CBA Webdesign

Contactgegevens CBA Webdesign: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CBA Webdesign: address, phone, fax, email, website, opening hours

CBA Webdesign

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan Peetersstraat 4; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 288 69 77; 0496 12 25 06 (+32-03 288 69 77; 0496 12 25 06) 03 288 69 77; 0496 12 25 06 (+32-03 288 69 77; 0496 12 25 06)

Fax (fax): 03 294 39 05 (+32-03 294 39 05) 03 294 39 05 (+32-03 294 39 05)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CBA Webdesign: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CBA Webdesign"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CBA Webdesign"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CBA Webdesign, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CBA Webdesign. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CBA Webdesign, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CBA Webdesign. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CBA Webdesign
Products information CBA Webdesign

BTW identificatienummer (tax): BE05432434082
Ondernemingsnummer: 4618072509
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 511,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Internet - Services

Product categorie (product category): Internet - Webdesign

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CBA Webdesign
(Get full report from official database of BE for CBA Webdesign)

Aanvulling soorten activiteiten voor CBA Webdesign
Addition kinds of activities for CBA Webdesign

027902. Vogelreservaten | Bird sanctuaries
374302. Interurban auto's en auto-apparatuur | Interurban cars and car equipment
871199. Engineering diensten, nec | Engineering services, nec
10810000. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
30690504. Bovenliften, rubberen | Top lift sheets, rubber
33989900. Metalen hittebehandeling, nec | Metal heat treating, nec
35550303. Leads, printers ' | Leads, printers'
47890202. Zaalauto diensten | Parlor car services
72510000. Schoenreparatie en shoeshine parlors | Shoe repair and shoeshine parlors

Werken bij CBA Webdesign: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CBA Webdesign: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CBA Webdesign. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CBA Webdesign. Looking for open vacancies in other companies

  • Lead Scheduler termijnplanning (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Covestro NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de termijnplanning van projecten en/of stilstanden en turn arounds. Je ontwikkelt en analyseert termijnplannen, volgt deze dagelijks op en rapporteert afwijkingen. Je implementeert de planning / scheduling richtlijnen en wisselt ervaring uit met andere Covestro vestigingen. Je bent key-user voor de planning en scheduling software tools voor de site Antwerpen (SAP, Prometheus, Roser, Primavera) en staat in voor training en begeleiding van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de schedulers van de onderhoudsactiviteiten in de bedrijven.

  • bevrachter (M/V) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -       Dagelijks contact met klanten, partners, filialen en agenten. - Organiseren van de U toegewezen transportopdrachten. - administratieve afhandeling van uw transporten - kostprijs negotiëren, onderhandelen, commerciële feeling - nieuwe contacten leggen met binnen-en buitenlandse transporteurs-onderaannemers - Organiseren van  FTL zendingen , groupage , deelpartijen. - Problem solving skills

  • VERANTWOORDELIJKE TOONBANKBEDIENDE SELF-SERVICE RESTO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit horecabedrijf heeft onder andere een vestiging in Gent. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de keuken in combinatie met de buffetbediening. Je zorgt dat de gerechten tijdig aangeleverd worden aan het buffet. Je zorgt dat het buffet er verzorgd uit ziet. Je zorgt dat de apparatuur in het buffet goed werken tijdens het service. je kijkt erop toe dat de medewerkers hygienisch zijn en werken. Afhankelijk van de drukte spring je bij in het service. Bij afwezigheid van de verantwoordelijk, ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen . je zorgt ervoor dat het team de klant op zijn wenken bedient.

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!U werkt bij dit gezin altijd in de namiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Business Development Manager interim en werving & selectie – nieuw kantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ontwikkel je je business in uitzendarbeid, werving en selectie  en projectsourcing. Je benadert bedrijven in je regio en je bouwt een stevig klantenbestand op. Je gaat ook op zoek naar nieuwe collega’s om als een enthousiast topteam elke dag te gaan voor de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf.    1. Commerciële professional • Je kent de lokale bedrijvenmarkt door en door en bent voortdurend op zoek naar nieuwe leads. Hoe je leads omzet in nieuwe klanten, daar heb je alle vrijheid in. • Je bent een doorzetter en houdt vol tot je de opdracht krijgt toevertrouwd. • Je luistert naar je klanten en begrijpt snel waar hun uitdagingen liggen. • Je stelt de oplossing voor die het best past: interim, werving en selectie of projectsourcing. Op die manier ontwikkel je de business voor WaW. • Je zoekt de perfecte kandidaten en overtuigt jouw klanten van je selectie. Daar haal je een grote voldoening uit.   2. Talentmatcher • Je hebt een neus voor talent en weet hoe en waar je het vindt. • Je interviewt en selecteert de juiste kandidaten. • Daarna stel je ze voor aan je klant. Je geniet als je een match realiseert. • Je onderhoudt de relatie met jouw kandidaten voor, tijdens en na hun opdracht.   3. Georganiseerde planner • Je beheert je kandidaten- en bedrijvendossiers. • Je weet je prioriteiten te stellen om efficiënt je doelen te bereiken. • Een collega neemt het opmaken van een arbeidsovereenkomst en de administratieve opvolging van je over.  

  • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

Zoek naar antwoorden van CBA Webdesign in sociale netwerken
Look for responds of CBA Webdesign in social networks

Lees alle opmerkingen voor CBA Webdesign. Laat een reactie achter voor CBA Webdesign. CBA Webdesign bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CBA Webdesign. Leave a respond for CBA Webdesign. CBA Webdesign on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CBA Webdesign op de google maps. Adres en contacten CBA Webdesign
Location of CBA Webdesign on the google maps. Address and contacts of CBA Webdesign

Andere gerelateerde bedrijven als come CBA Webdesign CBA Webdesign: AVD-DIAMONDS JEWELRY | KANTOOR DE GEEST M. | Tennis Club Den Bos BVBA | MUTUALIT? LIB?RALE | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as CBA Webdesign: AVD-DIAMONDS JEWELRY | KANTOOR DE GEEST M. | Tennis Club Den Bos BVBA | MUTUALIT? LIB?RALE | BANCONTACT-MISTER CASH

CBA Webdesign is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CBA Webdesign, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05432434082. Het bedrijf CBA Webdesign bevindt zich op het adres: Jan Peetersstraat 4; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 511,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Internet - Webdesign. Lijst met producten zijn Internet - Services.
De hoofdactiviteit van CBA Webdesign is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CBA Webdesign is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CBA Webdesign, openstaande posities, locatie van CBA Webdesign op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CBA Webdesign is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is CBA Webdesign, company assigned to the tax number BE05432434082. The company CBA Webdesign is located at the address: Jan Peetersstraat 4; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 511,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Internet - Webdesign. List of products are Internet - Services.
The main activity of CBA Webdesign is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CBA Webdesign is not available. You also can look at reviews of CBA Webdesign, open positions, location of CBA Webdesign on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CBA Webdesign, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CBA Webdesign, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CBA Webdesign, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CBA Webdesign, employees, financial statistics.