Centre Equestre "Les Trois Vallées"

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Centre Equestre "Les Trois Vallées"
Private companiesWater Transportation • Centre Equestre "Les Trois Vallées"

Contactgegevens Centre Equestre "Les Trois Vallées": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre Equestre "Les Trois Vallées": address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre Equestre "Les Trois Vallées"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Bonlez 4; 1390; Grez-Doiceau, België

Telefoon (phone): 010 84 21 49; 0475 64 04 58 (+32-010 84 21 49; 0475 64 04 58) 010 84 21 49; 0475 64 04 58 (+32-010 84 21 49; 0475 64 04 58)

Fax (fax): 010 84 21 49 (+32-010 84 21 49) 010 84 21 49 (+32-010 84 21 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre Equestre "Les Trois Vallées": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre Equestre "Les Trois Vallées""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre Equestre "Les Trois Vallées""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre Equestre "Les Trois Vallées", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre Equestre "Les Trois Vallées". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre Equestre "Les Trois Vallées", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre Equestre "Les Trois Vallées". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre Equestre "Les Trois Vallées"
Products information Centre Equestre "Les Trois Vallées"

BTW identificatienummer (tax): BE09303192138
Ondernemingsnummer: 7369323730
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 680,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Centre Equestre "Les Trois Vallées" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Riding schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre Equestre "Les Trois Vallées"
(Get full report from official database of BE for Centre Equestre "Les Trois Vallées")

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre Equestre "Les Trois Vallées"
Addition kinds of activities for Centre Equestre "Les Trois Vallées"

458100. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
13110201. Koolvergassing | Coal gasification
17310300. Communicatie specialisatie | Communications specialization
35690204. Sprinklersystemen, brand: automatisch | Sprinkler systems, fire: automatic
35770203. Tape print units, computer | Tape print units, computer
51539901. Graan liften | Grain elevators

Werken bij Centre Equestre "Les Trois Vallées": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre Equestre "Les Trois Vallées": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre Equestre "Les Trois Vallées". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre Equestre "Les Trois Vallées". Looking for open vacancies in other companies

  • Helper stellingbouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helper stellingbouw ben je verantwoordelijk voor het volgende: Je monteert en demonteert verschillende soorten stellingen podia en (zit)tribunes. Je werkt met systeemstellingen of met buizen en koppelingen. Je bent in staat om een correcte beoordeling uit te voeren van de ondergrond. Je verankert de stellingen op een correcte manier. Je controleert daarbij het materiaal. Als stellingbouwer kom je terecht in de industrie in de bouw of in de evenementensector. Je werkt telkens in teamverband. Aangezien stellingen vaak behoorlijke hoogtes kunnen aannemen heb je geen hoogtevrees. Uiteraard hou je hierbij strikt rekening met de veiligheidsvoorschriften.

  • Monteur Handpallettrucks M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het assembleren van handpallettrucks (100/150 per dag): montage van hendel pomp en frames. Voorbereiden van transport en/of afhalingen voor klanten. De toegeleverde componenten wegzetten en controleren. Uithalen van de componenten uit de rekken voor montage.

  • Schrijnwerker atelier M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als schrijnwerker PVC op atelier zijn jouw taken: aan elkaar lassen van raamprofielen (4 kops lasmachine) het opkuisen van de profielen met de hoekenpoetsmachine zagen en plaatsen van glaslatten de werkpost organiseren en opruimen

  • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

  • Poetshulp (m/v) Regio Westerlo - Olen - Geel - Herentals (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DCWB

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons kantoor te Westerlo zijn we op zoek naar een poetshulp in dienstenchequeverband. Je taken bestaan uit alledaagse schoomaak zoals: - stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen,... - wassen en strijken - occasioneel kan gevraagd worden te koken

  • HUISHOUDHULP GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Geel en Mol zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • tweetalige jobstudent 8u / week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je zal 8 uur per week offertes telefonisch opvolgen in het Nederlands en Frans. Dit kan je doen in 1 dag of verspreid over meerdere dagen.

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

  • Stagiair(e) HR consultant/talentmatcher (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Leercontract

    #todo Op korte termijn superveel leren rond hr & sales, buitenstappen als een social butterfly? YES WE CAN! Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Jij kickt op het vinden van talent, ook via social media weet jij de beste sollicitanten te strikken (denk maar aan jouw collega-studenten, followers,…) Mensenkennis? Ja hoor, uit een telefonische screening kan jij perfect opmaken wat de kandidaat zoekt en met welke functies je hem/haar kan matchen De toppers daarna uitnodigen voor een diepte-interview? Check, want jij plant de agenda’s van de consultants in Kandidatenprofielen updaten kan je als de beste, jij streeft de perfectie na Die talenknobbel inzetten? No problemo, indien nodig help je ook bij de vertaling van vacatures en kandidatendossiers Vacatures of mailings uitschrijven? Jij weet ze wel te pimpen en te verspreiden via de juiste kanalen Multitasken is dagelijkse kost, organiseren van jobdagen & deelnemen aan jobbeurzen horen daar ook bij

Zoek naar antwoorden van Centre Equestre "Les Trois Vallées" in sociale netwerken
Look for responds of Centre Equestre "Les Trois Vallées" in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre Equestre "Les Trois Vallées". Laat een reactie achter voor Centre Equestre "Les Trois Vallées". Centre Equestre "Les Trois Vallées" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre Equestre "Les Trois Vallées". Leave a respond for Centre Equestre "Les Trois Vallées". Centre Equestre "Les Trois Vallées" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre Equestre "Les Trois Vallées" op de google maps. Adres en contacten Centre Equestre "Les Trois Vallées"
Location of Centre Equestre "Les Trois Vallées" on the google maps. Address and contacts of Centre Equestre "Les Trois Vallées"

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre Equestre "Les Trois Vallées" Centre Equestre "Les Trois Vallées": V D B SECURITY | OMNI - PUB | MAISON DONALDSON | Silence SPRL | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as Centre Equestre "Les Trois Vallées": V D B SECURITY | OMNI - PUB | MAISON DONALDSON | Silence SPRL | PHARMACIES DE GARDE

Centre Equestre "Les Trois Vallées" is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre Equestre "Les Trois Vallées", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09303192138. Het bedrijf Centre Equestre "Les Trois Vallées" bevindt zich op het adres: Rue de Bonlez 4; 1390; Grez-Doiceau. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 680,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Riding schools. Producten gemaakt in Centre Equestre "Les Trois Vallées" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre Equestre "Les Trois Vallées" is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre Equestre "Les Trois Vallées" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre Equestre "Les Trois Vallées", openstaande posities, locatie van Centre Equestre "Les Trois Vallées" op de kaart.

Centre Equestre "Les Trois Vallées" is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre Equestre "Les Trois Vallées", company assigned to the tax number BE09303192138. The company Centre Equestre "Les Trois Vallées" is located at the address: Rue de Bonlez 4; 1390; Grez-Doiceau. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 680,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Riding schools. Products created in Centre Equestre "Les Trois Vallées" were not found.
The main activity of Centre Equestre "Les Trois Vallées" is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre Equestre "Les Trois Vallées" is not available. You also can look at reviews of Centre Equestre "Les Trois Vallées", open positions, location of Centre Equestre "Les Trois Vallées" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre Equestre "Les Trois Vallées", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre Equestre "Les Trois Vallées", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre Equestre "Les Trois Vallées", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre Equestre "Les Trois Vallées", employees, financial statistics.