CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES
Private companiesHolding and Other Investment Offices • CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES

Contactgegevens CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Namur 92-94; 6041; Charleroi (Gosselies), België

Telefoon (phone): 071 34 07 23; 071 35 06 57 (+32-071 34 07 23; 071 35 06 57) 071 34 07 23; 071 35 06 57 (+32-071 34 07 23; 071 35 06 57)

Fax (fax): 071 34 07 23; 071 34 07 00 (+32-071 34 07 23; 071 34 07 00) 071 34 07 23; 071 34 07 00 (+32-071 34 07 23; 071 34 07 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES
Products information CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES

BTW identificatienummer (tax): BE08077117919
Ondernemingsnummer: 3910827636
Hoofdstad (capital): 175,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 326,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Riding schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES
(Get full report from official database of BE for CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES
Addition kinds of activities for CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES

01190200. Voederkorrels | Feeder grains
22110405. Uitstekende flanel, katoen | Outing flannel, cotton
22990109. Wads en wadding | Wads and wadding
23290205. Jassen (suède, lederen, etc.), sport: mannen en jongens ' | Jackets (suede, leatherette, etc.), sport: men's and boys'
73610101. Executive plaatsing | Executive placement
82999904. Bijbel school | Bible school

Werken bij CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dienst Naverkoop (NED/ENG) Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Administratief Assistent Dienst Naverkoop (M/V). Onze klant is een bedrijf gelegen in Evere. Als Administratief Assistent Dienst Naverkoop heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers; Je behandelt alle aanvragen van klanten; je biedt de eerste service aan klanten; Je overlegt met het werkatelier welke herstellingen er uitgevoerd moeten worden; Je brengt de klant op de hoogte van de stand van zaken (duurtijd herstelling, kosten, proces,...); Je handelt alle dossiers af en zorgt voor de volledige administratie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

  • Kapstokchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kapstockchauffeur ben je de spil bij onze klant, een overslagbedrijf in de Antwerpse haven. Wat moet je doen? - Afnemen of opzetten van containers; - Containernummers intikken op een scherm in de vorklift; - Containers op een truck zetten; - Het uitzoeken / vrijzetten van bepaalde containers op verzoek van de klanten; - Dagelijkse controles van de vorklift : oliepeil / bandendruk e.d.

  • Seizoensmedewerker tuinbouw - opstart januari (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tuinbouwbedrijf in Lochristi zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers, die onmiddellijk beschikbaar zijn. Je taak bestaat eruit om kleine kiemplantjes te stekken. Het bedrijf is vlot bereikbaar met openbaar vervoer uit Gent en Lokeren. We zoeken momenteel nog mensen dus bij interesse, geef ons zeker een seintje!

  • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

  • Productieplanner bouwsector m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat instaat voor het produceren van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een productieplanner. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe en uitdagende job? Solliciteer dan snel op deze vacature! Je maakt efficiënte dag- en weekplanningen op. Je overlegt dagelijks met de betrokken afdelingen. Je volgt alles nauwgezet op om de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je staat in nauw contact met de klanten en transporteurs en informeert over leveringen.

  • Student bijrijder Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Studentenjob

    Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Brugge zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Brugge

  • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • Spelhost dinerspellen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

