Manège St-Martin

Contactgegevens Manège St-Martin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Manège St-Martin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Manège St-Martin

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Suikerbergstraat 20; 1700; Dilbeek (Sint-Martens-Bodegem), België

Telefoon (phone): 02 569 19 13 (+32-02 569 19 13) 02 569 19 13 (+32-02 569 19 13)

Fax (fax): +32 (58) 807-52-88 +32 (58) 807-52-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Manège St-Martin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Manège St-Martin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Manège St-Martin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Manège St-Martin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Manège St-Martin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Manège St-Martin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Manège St-Martin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Manège St-Martin
Products information Manège St-Martin

BTW identificatienummer (tax): BE03987731933
Ondernemingsnummer: 2421905517
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Manège St-Martin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Riding schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Manège St-Martin
(Get full report from official database of BE for Manège St-Martin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Manège St-Martin
Addition kinds of activities for Manège St-Martin

3199. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
349799. Metalen folie en blad, nec | Metal foil and leaf, nec
14999909. Greensand mijnbouw | Greensand mining
24990809. Spars, hout | Spars, wood
26790200. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
35630101. Bandenpompen, hand of compressor bediend | Tire inflators, hand or compressor operated
36210105. Frequentie omzetters (elektrische generatoren) | Frequency converters (electric generators)
38240210. Tally tellers | Tally counters
73599910. Tent- en zeilverhuur | Tent and tarpaulin rental
76991900. Lederen goederen en bagage reparatie diensten | Leather goods and luggage repair services

Werken bij Manège St-Martin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Manège St-Martin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Manège St-Martin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Manège St-Martin. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner productie (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Temse zijn wij op zoek naar een ervaren planner. Als productieplanner word je verantwoordelijk voor de correcte inplanning van de productieorders voor een bepaald productgamma. Hierbij hou je steeds rekening met zowel de levertermijn, de capaciteit, de mensen etc. Wanneer je de productieplanning onder de knie hebt, wordt de transportplanning jou ook aangeleerd.

  • Chauffeur CE container wagen met haaksysteem (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE sta je in voor het afzetten van lege containers en ophalen van volle containers bij verschillende klanten. De volle containers breng je naar het depot waar deze geledigd worden en waarna u opnieuw naar de volgende klant vertrekt. U weet perfect hoe u met het haaksysteem werkt om de containers af te zetten. U kan kan met trekker oplegger rijden. U vertrekt steeds tussen 4u en 6 u 's morgens afhankelijk van uw klanten en de regio waar u naar toe moet. Per dag werkt u tussen de 9u en 11u.

  • Student arbeider 2 dagen per week (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om 2 voltijdse dagen doorheen de week (dagen= vrije keuze) te werken. te werken in Houthalen Taken: helpen bij het verwijderen van beletteringen, opruimen van de hale Werken in dagdienst 8-16u30 (30 min pauze)

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • Jobstudent kassa / aanvuller (ster) op ZONDAG (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    werken met voeding, klantgericht. Je bent 18 jaar en werkt op zondag.

  • Student bouw - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

  • keukenmedewerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Familie- en vrijetijdscenter Den Bruul

    Type: Vaste Job

    Als medewerker maak je deel uit van het team van de brochetterie. Je krijgt een interne opleiding, zodat je na een periode zelfstandig de brochetterie kan opstarten. Verder kan je ook klanten bedienen aan het loket ( frituurgerechten). Ook hiervoor krijg je de nodige opleidingen. Je staat ook mee in om de keuken op orde te houden samen met je collega's.

