Cercle Equestre du Mont Garni

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • Cercle Equestre du Mont Garni
Private companiesNondepository Credit Institutions • Cercle Equestre du Mont Garni

Contactgegevens Cercle Equestre du Mont Garni: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cercle Equestre du Mont Garni: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cercle Equestre du Mont Garni

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Longfaulx 34; 7332; Saint-Ghislain (Sirault), België

Telefoon (phone): 065 62 00 74 (+32-065 62 00 74) 065 62 00 74 (+32-065 62 00 74)

Fax (fax): 065 62 00 74 (+32-065 62 00 74) 065 62 00 74 (+32-065 62 00 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cercle Equestre du Mont Garni: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cercle Equestre du Mont Garni"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cercle Equestre du Mont Garni"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cercle Equestre du Mont Garni, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cercle Equestre du Mont Garni. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cercle Equestre du Mont Garni, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cercle Equestre du Mont Garni. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cercle Equestre du Mont Garni
Products information Cercle Equestre du Mont Garni

BTW identificatienummer (tax): BE07288848876
Ondernemingsnummer: 4030029296
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 273,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Cercle Equestre du Mont Garni zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Riding schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cercle Equestre du Mont Garni
(Get full report from official database of BE for Cercle Equestre du Mont Garni)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cercle Equestre du Mont Garni
Addition kinds of activities for Cercle Equestre du Mont Garni

2043. Granen ontbijt eten | Cereal breakfast foods
162904. Grondvoorbereiding constructie | Land preparation construction
449901. Marine redding en opmeting diensten | Marine salvaging and surveying services
35520201. Braiding machines, textiel | Braiding machines, textile
38269914. Riooltoetsapparatuur | Sewage testing apparatus
82990303. Muziek lessen | Musical instrument lessons
89990802. Radio commentator | Radio commentator

Werken bij Cercle Equestre du Mont Garni: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cercle Equestre du Mont Garni: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cercle Equestre du Mont Garni. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cercle Equestre du Mont Garni. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/orderpicker vaste namiddag (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie regio Heule zijn wij op zoek naar een magazijnier/orderpicker. Dit iedere maandag t.e.m. donderdag van 12u00 tot 15u30 en van 16u00 tot 20u00 en iedere vrijdag van 09u00 tot 13u00 en van 14u00 tot 18u00.

  • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • Expediteur mét ervaring Export - Noord-Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een Expediteur met Export-ervaring. - Je neemt en boekt zeevrachtboekingen aan (LCL & FCL) - Je checkt zendingen op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden - Je draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet - Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in - Je verstuurt boekingsbevestigingen naar klant en business units - Je maakt relevante documentatie op - Je update de track en trace systemen - Je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern, ook met betrekking tot probleemdossiers en/of claims (in overleg met de operations supervisor) - Je verzorgt cross trade shipments - Je voert administratieve taken uit voor klanten en/of business units over de ganse wereld Heb je interesse? Stuur dan je CV naar [email protected]

  • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van Cercle Equestre du Mont Garni in sociale netwerken
Look for responds of Cercle Equestre du Mont Garni in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cercle Equestre du Mont Garni. Laat een reactie achter voor Cercle Equestre du Mont Garni. Cercle Equestre du Mont Garni bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cercle Equestre du Mont Garni. Leave a respond for Cercle Equestre du Mont Garni. Cercle Equestre du Mont Garni on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cercle Equestre du Mont Garni op de google maps. Adres en contacten Cercle Equestre du Mont Garni
Location of Cercle Equestre du Mont Garni on the google maps. Address and contacts of Cercle Equestre du Mont Garni

Andere gerelateerde bedrijven als come Cercle Equestre du Mont Garni Cercle Equestre du Mont Garni: ABEL JOSEPH GALLERY | Palante D | WALTER JOST | ISABELLE GOETHALS | Jacob Duran

Other related companies as Cercle Equestre du Mont Garni: ABEL JOSEPH GALLERY | Palante D | WALTER JOST | ISABELLE GOETHALS | Jacob Duran

Cercle Equestre du Mont Garni is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cercle Equestre du Mont Garni, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07288848876. Het bedrijf Cercle Equestre du Mont Garni bevindt zich op het adres: Rue du Longfaulx 34; 7332; Saint-Ghislain (Sirault). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 273,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Riding schools. Producten gemaakt in Cercle Equestre du Mont Garni zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cercle Equestre du Mont Garni is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cercle Equestre du Mont Garni is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cercle Equestre du Mont Garni, openstaande posities, locatie van Cercle Equestre du Mont Garni op de kaart.

Cercle Equestre du Mont Garni is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cercle Equestre du Mont Garni, company assigned to the tax number BE07288848876. The company Cercle Equestre du Mont Garni is located at the address: Rue du Longfaulx 34; 7332; Saint-Ghislain (Sirault). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 273,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Riding schools. Products created in Cercle Equestre du Mont Garni were not found.
The main activity of Cercle Equestre du Mont Garni is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cercle Equestre du Mont Garni is not available. You also can look at reviews of Cercle Equestre du Mont Garni, open positions, location of Cercle Equestre du Mont Garni on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cercle Equestre du Mont Garni, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cercle Equestre du Mont Garni, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cercle Equestre du Mont Garni, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cercle Equestre du Mont Garni, employees, financial statistics.