KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK
Private companiesTextile Mill Products • KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK

Contactgegevens KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGKAMERSTRAAT 308; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 37110404 (+32-37110404) 37110404 (+32-37110404)

Fax (fax): +32 (87) 136-51-71 +32 (87) 136-51-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK
Products information KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK

BTW identificatienummer (tax): BE01096405029
Ondernemingsnummer: 8171325683
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 628,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Activités: Carreleurs.. Produits: Planchers.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction,Matériaux d'Isolation Thermique.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Revêtements de sols and murs. Eléments en béton pour la construction Fab. Matériaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK
(Get full report from official database of BE for KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK
Addition kinds of activities for KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK

244103. Kisten en koffers, hout | Chests and trunks, wood
353499. Liften en bewegende trappen, nec | Elevators and moving stairways, nec
431100. Ons. | U.s. postal service
32920302. Ketelbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Boiler covering (heat insulating material), except felt
34940102. Uitbreidingsverbindingen, buis | Expansion joints, pipe

Werken bij KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK. Looking for open vacancies in other companies

  • sanitair installateur (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair het kappen sluipen en leggen van leidingen het plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Operator carrousel (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor een correcte bediening van de carrousel. - De carrousel is een ronddraaiend groot apparaat waarbij bepaalde handelingen dienen uitgevoerd te worden om het gewenste eindresultaat te bekomen. - Je werkt graag door. - Je hebt geen problemen met repetitief werk.

  • POETSHULP Regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Henis - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

    Regio: ETIKHOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp M/V regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Mogelijke taken: wassen en strijken naaiwerkjes bereiden van maaltijden schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen

  • Studenten Lingerieoutlet (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Brugge zijn wij op zoek naar studenten. Je wordt tijdens de outletweekenden ingezet in Brugge doorheen het jaar. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

  • Water & Energy expert (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je volgt de energieprestaties over de sites heen op. Je begeleidt de verantwoordelijken op de plant op vlak van energie, water, utilities. Je onderzoekt welke verbeteringen op vlak van energie, water, hergebruik, besparingen… mogelijk zijn en bundelt deze resultaten tot een plan van aanpak. Je volgt evoluties en nieuwe technieken op vlak van energie en water op. Je woont werkgroepen bij van de brancheverenigingen. Je staat in voor de coördinatie en rapportering van testen van nieuwe technologieën. Je zorgt dat er een actieve uitwisseling is van best practices over de plants heen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een ‘milieu opvolgsysteem’ of ‘milieuzorgsysteem’. Je houdt voeling met de operaties, waarbij je instaat voor de benchmarking van de verschillende plants. Je voert hier de nodige analyses op uit, legt voorstellen tot acties/ verbeteringen voor en voert deze ook uit indien van toepassing.

  • Kraantechnieker (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Schrijnwerker Provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK in sociale netwerken
Look for responds of KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK. Laat een reactie achter voor KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK. KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK. Leave a respond for KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK. KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK op de google maps. Adres en contacten KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK
Location of KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK on the google maps. Address and contacts of KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK

Andere gerelateerde bedrijven als come KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK: FLSAINT-GOBAIN WEBER SA | LE CHAPEAU D?AS | CBA Webdesign | BRUNO JACOBS | BERTHE VANORMELINGEN

Other related companies as KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK: FLSAINT-GOBAIN WEBER SA | LE CHAPEAU D?AS | CBA Webdesign | BRUNO JACOBS | BERTHE VANORMELINGEN

KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01096405029. Het bedrijf KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK bevindt zich op het adres: HOOGKAMERSTRAAT 308; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 628,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Revêtements de sols and murs. Eléments en béton pour la construction Fab. Matériaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs.. Produits: Planchers.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction,Matériaux d'Isolation Thermique..
De hoofdactiviteit van KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK, openstaande posities, locatie van KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK op de kaart.

KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK, company assigned to the tax number BE01096405029. The company KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK is located at the address: HOOGKAMERSTRAAT 308; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 628,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Revêtements pour sols and murs. Revêtements de sols and murs. Eléments en béton pour la construction Fab. Matériaux de construction Gr. List of products are Activités: Carreleurs.. Produits: Planchers.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction,Matériaux d'Isolation Thermique..
The main activity of KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK is not available. You also can look at reviews of KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK, open positions, location of KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAMIEL TROUBLEYN-VAN DYCK, employees, financial statistics.