  • ALGEMEEN DIRECTEUR (BE772367) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: MEVACO BOUWBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Mevaco Bouwbedrijf, gelegen in Aalter, is een gezond en succesvol familiebedrijf, opgericht in 1979 door Josef Meerschman, die tot op heden het bedrijf leidt. Mevaco realiseert een jaaromzet van € 30 miljoen met een 70-tal medewerkers (waaronder een 30-tal bedienden) actief binnen de drie hoofdactiviteiten: algemene aannemingen klasse 7, productie van prefab betonelementen en projectontwikkeling. Door het aanbieden van een totaalconcept, volharding en focus op kwaliteit, veiligheid en milieu ontwikkelde Mevaco Bouwbedrijf zich tot een kwalitatief hoogstaande en gewaardeerde partner van heel wat opdrachtgevers (projectontwikkelaars, openbare instellingen zoals scholen, rust- en verzorgingsinstellingen, en private klanten). Om hun toekomstige structuur verder vorm te geven, zoeken zij, voor de algemene aannemingen en productie van prefab betonelementen een (m/v) ALGEMEEN DIRECTEUR Hands-on en charismatische leider met een operationele en commerciële focus Functie Je bent eindverantwoordelijke voor het dagelijkse beleid en bepaalt, in nauw overleg met de aandeelhouders, de langetermijnstrategie van Mevaco Bouwbedrijf aan de hand van een businessplan dat rendabele en structurele groei garandeert. Na analyse van de organisatiestructuur & -processen, doe je voorstellen die leiden tot optimalisering van de operationele efficiëntie en performantie. Dit behelst onder meer het garanderen van de afwerking en oplevering van de werven binnen de afgesproken uitvoeringstermijn, door een striktere planning en opvolging enerzijds en een proactievere bijsturing anderzijds. Je waakt over de financiële performantie van het bedrijf en de projecten op basis van een duidelijke rapportering die je besluitvorming ondersteunt, en een gedegen nacalculatie. Als empathische peoplemanager, sterke leider en open communicator ben je een klankbord voor je team en overkoepel je de verschillende afdelingen (operationeel, financieel, HR en commercieel) om zo tot een geïntegreerde implementatie van het beleid te komen. Je vindt een goed evenwicht tussen het ‘challengen’ van je medewerkers en het bestendigen van de positieve familiale cultuur. Je onderhandelt met verschillende klanten en stakeholders (onderaannemers, studiebureaus, overheden, architecten, enz.) en bouwt op deze manier aan een gevuld orderboek en een sterk netwerk. Je zet in op langetermijnpartnerships met klanten op basis van vertrouwen, kwaliteit en toegevoegde waarde. Je rapporteert rechtstreeks aan de aandeelhouders en de raad van bestuur.

  • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

    Type: Vaste Job

    Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

  • Logistiek medewerker / magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving Als logistiek medewerker staat u in voor: Ontvangen, uitpakken, controleren en inscannen van geleverde goederen en toekennen aan de juiste magazijnlocatie Controleren en aanvullen van de voorraden op de productielijn en klaarzetten van voorraadbakken voor de verschillende werkposten Verpakken van de onderdelen voor klantenorders Het uitboeken van de huidige stock Op eigen initiatief de werkplek opruimen en deze proper houden Flexibel inzetbaar zijn op de verschillende werkposten en zones Inventarisatie

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Flexijob weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een flexijobber die op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

Zoek naar antwoorden van Manège St-Martin in sociale netwerken
Look for responds of Manège St-Martin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Manège St-Martin. Laat een reactie achter voor Manège St-Martin. Manège St-Martin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Manège St-Martin. Leave a respond for Manège St-Martin. Manège St-Martin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Manège St-Martin op de google maps. Adres en contacten Manège St-Martin
Location of Manège St-Martin on the google maps. Address and contacts of Manège St-Martin

Andere gerelateerde bedrijven als come Manège St-Martin Manège St-Martin: MUTUALIT? LIB?RALE | Blommaert Publiciteit NV | SUCCES TIME INTERNATIONAL | RODE KRUIS ANTWERPEN-STAD | Herman Gerda

Other related companies as Manège St-Martin: MUTUALIT? LIB?RALE | Blommaert Publiciteit NV | SUCCES TIME INTERNATIONAL | RODE KRUIS ANTWERPEN-STAD | Herman Gerda

Manège St-Martin is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Manège St-Martin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03987731933. Het bedrijf Manège St-Martin bevindt zich op het adres: Suikerbergstraat 20; 1700; Dilbeek (Sint-Martens-Bodegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 804,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Riding schools. Producten gemaakt in Manège St-Martin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Manège St-Martin is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Manège St-Martin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Manège St-Martin, openstaande posities, locatie van Manège St-Martin op de kaart.

Manège St-Martin is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Manège St-Martin, company assigned to the tax number BE03987731933. The company Manège St-Martin is located at the address: Suikerbergstraat 20; 1700; Dilbeek (Sint-Martens-Bodegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 804,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Riding schools. Products created in Manège St-Martin were not found.
The main activity of Manège St-Martin is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Manège St-Martin is not available. You also can look at reviews of Manège St-Martin, open positions, location of Manège St-Martin on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Manège St-Martin, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Manège St-Martin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Manège St-Martin, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Manège St-Martin, employees, financial statistics.