AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY

Contactgegevens AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAUWE TORENWAL 22; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89461487 (+32-89461487) 89461487 (+32-89461487)

Fax (fax): +32 (4) 842-95-44 +32 (4) 842-95-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY
Products information AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY

BTW identificatienummer (tax): BE04555175781
Ondernemingsnummer: 6155609130
Hoofdstad (capital): 347,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rijscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY
(Get full report from official database of BE for AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY
Addition kinds of activities for AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY

941104. Administratie van educatieve programma's, niveau van overheid | Administration of educational programs, level of government
17519903. Scheepsschrijnwerk | Ship joinery
20119902. Gehakt vlees, van vlees geslacht ter plaatse | Cured meats, from meat slaughtered on site
31619904. Gevallen, draagbaar, nec | Cases, carrying, nec
39490104. Golfkarretjes, hand | Golf carts, hand
50230403. Veerkrachtige vloerbedekking: tegel of vel | Resilient floor coverings: tile or sheet
51439903. Zuivel depot | Dairy depot
96210202. Autorecentrum licentie- en inspectiebureau, overheid | Motor carrier licensing and inspection office, government

Werken bij AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

  • First Line IT Support Engineer | Voltijds | Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een beursgenoteerde onderneming met internationale vestigingen, zijn wij op zoek naar een First Line IT Support Engineer. Volgende taken behoren tot je takenpakket ; Klantgericht en klantvriendelijk annemen van calls/mails van zowel interne als externe klanten. Primaire analyseren van vragen/storingen. In eerste plaats problemen zelf oplossen en indien nodig doorgeven naar de juiste collega's van het IT departement.

  • Magazijnier - Verkoper (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je beschikt over een zeer goede kennis van sanitair en verwarming en je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten - Je beantwoordt de vragen van de klanten en geeft hen de nodige inlichtingen - Je bent de contactpersoon voor de leveranciers - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop aan de balie en het stockbeheer

  • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • Huishoudhulp 24u wekelijks te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • chauffeur (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

  • METSER (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

  • ZELFSTANDIGE UITBATER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1614845-inline.html?cid=Partner_VDAB Word (m/v) ZELFSTANDIGE UITBATER In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (regio’s van de kust, Gent, Antwerpen, Limburg en Deinze),  en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning  van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. Geen investering vereist. Attractieve commissies. Ongeacht uw leeftijd (min. 18 jaar), uw opleiding, uw werkervaring of uw woonplaats, wij hechten er veel belang aan alle mogelijkheden in ons netwerk met u te bestuderen. Van onze 305 agentschappen in België, is er vast één dat aan uw profiel en aan uw ambities beantwoordt. Enkele essentiële eigenschappen vormen uiteraard een belangrijke troef bij het beoordelen van uw kandidatuur. Graag verkopen en de dienst aan het cliënteel zijn het allerbelangrijkst. Sociale vaardigheden en contacten kunnen leggen met personen van allerlei aard, nationaliteit of sociale klasse, zijn grote voordelen. DE FUNCTIE … VOLLEDIG ZELFSTANDIG WERKEN ! Bij Ladbrokes is het werkelijkheid: de zelfstandige commissionair organiseert zijn activiteiten op de manier die hij de beste acht in naleving van de contractuele verplichtingen voorzien in het commissiecontract. De commissionair is in de eerste plaats een verkoper die: zijn klanten in een net, ordelijk en comfortabel verkooppunt ontvangt  potentiële klanten aantrekt door een ideale schikking van het marketing materiaal dat hem gratis ter beschikking wordt gesteld leven in zijn verkooppunt blaast door de promotionele acties te ondersteunen die Ladbrokes voorstelt of die hij op basis van zijn eigen ideeën op touw zet zijn klanten bindt door met hen een band te scheppen die steunt op vertrouwen, service en wederzijds respect aan zijn habitués nieuwe speel- en winstmogelijkheden aanbiedt in de vorm van pronostieken, speelpotten of voorbeelden van minder bekende weddenschappen vriendschappelijke relaties onderhoudt met zijn buren en de andere handelaars uit de buurt, die eenieders verkoop ten goede komen  

Zoek naar antwoorden van AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY in sociale netwerken
Look for responds of AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY. Laat een reactie achter voor AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY. AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY. Leave a respond for AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY. AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY op de google maps. Adres en contacten AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY
Location of AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY on the google maps. Address and contacts of AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY: MDB REINSUR BROKERS SA | IPPA | STEFAAN PIJCK | TOUT A NEUF 2000 | RECORD TOURS

Other related companies as AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY: MDB REINSUR BROKERS SA | IPPA | STEFAAN PIJCK | TOUT A NEUF 2000 | RECORD TOURS

AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04555175781. Het bedrijf AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY bevindt zich op het adres: GRAUWE TORENWAL 22; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 347,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 749,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rijscholen. Producten gemaakt in AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY, openstaande posities, locatie van AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY op de kaart.

AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY, company assigned to the tax number BE04555175781. The company AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY is located at the address: GRAUWE TORENWAL 22; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 347,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 749,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rijscholen. Products created in AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY were not found.
The main activity of AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY is not available. You also can look at reviews of AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY, open positions, location of AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO- & MOTORRIJSCHOOL SATORY, employees, financial statistics.