Doorne Landen BVBA

Contactgegevens Doorne Landen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Doorne Landen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Doorne Landen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hallebaan 17; 2520; Ranst (Oelegem), België

Telefoon (phone): 03 383 21 39 (+32-03 383 21 39) 03 383 21 39 (+32-03 383 21 39)

Fax (fax): +32 (58) 309-13-40 +32 (58) 309-13-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Doorne Landen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Doorne Landen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Doorne Landen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Doorne Landen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Doorne Landen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Doorne Landen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Doorne Landen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Doorne Landen BVBA
Products information Doorne Landen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07688476562
Ondernemingsnummer: 1993988037
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 583,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Sports clubs & sports centres

Product categorie (product category): Riding schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Doorne Landen BVBA
(Get full report from official database of BE for Doorne Landen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Doorne Landen BVBA
Addition kinds of activities for Doorne Landen BVBA

596102. Computerapparatuur en elektronica, postorder | Computer equipment and electronics, mail order
30890317. Siding, kunststof | Siding, plastics
32310102. Gesneden en gegraveerd glaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Cut and engraved glassware: made from purchased glass
32749904. Ongebluste kalk | Quicklime
34480101. Gebouwen, draagbaar: geprefabriceerd metaal | Buildings, portable: prefabricated metal
50469910. Onderwijsmachines, elektronisch | Teaching machines, electronic
59999905. Batterijen, niet-automotive | Batteries, non-automotive
72180102. Behandelde apparatuur: matjes, tapijten, mops, doeken, enz. | Treated equipment supply: mats, rugs, mops, cloths, etc.
79999900. Amusement en recreatie, nec, nec | Amusement and recreation, nec, nec

Werken bij Doorne Landen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Doorne Landen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Doorne Landen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Doorne Landen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervoer van meel en gesmolten vetten naar de veevoederindustrie zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je staat in voor oa : *ophaling in slachthuizen *vervoer naar veevoederfabricanten *combinatie trekker - oplegger *kip-, tank- en containertransport *voornamelijk dagritten

  • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

  • Elektricien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Hasselt zoekt Trixxo een gemotiveerde elektricien. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden. Je hebt een opleiding elektriciteit succesvol afgerond en bent in het bezit van een VCA-attest. Je zal instaan voor het trekken van kabels, het plaatsen van elektriciteitskasten, verlichting plaatsen en dergelijke meer. Herken jij jezelf in dit profiel? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Keukenoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Bedrijfsprofiel: Bij T-dienstencheques word je begeleid en ingeschakeld bij klanten waarbij we rekening houden met jou.

  • Strijk(st)er te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Gent. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • Accountant / Dossierbeheerder - Focus op adviesverlening! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een accountantskantoor in Brasschaat is al sinds 1996 een financiële dienstverlener waar eenmanszaken, vrije beroepers en (internationale) KMO's beroep op kunnen doen inzake hun accounting, fiscale en juridische vraagstukken. Ze verrichten niet enkel het pure cijferwerk maar leggen eerder een sterke focus op het adviserend aspect binnen de Accountancy. Momenteel zijn ze werkzaam met ongeveer 25 medewerkers vanuit hun mooi en modern pand maar zijn dringend op zoek naar versterking van dit team. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Na je inwerkperiode werk je zelfstandig je eigen dossiers van A tot Z af. Dit gebeurt ook wel eens op locatie bij de klant maar voornamelijk op kantoor. Je hebt een sterk adviserende functie naar je klanten. Je verwerkt hun boekhoudkundige en fiscale cijfers naar optimaal en doelgericht advies. De junior accountants binnen het kantoor rekenen op jouw begeleiding. Je overziet ook hun werkzaamheden en stuurt bij waar nodig.

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

  • Psycholoog (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    zie pdf

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Doorne Landen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Doorne Landen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Doorne Landen BVBA. Laat een reactie achter voor Doorne Landen BVBA. Doorne Landen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Doorne Landen BVBA. Leave a respond for Doorne Landen BVBA. Doorne Landen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Doorne Landen BVBA op de google maps. Adres en contacten Doorne Landen BVBA
Location of Doorne Landen BVBA on the google maps. Address and contacts of Doorne Landen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Doorne Landen BVBA Doorne Landen BVBA: DEBERGH JOHAN | COIFFURE MUST | D. DEWANDRE | Colard Jean-Paul | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

Other related companies as Doorne Landen BVBA: DEBERGH JOHAN | COIFFURE MUST | D. DEWANDRE | Colard Jean-Paul | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

Doorne Landen BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Doorne Landen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07688476562. Het bedrijf Doorne Landen BVBA bevindt zich op het adres: Hallebaan 17; 2520; Ranst (Oelegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 583,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Riding schools. Lijst met producten zijn Sports clubs & sports centres.
De hoofdactiviteit van Doorne Landen BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Doorne Landen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Doorne Landen BVBA, openstaande posities, locatie van Doorne Landen BVBA op de kaart.

Doorne Landen BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Doorne Landen BVBA, company assigned to the tax number BE07688476562. The company Doorne Landen BVBA is located at the address: Hallebaan 17; 2520; Ranst (Oelegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 583,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Riding schools. List of products are Sports clubs & sports centres.
The main activity of Doorne Landen BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Doorne Landen BVBA is not available. You also can look at reviews of Doorne Landen BVBA, open positions, location of Doorne Landen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Doorne Landen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Doorne Landen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Doorne Landen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Doorne Landen BVBA, employees, financial statistics.