IRIS CLEANING SERVICES

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • IRIS CLEANING SERVICES
Private companiesTransportation Equipment • IRIS CLEANING SERVICES

Contactgegevens IRIS CLEANING SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IRIS CLEANING SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

IRIS CLEANING SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GAUCHERET 196; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22040300 (+32-22040300) 22040300 (+32-22040300)

Fax (fax): +32 (13) 151-38-19 +32 (13) 151-38-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IRIS CLEANING SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IRIS CLEANING SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IRIS CLEANING SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IRIS CLEANING SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IRIS CLEANING SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IRIS CLEANING SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IRIS CLEANING SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IRIS CLEANING SERVICES
Products information IRIS CLEANING SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE02009368896
Ondernemingsnummer: 7286926269
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activités: Entrepreneurs en Peinture,Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Activités: Restauration de Pierres & de Fa?ades,Nettoyage de Pierres & Fa?ades.. Services: Nettoyage de Bureaux,Nettoyage de Fenêtres.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Services de Nettoyage and de Désinfection. Peinture. Travaux de finition and nettoyage de b?timents

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IRIS CLEANING SERVICES
(Get full report from official database of BE for IRIS CLEANING SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor IRIS CLEANING SERVICES
Addition kinds of activities for IRIS CLEANING SERVICES

594106. Camping en backpacking apparatuur | Camping and backpacking equipment
14990204. Vermiculietwinning | Vermiculite mining
35549901. Coating en afwerking machines, papier | Coating and finishing machinery, paper
50870402. Schoenreparatie benodigdheden en uitrusting | Shoe repair supplies and equipment
51499901. Ontbijtgranen | Breakfast cereals
59999928. Kluizen en kluisjes | Vaults and safes
61110200. Wederzijdse vereniging kredietbureaus | Mutual association credit agencies

Werken bij IRIS CLEANING SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IRIS CLEANING SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IRIS CLEANING SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IRIS CLEANING SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Warehouse (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor de dagelijkse operationele werking van het magazijn. Je coördineert, organiseert en stemt volgende activiteiten op elkaar af : * Ontvangst van goederen, geleverd door externe leveranciers * Tijdelijke stockering van goederen in het Warehouse * Orderpicking volgens de dagelijkse bestellingen van klanten * Verzamelen van goederen op de laadkades * Laden van vrachtwagens met zeer strikte en korte deadlines * stuffen en strippen van containers

  • Reachtruckchauffeur te Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ago Jobs&HR Gent-Zeehaven is op zoek naar een reachtruckchauffeur die in Zingem aan de slag wil in dagploeg.

  • CHAUFFEUR C MET WEEKENDWERK (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Assistent meestergast - nacht - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met de ploegleider sta je in voor het reilen en zeilen van de volledige nachtploeg. -Je stuurt een ploeg van ongeveer 20 werknemers aan. -Je staat in voor de opleiding van de werknemers. -Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling. -Bij grote technische storingen spreek je de technische ploeg aan. -Je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen voor te stellen. -Je hebt regelmatig contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de productiemanager. -Als assistent meestergast toon je het goede voorbeeld in alle processen en communicatie. -Je draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel. -Je respecteert de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften.

  • Huishhoudhulp (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: ·     Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen ·     Wassen en strijken ·     Kleine naaiwerken ·     Bereiden van maaltijden ·     Boodschappen doen

  • Huishoudhulp regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Enthousiaste Thuishulp M/V (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • FLEXI JOB KELNER regio Waregem m/v (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als kelner zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal instaan voor volgende taken: Frigo's aanvullen, afwas van keuken en zaal alsook meehelpen in de zaal achter de bar, uitdragen/afruimen van dranken en borden.

  • Jobstudent vulploeg supermarkt (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers, om enkele dagen door de week na school te werken (van 17u00 tot 20u00). Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

  • Magazijnbediende groeiende KMO regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Magazijnbediende ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de verzending van de bestelde goederen. Aansturen Magazijniers, prio's bepalen Bestellingen doorgeven  Transport regelen voor bestellingen Controle verzendnota's, pakbonnen, transportdocumenten,... Contact met klanten, leveranciers Stockbeheer Controle op veiligheid, netheid Organisatie magazijn (locatiecodes,...) ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een groeiend productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Magazijnbediende.

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • Douane Declarant Import m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in een randgemeente van Antwerpen zijn we opzoek naar een ervaren douane declarant. Je bent verantwoordelijk voor: - Het vervullen van de algemene importformaliteiten en bijhorende administratie teneinde een vlotte documenten- en goederenstroom voor de klant te garanderen. - De correcte opmaak en opvolging van de importopdrachten volgens de AEO-procedures. - De correcte archivering van de dossiers. - De zorgvuldige behandeling van importopdrachten.

Zoek naar antwoorden van IRIS CLEANING SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of IRIS CLEANING SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor IRIS CLEANING SERVICES. Laat een reactie achter voor IRIS CLEANING SERVICES. IRIS CLEANING SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IRIS CLEANING SERVICES. Leave a respond for IRIS CLEANING SERVICES. IRIS CLEANING SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IRIS CLEANING SERVICES op de google maps. Adres en contacten IRIS CLEANING SERVICES
Location of IRIS CLEANING SERVICES on the google maps. Address and contacts of IRIS CLEANING SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come IRIS CLEANING SERVICES IRIS CLEANING SERVICES: ELNOR MOTORS | TAPINET | Campografico BVBA | Kint K | GUY GUFFENS

Other related companies as IRIS CLEANING SERVICES: ELNOR MOTORS | TAPINET | Campografico BVBA | Kint K | GUY GUFFENS

IRIS CLEANING SERVICES is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IRIS CLEANING SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02009368896. Het bedrijf IRIS CLEANING SERVICES bevindt zich op het adres: RUE GAUCHERET 196; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Services de Nettoyage and de Désinfection. Peinture. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Lijst met producten zijn Activités: Entrepreneurs en Peinture,Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Activités: Restauration de Pierres & de Fa?ades,Nettoyage de Pierres & Fa?ades.. Services: Nettoyage de Bureaux,Nettoyage de Fenêtres..
De hoofdactiviteit van IRIS CLEANING SERVICES is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IRIS CLEANING SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IRIS CLEANING SERVICES, openstaande posities, locatie van IRIS CLEANING SERVICES op de kaart.

IRIS CLEANING SERVICES is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is IRIS CLEANING SERVICES, company assigned to the tax number BE02009368896. The company IRIS CLEANING SERVICES is located at the address: RUE GAUCHERET 196; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Revêtements pour sols and murs. Services de Nettoyage and de Désinfection. Peinture. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. List of products are Activités: Entrepreneurs en Peinture,Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Activités: Restauration de Pierres & de Fa?ades,Nettoyage de Pierres & Fa?ades.. Services: Nettoyage de Bureaux,Nettoyage de Fenêtres..
The main activity of IRIS CLEANING SERVICES is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of IRIS CLEANING SERVICES is not available. You also can look at reviews of IRIS CLEANING SERVICES, open positions, location of IRIS CLEANING SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IRIS CLEANING SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IRIS CLEANING SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IRIS CLEANING SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IRIS CLEANING SERVICES, employees, financial statistics.