REBETON

Contactgegevens REBETON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REBETON: address, phone, fax, email, website, opening hours

REBETON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAMP DU VERT CHASSEUR 8; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 23745863 (+32-23745863) 23745863 (+32-23745863)

Fax (fax): +32 (53) 248-99-16 +32 (53) 248-99-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REBETON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REBETON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REBETON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REBETON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REBETON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REBETON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REBETON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REBETON
Products information REBETON

BTW identificatienummer (tax): BE09582519531
Ondernemingsnummer: 9917327880
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 345,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Activités: Nettoyage de Pierres & Fa?ades,Restauration de Pierres & de Fa?ades.. Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation,Restauration.. Produits & Services: Rejointoyage,Travaux d'Etanchéité.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Construction de maisons. Peinture. Constructions résidentielles spécifiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REBETON
(Get full report from official database of BE for REBETON)

Aanvulling soorten activiteiten voor REBETON
Addition kinds of activities for REBETON

267100. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
515301. Grains | Grains
596104. Postzegels, munten en andere verzamelobjecten, postorder | Stamps, coins, and other collectibles, mail order
32559903. Gieterij vuurvaste materialen, klei | Foundry refractories, clay
35550600. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
35599915. Metalen afwerkingsapparatuur voor plating, enz. | Metal finishing equipment for plating, etc.
38610402. Reels, film | Reels, film
51490102. Margarine | Margarine
73740104. Service bureau, computer | Service bureau, computer

Werken bij REBETON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REBETON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REBETON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REBETON. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediender mengafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener mengafdeling 2 ploegen. Aan de hand van de productiefiche breng je de aangeleverde goederen in de mengmachine. Je werkt nauwkeurig en zorgt dat de producten volgens de formule gemengd worden. Je respecteert nauwgezet de voorgeschreven procedure. je staat ook in voor een eerste visuele kwaliteitscontrole en het nemen van een staal.

  • Management Assistant (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Roeselare zoeken we een Management Assistant. In deze functie bent u: administratieve rechterhand van de zaakvoerder algemene administratie inboeken uitgaande en inkomende facturen controle facturen leveranciers BTW admnistratie opvolging betalingen klanten en leveranciers assistentie bij loon- en wedde administratie voorbereidende deeltaken voor opmaak kwartaal en jaarafsluitingen

  • AFWASSER | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afwas met de hand Afwas met machine Keuken proper houden

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Godveerdegem (GODVEERDEGEM)

    Regio: GODVEERDEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat.  Je helpt mee bij het verwerken van leveringen. Je zorgt ervoor dat klanten geholpen worden en met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Je helpt aan de paskamers en staat klanten te woord. Je rekent correct af aan de kassa. 

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Gent De Sterre (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Pistoolspuiter natlak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je spuit diverse materialen van groot rollend materieel. Je controleert de kwaliteit van het product.

  • Internal Sales HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Onze klant behoort de tot wereldtop van duurzame klimaatttechniek. Ze gaan steeds op zoek naar de meest innovatieve en energiezuinige oplossing, op maat van de klant. Je maakt offertes, leidingschema's en bijhorende productfiches op. Je hebt geregeld klantencontact voor zowel technische als commerciële ondersteuning. Naast telefonisch contact, zal je ook klanten ontvangen op kantoor. Als laatste is het ook je verantwoordelijkheid dat de productfiches en databoeken steeds correct en up to date zijn.

  • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • Make-up Promoters (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

Zoek naar antwoorden van REBETON in sociale netwerken
Look for responds of REBETON in social networks

Lees alle opmerkingen voor REBETON. Laat een reactie achter voor REBETON. REBETON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REBETON. Leave a respond for REBETON. REBETON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REBETON op de google maps. Adres en contacten REBETON
Location of REBETON on the google maps. Address and contacts of REBETON

Andere gerelateerde bedrijven als come REBETON REBETON: FLSTUDIO'S AMUSEMENT NV | JACQUES KERKHOF | Lisabeth H | H?L?NE TAINTENIER | Mastermind Management Consulting

Other related companies as REBETON: FLSTUDIO'S AMUSEMENT NV | JACQUES KERKHOF | Lisabeth H | H?L?NE TAINTENIER | Mastermind Management Consulting

REBETON is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REBETON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09582519531. Het bedrijf REBETON bevindt zich op het adres: CHAMP DU VERT CHASSEUR 8; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 345,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Construction de maisons. Peinture. Constructions résidentielles spécifiques. Lijst met producten zijn Activités: Nettoyage de Pierres & Fa?ades,Restauration de Pierres & de Fa?ades.. Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation,Restauration.. Produits & Services: Rejointoyage,Travaux d'Etanchéité..
De hoofdactiviteit van REBETON is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REBETON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REBETON, openstaande posities, locatie van REBETON op de kaart.

REBETON is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is REBETON, company assigned to the tax number BE09582519531. The company REBETON is located at the address: CHAMP DU VERT CHASSEUR 8; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 345,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Revêtements pour sols and murs. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Construction de maisons. Peinture. Constructions résidentielles spécifiques. List of products are Activités: Nettoyage de Pierres & Fa?ades,Restauration de Pierres & de Fa?ades.. Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation,Restauration.. Produits & Services: Rejointoyage,Travaux d'Etanchéité..
The main activity of REBETON is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of REBETON is not available. You also can look at reviews of REBETON, open positions, location of REBETON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REBETON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REBETON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REBETON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REBETON, employees, financial statistics.