  • ICT Businesspartner apotheek en technische diensten ICT Applicaties (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5746 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: ICT Jobtime: 100 % ( 38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: De ICT afdeling applicaties beheert alle software die door klinische en ondersteunende diensten wordt gebruikt. Wij integreren (beperkte) ontwikkelingen met diverse externe oplossingen. Binnen de subdivisie “ICT business partners” sta je in voor de procesmatige implementatie van een applicatie of applicatiesuite, het opvolgen van nieuwe versies en het beheer van de toepassing samen met de key-users. Je werkt actief mee aan andere implementatieprojecten binnen het ICT-toepassingsdomein (onder meer apotheek en technische diensten). Je volgt de probleemmeldingen van de aan jou toevertrouwde applicaties op, langs de kant van de eindgebruikers, intern ICT en extern met de leveranciers. Je bent bereid je te verplaatsen binnen de verschillende sites van ZNA. Je rapporteert aan de verantwoordelijke ICT business partners – binnen de ICT applicaties-afdeling (departement Kwaliteit & Innovatie). Je bent als ICT business partner het aanspreekpunt binnen ZNA voor de technische kant van de ICT toepassingen gebruikt door onder meer apotheek en technische diensten. ICT staat in voor de technische ondersteuning van de applicatie. Dit vertaalt zich in: implementatie van nieuwe versies, integratie van de applicatie met andere applicaties, ondersteuning bij inrichting, aanleveren van rapporteringen, project management aan ICT-zijde… Je wordt hiervoor verantwoordelijk en kan hierbij rekenen op de mede- en samenwerking van de andere ICT-teams. Je werkt proactief zodat fouten of suboptimaal gebruik van de applicaties snel gedetecteerd worden en sensibiliseert de gebruikers omtrent correct en volledig gebruik. Je denkt toekomstgericht en bent promotor van de aan jou toegewezen applicatie(s) Je bent betrokken bij het onderzoek naar nieuwe toepassingen/functionaliteiten. Je maakt je de processen van de toegewezen domeinen eigen en denkt mee na over procesoptimalisatie. Je vertegenwoordigt ICT in de met aan jou toegewezen applicatie(s) gerelateerde projectgroepen. Als ICT businesspartner bewaak je de regels die aan alle partijen zijn opgelegd en de conformiteit met de ZNA ICT-processen zoals releasemanagement. Je verzorgt de correcte administratieve afhandeling. Je speelt vlot in op opgedoken problemen, zoekt constructief naar oplossingen en communiceert hierrond veelvuldig met alle betrokken partijen. Je voorkomt liever dan te moeten escaleren. Je bent bereid om ook andere applicaties binnen je verantwoordelijkheid op te nemen, zelfs al zijn die niet gerelateerd met de aan jou initieel toegewezen domeinen. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR-rekrutering ZNA op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Bruno De Geest, ICT manager applicaties, op 03 217 74 70. Voel jij je aangesproken?

  • All-round winkelmedewerk(st)er (m/v) parttime of fulltime (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Vaste Job

    Carrefour Express Oudegem is op zoek naar een all round medewerk(st)er voor het vervullen van volgende functies: Bakkerij Groenten en fruit Aanvullen winkelrekken Klanten verwelkomen en behelpen Aannemen leveringen Kassawerk Kuiswerk Ref/ Servicepunt Bsrit

  • psycholoog m/v op zelfstandige basis gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MARIEKE SEGERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk 't Huys is een paramedische groepspraktijk met volgende disciplines: psychologie, logopedie, audiologie en dieetkunde. Wij zijn op zoek naar een toffe collega-psycholoog die op zellfstandige basis bij ons wil werken. Ons huidig team bestaat uit kinderpsychologen, seksuologen/reltietherapeuten en psychologen voor (jong) volwassenen.

Zoek naar antwoorden van CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES in sociale netwerken
Look for responds of CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES. Laat een reactie achter voor CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES. CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES. Leave a respond for CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES. CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES op de google maps. Adres en contacten CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES
Location of CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES on the google maps. Address and contacts of CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES

Andere gerelateerde bedrijven als come CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES: Aenspeck bvba & co BVBA | GARAGE VAN HOVE | RONALD LISSENS | Toussaint Ga?tan | Van Hoecke N

Other related companies as CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES: Aenspeck bvba & co BVBA | GARAGE VAN HOVE | RONALD LISSENS | Toussaint Ga?tan | Van Hoecke N

CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08077117919. Het bedrijf CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES bevindt zich op het adres: Rue de Namur 92-94; 6041; Charleroi (Gosselies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 175,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 326,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Riding schools. Producten gemaakt in CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES, openstaande posities, locatie van CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES op de kaart.

CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES, company assigned to the tax number BE08077117919. The company CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES is located at the address: Rue de Namur 92-94; 6041; Charleroi (Gosselies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 175,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 326,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Riding schools. Products created in CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES were not found.
The main activity of CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES is not available. You also can look at reviews of CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES, open positions, location of CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CERCLE EQUESTRE DE GOSSELIES, employees, financial statistics.