AUTO ECOLE VAL D'OR

Contactgegevens AUTO ECOLE VAL D'OR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO ECOLE VAL D'OR: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO ECOLE VAL D'OR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE REINE-ASTRID 17; 6820; FLORENVILLE, België

Telefoon (phone): 61312112 (+32-61312112) 61312112 (+32-61312112)

Fax (fax): +32 (57) 401-70-36 +32 (57) 401-70-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO ECOLE VAL D'OR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO ECOLE VAL D'OR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO ECOLE VAL D'OR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO ECOLE VAL D'OR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO ECOLE VAL D'OR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO ECOLE VAL D'OR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO ECOLE VAL D'OR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO ECOLE VAL D'OR
Products information AUTO ECOLE VAL D'OR

BTW identificatienummer (tax): BE06991119384
Ondernemingsnummer: 8553100585
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 198,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in AUTO ECOLE VAL D'OR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rijscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO ECOLE VAL D'OR
(Get full report from official database of BE for AUTO ECOLE VAL D'OR)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO ECOLE VAL D'OR
Addition kinds of activities for AUTO ECOLE VAL D'OR

20239905. Voedingssupplementen, melk- en niet-zuivelproducten | Dietary supplements, dairy and non-dairy based
24510101. Stacaravans | Mobile home frames
26211000. Gedrukte en gevormde pulp- en vezelproducten | Pressed and molded pulp and fiber products
32419904. Pozzolana cement | Pozzolana cement
34979909. Zilveren folie of blad | Silver foil or leaf
73389903. Secretariële en typende dienstverlening | Secretarial and typing service
86519900. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec

Werken bij AUTO ECOLE VAL D'OR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO ECOLE VAL D'OR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO ECOLE VAL D'OR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO ECOLE VAL D'OR. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL REINIGER TREINSTELLEN - AFROEPBASIS/DAGWERK (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor het reinigen van de treintoestellen van de NMBS. Voor deze klant zijn we op zoek naar gemotiveerde industriële reinigers in dagploeg. Je staat in voor het reinigen van de treinen tijdens hun stilstand. Concreet ga je samen met een aantal collega's op een hoog tempo door de trein om deze te poetsen, dit om de stilstand zo veel mogelijk te beperken. Je werkt steeds vanuit het treindepot te Aalst (9u-16u) en op regelmatige afroepbasis.

  • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

  • Operator/heftruckchauffeur GOEDE VERLONING m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het reiningen van de ovenwagen en het verplaatsen van de producten met de heftruck.

  • Technieker elektromechanica (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gedreven technieker elektromechanica.  - Je maakt deel uit van het onderhoudsteam en rapporteert aan het hoofd van de onderhoudsafdeling - Je lost problemen op van elektrische en mechanische aard binnen de productieafdeling - Je bent actief betrokken bij het verbeteren van de productieprocessen - Je verzekert het preventief onderhoud van de machines

  • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

  • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Jobstudent Administratie en Klassement - regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit bedrijf is gelegen in Merelbeke en is niet bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je zal instaan voor het klassement en het archief; Daarnaast bied je algemene administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Stagiair(e) Marketing (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Als stagiair marketing werk je in ondersteuning van de marketing verantwoordelijke en junior marketeer mee aan de verdere uitbouw van de branding van Orbid, zowel naar bedrijven als naar toekomstige collega’s. Je bent actief in domeinen content marketing, event marketing, lead generations & nurturing en corporate/employer branding. Concreet kan je takenpakket - afhankelijk van je kennis en interesses – bestaan uit onder andere: Copywriting van wervende teksten rond actuele topics binnen technologie, organisatie en mensen Het onderhouden van de website via ons cms-platform. Uitvoeren en opvolgen van SEO en SEA-acties Organiseren en opvolgen van events voor zowel klanten als potentiële medewerkers Onderhouden van het social media plan en bijhorende social media kanalen Het optimaliseren van de data quality in CRM Design van dynamische folders en presentaties Afnemen en uitwerken van interviews met klanten en medewerkers Mee uitbouwen van het corporate communicatieplan Onderzoeken van de markt en trends binnen technologie, organisatie en mensen

  • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

  • DAKWERKER. (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DAKWERKEN MEYNEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw als renovatie- en herstellingswerkzaamheden . Uitvoeren van lood- en zinkwerken, leggen van pannen, leien en roofing behoren ook tot jouw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van AUTO ECOLE VAL D'OR in sociale netwerken
Look for responds of AUTO ECOLE VAL D'OR in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO ECOLE VAL D'OR. Laat een reactie achter voor AUTO ECOLE VAL D'OR. AUTO ECOLE VAL D'OR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO ECOLE VAL D'OR. Leave a respond for AUTO ECOLE VAL D'OR. AUTO ECOLE VAL D'OR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO ECOLE VAL D'OR op de google maps. Adres en contacten AUTO ECOLE VAL D'OR
Location of AUTO ECOLE VAL D'OR on the google maps. Address and contacts of AUTO ECOLE VAL D'OR

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO ECOLE VAL D'OR AUTO ECOLE VAL D'OR: FERNAND JACQUES | TIARA-DHONDT CHRISTEL | DELUPLAST | Leo's NV | Coppens F

Other related companies as AUTO ECOLE VAL D'OR: FERNAND JACQUES | TIARA-DHONDT CHRISTEL | DELUPLAST | Leo's NV | Coppens F

AUTO ECOLE VAL D'OR is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO ECOLE VAL D'OR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06991119384. Het bedrijf AUTO ECOLE VAL D'OR bevindt zich op het adres: PLACE REINE-ASTRID 17; 6820; FLORENVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 198,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rijscholen. Producten gemaakt in AUTO ECOLE VAL D'OR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO ECOLE VAL D'OR is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO ECOLE VAL D'OR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO ECOLE VAL D'OR, openstaande posities, locatie van AUTO ECOLE VAL D'OR op de kaart.

AUTO ECOLE VAL D'OR is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO ECOLE VAL D'OR, company assigned to the tax number BE06991119384. The company AUTO ECOLE VAL D'OR is located at the address: PLACE REINE-ASTRID 17; 6820; FLORENVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 198,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rijscholen. Products created in AUTO ECOLE VAL D'OR were not found.
The main activity of AUTO ECOLE VAL D'OR is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO ECOLE VAL D'OR is not available. You also can look at reviews of AUTO ECOLE VAL D'OR, open positions, location of AUTO ECOLE VAL D'OR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO ECOLE VAL D'OR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO ECOLE VAL D'OR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO ECOLE VAL D'OR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO ECOLE VAL D'OR, employees, financial statistics.