Pots P

Contactgegevens Pots P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pots P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pots P

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Petronellaberg 23 9310 Meldert (Aalst), België

Telefoon (phone): +32 (82) 163-22-91 +32 (82) 163-22-91

Fax (fax): +32 (14) 781-89-10 +32 (14) 781-89-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pots P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pots P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pots P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pots P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pots P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pots P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pots P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pots P
Products information Pots P

BTW identificatienummer (tax): BE03904235839
Ondernemingsnummer: 1863800048
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 177,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Pots P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pots P
(Get full report from official database of BE for Pots P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pots P
Addition kinds of activities for Pots P

5063. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
25310101. Blackboards, hout | Blackboards, wood
38290211. Meteorologische instrumenten | Meteorological instruments
76991103. Slotenmakerij | Locksmith shop
87489906. Visserijconsulent | Fishery consultant

Werken bij Pots P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pots P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pots P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pots P. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien m/v (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elektricien gezocht voor een bedrijf te Ingooigem. Jouw taken : * Installatie van elektriciteit in nieuwbouwwoningen * Je werkt steeds op verplaatsing Uurrooster : * Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag in de daguren

  • UNICEF - HR ADMINISTRATION & PAYROLL OFFICER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je staat autonoom in voor de uitvoering en coördinatie van de volledige personeelsadministratie: Het beheer van de personeelsdossiers (arbeidsovereenkomsten, vakantie-en afwezigheidsaanvragen, loopbaanonderbrekingen, sociale documenten, rapporteringen en statistieken,e.a.m...); Tijdige en correcte loonadsministratie in samenwerking met het sociaal secretariaat evenals de jaarlijkse (sociale & fiscale) afsluiting; Administratieve ondersteuning & begeleiding van het project over de herziening van de arbeidsvoorwaarden, Ondersteuning van de HR Manager bij de verschillende opdrachten/projecten, zoals o.a. bij aanwervingen : Opmaken en publiceren van vacatures op verschillende websites Beantwoorden en opvolgen van spontane sollicitaties Organiseren van afspraken bij functiebeschrijvingen/evaluaties, e.a.m.... Bedrijfsprofiel: Unicef België is op zoek naar een gedreven HR Administration & Payroll Officer gedurende één jaar.

  • MOLENMAN-SILOMAN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in mengvoeders voor de landbouwsector zijn we op zoek naar een SILOMAN/MOLENMAN voor de vestiging te Aalter. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens die grondstoffen aanleveren. Je ontvangt de losbon en controleert deze. Je neemt de nodige stalen waarop je een aantal analyses uitvoert en beoordeelt zo de kwaliteit van de goederen. Je zorgt voor het transport van de producten naar de silo. Dit proces verloopt PLC-gestuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het produceren (PLC-gestuurd) en het voorraadbeheer van de halffabricaten die door de productie worden gebruikt.

  • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

  • Operator chocolade M/V (357/17740) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator een boontje voor chocolade? Onze klant, is een succesvolle groeiende producent van unieke chocolade en confiserie, met export over de hele wereld. Dit bedrijf biedt seizoensgebonden assortimenten aan met unieke designs en behouden een ambachtelijk karakter door handmatige afwerking. Om hun team te versterken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde operatoren met een passie voor voeding/ chocolade. Als operator ben je verantwoordelijk voor: het bedienen van de productiemachine volgens de vooropgestelde planning je bereidt de lijn voor en helpt met het opstarten ervan je bedient, bewaakt de kwaliteit van de chocolade en stelt de verschillende onderdelen in je voert testen uit en houdt productiegegevens bij op het einde van de productiedag, reinig je de productielijn

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (voltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lovendegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • Marketing Coördinator (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Als veelzijdig marketing talent sta je onder meer in voor volgende zaken: Het uitbouwen en implementeren van het algemeen communicatieplan, zowel digitaal als offline. Hierbij beheer je het marketingbudget. Natuurlijk heb je een goede kennis van het digitale media en werkt je dit ook uit: digital content, website, social media, kennis van SEO &SEA, … Deelnames aan opendeurdagen en beurzen behoren ook tot jouw takenpakket net als het ontwerpen van POS samen met de collega’s van Nederland Jij bewaakt onze huisstijl en maakt zelf advertenties met oog voor een creatief design en vormgeving Alle externe communicatie ligt in jouw handen: digitale content, nieuwsbrieven, … Je verwerft op korte tijd de nodige product- en marktkennis. Je werkt binnen het product marketing team en rapporteert aan de product & marketing manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een onderneming in Groot-Kortrijk, die een ruim aanbod aan technische oplossingen aanbiedt. Ze zijn in volle groei, en zijn hierdoor op zoek naar iemand om het sales-team te vervoegen.

  • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Pots P in sociale netwerken
Look for responds of Pots P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pots P. Laat een reactie achter voor Pots P. Pots P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pots P. Leave a respond for Pots P. Pots P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pots P op de google maps. Adres en contacten Pots P
Location of Pots P on the google maps. Address and contacts of Pots P

Andere gerelateerde bedrijven als come Pots P Pots P: W.S.C.L. | Sagon L | Van Herp | CODECO COOMAN BVBA | E.R. MEUBELEN

Other related companies as Pots P: W.S.C.L. | Sagon L | Van Herp | CODECO COOMAN BVBA | E.R. MEUBELEN

Pots P is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is Pots P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03904235839. Het bedrijf Pots P bevindt zich op het adres: Petronellaberg 23 9310 Meldert (Aalst). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 177,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Pots P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pots P is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pots P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pots P, openstaande posities, locatie van Pots P op de kaart.

Pots P is a company, that was registered 2005 in Aalst region, Belgium. Full name of company is Pots P, company assigned to the tax number BE03904235839. The company Pots P is located at the address: Petronellaberg 23 9310 Meldert (Aalst). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 177,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Pots P were not found.
The main activity of Pots P is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Pots P is not available. You also can look at reviews of Pots P, open positions, location of Pots P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pots P, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pots P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pots P, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pots P, employees, financial statistics.