WORLD IMPORT NV

Contactgegevens WORLD IMPORT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WORLD IMPORT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WORLD IMPORT NV

Regio (region): Puurs, België

Adres (address): Veurtstr. 91 2870 Puurs - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-52-31-55-30 32-52-31-55-30

Fax (fax): 32-52-30-68-44 32-52-30-68-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WORLD IMPORT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WORLD IMPORT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WORLD IMPORT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WORLD IMPORT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WORLD IMPORT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WORLD IMPORT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WORLD IMPORT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WORLD IMPORT NV
Products information WORLD IMPORT NV

BTW identificatienummer (tax): BE02859710693
Ondernemingsnummer: 3733947753
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 768,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in WORLD IMPORT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Repairs - consumer goods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WORLD IMPORT NV
(Get full report from official database of BE for WORLD IMPORT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WORLD IMPORT NV
Addition kinds of activities for WORLD IMPORT NV

319901. Paardensportartikelen | Equestrian related leather articles
504501. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
14299913. Leisteen, verpletterd en gebroken-steengroeven | Slate, crushed and broken-quarrying
28199904. Zonne-stoffen, synthetische anorganische | Tanning agents, synthetic inorganic
28210404. Cresolharsen | Cresol resins
36510109. Microfoons | Microphones
39490104. Golfkarretjes, hand | Golf carts, hand
73590000. Verhuur en verhuur van apparatuur, nv | Equipment rental and leasing, nec
78190102. Casting bureau, film | Casting bureau, motion picture
96210403. Regeling, administratie van vervoer, provincie overheid | Regulation, administration of transportation, county government

Werken bij WORLD IMPORT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WORLD IMPORT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WORLD IMPORT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WORLD IMPORT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvalophaler (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO VGW HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Houthalen zijn we op zoek naar afvalophalers. Je start altijd om 5u30 en 6u. Je haalt verschillende afvalsoorten op: restafval, PMD, papier en karton, groenafval, etc

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • Finance Operator - Laken (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Finance Operator (m/v) voor een bedrijf actief in de retailsector. Het bedrijf is gevestigd in Laken en bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Finance Operator zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je controleert de aankoopfacturen; Je staat in voor de opvolging en de administratieve verwerking van openstaande rekeningen; Je onderzoekt de redenen van uitstel en rapporteert hierover; Je ondersteunt de algemene boekhouding (vb. Btw-aangiftes en afsluitingen). By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Reachtruckchauffeurs (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruckattest. Je zal tewerkgesteld worden als magazijnmedewerker en zal moeten orderpicken en werken met een reachtruck. Deze functie kan fulltime ingekleed worden maar indien je opzoek bent naar een job op oproepbasis is daar ook een mogelijkheid toe.

  • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Medewerkers poets- en strijkdienst (dienstencheques) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: CLEAN STAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je maakt het hele interieur (vloeren, tapijten, meubels, ramen en andere voorwerpen) schoon. Je verlucht de kamers. Je wast en strijkt de kledij van de klanten. Je doet de afwas bij de klanten. Je mag ook koken, kleine naaiwerken verrichten en eventueel enkele boodschappen doen. Je mag van thuis rechtstreeks naar de klant gaan.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • Trainer Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van WORLD IMPORT NV in sociale netwerken
Look for responds of WORLD IMPORT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WORLD IMPORT NV. Laat een reactie achter voor WORLD IMPORT NV. WORLD IMPORT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WORLD IMPORT NV. Leave a respond for WORLD IMPORT NV. WORLD IMPORT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WORLD IMPORT NV op de google maps. Adres en contacten WORLD IMPORT NV
Location of WORLD IMPORT NV on the google maps. Address and contacts of WORLD IMPORT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WORLD IMPORT NV WORLD IMPORT NV: COIFFURE ELةGANCE | MARC VANDERMEULEN | MUSICAL CAR ( ARC ) | DELTACLUB THE FALCONS | J.L. DUQUENNE

Other related companies as WORLD IMPORT NV: COIFFURE ELةGANCE | MARC VANDERMEULEN | MUSICAL CAR ( ARC ) | DELTACLUB THE FALCONS | J.L. DUQUENNE

WORLD IMPORT NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Puurs, België. De volledige naam van het bedrijf is WORLD IMPORT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02859710693. Het bedrijf WORLD IMPORT NV bevindt zich op het adres: Veurtstr. 91 2870 Puurs - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 768,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Repairs - consumer goods. Producten gemaakt in WORLD IMPORT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WORLD IMPORT NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WORLD IMPORT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WORLD IMPORT NV, openstaande posities, locatie van WORLD IMPORT NV op de kaart.

WORLD IMPORT NV is a company, that was registered 1990 in Puurs region, Belgium. Full name of company is WORLD IMPORT NV, company assigned to the tax number BE02859710693. The company WORLD IMPORT NV is located at the address: Veurtstr. 91 2870 Puurs - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 768,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Repairs - consumer goods. Products created in WORLD IMPORT NV were not found.
The main activity of WORLD IMPORT NV is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WORLD IMPORT NV is not available. You also can look at reviews of WORLD IMPORT NV, open positions, location of WORLD IMPORT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WORLD IMPORT NV, Puurs: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WORLD IMPORT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WORLD IMPORT NV, Puurs: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WORLD IMPORT NV, employees, financial statistics.