AUTO-ECOLE BARA

Contactgegevens AUTO-ECOLE BARA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO-ECOLE BARA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO-ECOLE BARA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FAUBOURG DE BRUXELLES 18; 6041; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71355003 (+32-71355003) 71355003 (+32-71355003)

Fax (fax): +32 (14) 818-82-21 +32 (14) 818-82-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO-ECOLE BARA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO-ECOLE BARA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO-ECOLE BARA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO-ECOLE BARA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO-ECOLE BARA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO-ECOLE BARA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO-ECOLE BARA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO-ECOLE BARA
Products information AUTO-ECOLE BARA

BTW identificatienummer (tax): BE07445404052
Ondernemingsnummer: 6201477050
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in AUTO-ECOLE BARA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rijscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO-ECOLE BARA
(Get full report from official database of BE for AUTO-ECOLE BARA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO-ECOLE BARA
Addition kinds of activities for AUTO-ECOLE BARA

7997. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs
823101. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries
02790302. Kikkerboerderij | Frog farm
22111111. Osnaburgs | Osnaburgs
36290107. Thermo-elektrische generatoren | Thermo-electric generators
36799908. Liquid crystal displays (lcd) | Liquid crystal displays (lcd)
38299900. Meet- en regelapparatuur, nec, nec | Measuring and controlling devices, nec, nec
87429906. Productiviteitsverbetering consultant | Productivity improvement consultant

Werken bij AUTO-ECOLE BARA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO-ECOLE BARA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO-ECOLE BARA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO-ECOLE BARA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers 2 ploegen - Gent Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die zich willen engageren voor een lange periode. Assemblage en montagen in de automotive.

  • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

  • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Student Video-Editor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

  • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

  • Vrachtwagenbestuurder CE (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Proios Maritime n.v.

    Type: Vaste Job

    Proios Maritime NV is werkzaam in de maritieme sector; als scheepsbevoorrader zijn wij gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Westpoort 51-59. Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven vrachtwagenbestuurder CE die ons team kan komen vervoegen. Wij zijn actief in België, Frankrijk, Nederland, ...

  • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Abriso

    Type: Vaste Job

    Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

  • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

  • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

Zoek naar antwoorden van AUTO-ECOLE BARA in sociale netwerken
Look for responds of AUTO-ECOLE BARA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO-ECOLE BARA. Laat een reactie achter voor AUTO-ECOLE BARA. AUTO-ECOLE BARA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO-ECOLE BARA. Leave a respond for AUTO-ECOLE BARA. AUTO-ECOLE BARA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO-ECOLE BARA op de google maps. Adres en contacten AUTO-ECOLE BARA
Location of AUTO-ECOLE BARA on the google maps. Address and contacts of AUTO-ECOLE BARA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO-ECOLE BARA AUTO-ECOLE BARA: FLATELIER CAMBIER ASBL | ENDEAVOUR | ABACUS PRODUCTION | Galbertus BVBA | Charels Alexia

Other related companies as AUTO-ECOLE BARA: FLATELIER CAMBIER ASBL | ENDEAVOUR | ABACUS PRODUCTION | Galbertus BVBA | Charels Alexia

AUTO-ECOLE BARA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO-ECOLE BARA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07445404052. Het bedrijf AUTO-ECOLE BARA bevindt zich op het adres: FAUBOURG DE BRUXELLES 18; 6041; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 147,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rijscholen. Producten gemaakt in AUTO-ECOLE BARA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO-ECOLE BARA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO-ECOLE BARA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO-ECOLE BARA, openstaande posities, locatie van AUTO-ECOLE BARA op de kaart.

AUTO-ECOLE BARA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO-ECOLE BARA, company assigned to the tax number BE07445404052. The company AUTO-ECOLE BARA is located at the address: FAUBOURG DE BRUXELLES 18; 6041; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 147,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rijscholen. Products created in AUTO-ECOLE BARA were not found.
The main activity of AUTO-ECOLE BARA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO-ECOLE BARA is not available. You also can look at reviews of AUTO-ECOLE BARA, open positions, location of AUTO-ECOLE BARA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO-ECOLE BARA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO-ECOLE BARA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO-ECOLE BARA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO-ECOLE BARA, employees, financial statistics.