 42; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY, België

Telefoon (phone): 61230170 (+32-61230170) 61230170 (+32-61230170)

Fax (fax): +32 (14) 928-44-13 +32 (14) 928-44-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO-ECOLE DES ARDENNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO-ECOLE DES ARDENNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO-ECOLE DES ARDENNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO-ECOLE DES ARDENNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO-ECOLE DES ARDENNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO-ECOLE DES ARDENNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO-ECOLE DES ARDENNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO-ECOLE DES ARDENNES
Products information AUTO-ECOLE DES ARDENNES

BTW identificatienummer (tax): BE09804718017
Ondernemingsnummer: 7820312500
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in AUTO-ECOLE DES ARDENNES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rijscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO-ECOLE DES ARDENNES
(Get full report from official database of BE for AUTO-ECOLE DES ARDENNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO-ECOLE DES ARDENNES
Addition kinds of activities for AUTO-ECOLE DES ARDENNES

021400. Schapen en geiten | Sheep and goats
308300. Gelamineerde kunststof plaat en vel | Laminated plastics plate and sheet
351900. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
34499900. Divers metaalwerk, anders | Miscellaneous metalwork, nec
35590601. Kilnen, cement | Kilns, cement
39650204. Rechte pennen: staal of messing | Straight pins: steel or brass
51370600. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
52610302. Kwekerijvoorraad, zaden en bollen | Nursery stock, seeds and bulbs
73810204. Prive detective | Private investigator
76410101. Meubilair stoffering reparatie | Furniture upholstery repair

Werken bij AUTO-ECOLE DES ARDENNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO-ECOLE DES ARDENNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO-ECOLE DES ARDENNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO-ECOLE DES ARDENNES. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

  • Magazijnier met heftruckattest (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kuurne zijn we op zoek naar een magazijnier voor de afdeling uitgaande goederen. Takenpakket - Je staat in voor het beheer van de uitgaande goederen en doet een kwaliteitscontrole van de uitgaande goederen. - Je houdt het magazijn op orde. - Je maakt de zendnota's op. - Je volgt de stockcorrecties op. - Je hebt nauw contact met de transporteurs. - Je werkt nauw samen met de andere magazijniers.

  • Machine operator (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

  • Medewerker zeugen- en biggenstal deeltijds 20-uren (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij de dagdagelijkse verzorging in de zeugen- en biggenstal. mogelijke taken zijn: kraamzorg, biggen behandelen, vaccineren, spenen,....

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hamont, 12 uur per week. (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Hamont. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studentenjob industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een industriële schoonmaker. Je zal instaan voor het poetsen en onderhouden van kantoren en sanitaire ruimtes Je werkt in een variabel uurooster van maandag tot vrijdag

  • MECANICIEN GARAGE M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: CARDEVER & CO

    Type: Vaste Job

    U STAAT IN VOOR HET ONDERHOUD EN HERSTELLEN VAN OPLEGGERS / VRACHTWAGENS VAN HET MERK CHEREAU.

  • Werfleider (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je komt als werfleider terecht in een modern bouwbedrijf dat actief is in het uitvoeren van grotere bouwprojecten voor de private en openbare sector. - Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert ze en volgt ze op - Je beheert het gebruik van de materialen, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning - Je bent de schakel tussen de werf, productie en de projectleiders - Je bewaakt de kwaliteit van de werken - u bent mede verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project - U woont werfvergaderingen bij - Je zorgt voor het aansturen van jouw eigen arbeiders en eventuele onderaannemers - U werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging - Je rapporteert aan de projectleider

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

Zoek naar antwoorden van AUTO-ECOLE DES ARDENNES in sociale netwerken
Look for responds of AUTO-ECOLE DES ARDENNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO-ECOLE DES ARDENNES. Laat een reactie achter voor AUTO-ECOLE DES ARDENNES. AUTO-ECOLE DES ARDENNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO-ECOLE DES ARDENNES. Leave a respond for AUTO-ECOLE DES ARDENNES. AUTO-ECOLE DES ARDENNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO-ECOLE DES ARDENNES op de google maps. Adres en contacten AUTO-ECOLE DES ARDENNES
Location of AUTO-ECOLE DES ARDENNES on the google maps. Address and contacts of AUTO-ECOLE DES ARDENNES

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO-ECOLE DES ARDENNES AUTO-ECOLE DES ARDENNES: Blitz | Cocquyt J | PETER VERDUYN | FILIP HOUVENAGHEL | BILJARTS VERDUYN

Other related companies as AUTO-ECOLE DES ARDENNES: Blitz | Cocquyt J | PETER VERDUYN | FILIP HOUVENAGHEL | BILJARTS VERDUYN

AUTO-ECOLE DES ARDENNES is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO-ECOLE DES ARDENNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09804718017. Het bedrijf AUTO-ECOLE DES ARDENNES bevindt zich op het adres: AVENUE DE HOUFFALIZE 42; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rijscholen. Producten gemaakt in AUTO-ECOLE DES ARDENNES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO-ECOLE DES ARDENNES is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO-ECOLE DES ARDENNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO-ECOLE DES ARDENNES, openstaande posities, locatie van AUTO-ECOLE DES ARDENNES op de kaart.

AUTO-ECOLE DES ARDENNES is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO-ECOLE DES ARDENNES, company assigned to the tax number BE09804718017. The company AUTO-ECOLE DES ARDENNES is located at the address: AVENUE DE HOUFFALIZE 42; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 425,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rijscholen. Products created in AUTO-ECOLE DES ARDENNES were not found.
The main activity of AUTO-ECOLE DES ARDENNES is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO-ECOLE DES ARDENNES is not available. You also can look at reviews of AUTO-ECOLE DES ARDENNES, open positions, location of AUTO-ECOLE DES ARDENNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO-ECOLE DES ARDENNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO-ECOLE DES ARDENNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO-ECOLE DES ARDENNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO-ECOLE DES ARDENNES, employees, financial statistics.