A & C EMEX I/S NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • A & C EMEX I/S NV
Private companiesMotion Pictures • A & C EMEX I/S NV

Contactgegevens A & C EMEX I/S NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & C EMEX I/S NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & C EMEX I/S NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NATI?NLAAN 201; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50622919 (+32-50622919) 50622919 (+32-50622919)

Fax (fax): +32 (19) 947-38-80 +32 (19) 947-38-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & C EMEX I/S NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & C EMEX I/S NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & C EMEX I/S NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & C EMEX I/S NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & C EMEX I/S NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & C EMEX I/S NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & C EMEX I/S NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & C EMEX I/S NV
Products information A & C EMEX I/S NV

BTW identificatienummer (tax): BE04366210937
Ondernemingsnummer: 3945159912
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activités: Carreleurs.. Produits: Pierres Naturelles,Planchers,Revêtement de Sol en Marbre.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Revêtements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & C EMEX I/S NV
(Get full report from official database of BE for A & C EMEX I/S NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & C EMEX I/S NV
Addition kinds of activities for A & C EMEX I/S NV

322100. Glascontainers | Glass containers
655300. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers
23920405. Tafelmatten, kunststof en textiel | Table mats, plastic and textile
24999912. Zadelsbomen, hout | Saddle trees, wood
36130303. Zekeringbevestigingen, elektrische stroom | Fuse mountings, electric power

Werken bij A & C EMEX I/S NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & C EMEX I/S NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & C EMEX I/S NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & C EMEX I/S NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Verpakker stalen rollen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Schoonmaken bij mensen thuis met dienstencheques (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: VEREM CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij mensen thuis.

  • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

  • Studenten 18+ (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gedreven studenten die graag een centje willen bijverdienen en beschikbaar zijn om enkele uren of dagen per week of per maand te werken. Het bedrijf is gelegen in Grobbendonk en niet te bereiken met het openbaar vervoer, het is dus zeer belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer.  In het algemeen zal je instaan voor de orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen binnen het bedrijf.  Ben je op zoek naar een toffe studentenjob?  Reageer dan snel op deze vacature met je CV!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • JOBSTUDENTEN ZAALMEDEWERKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE KORENLEI TWEE

    Type: Studentenjob

    Restaurant Belwadi zoekt gemotiveerde studenten voor in de zaal. Je verzorgt de bediening in de zaal waar je de klanten onthaalt en de bestellingen opneemt. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes blijven.

  • Jobstudent verkoop sportkledij - zaterdag (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    verkoopsmedewerker vaste zaterdag : 10u00 - 17u00 elke zaterdag. we zoeken een persoon met interesse in sport, gymnastiek, ...

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Tongeren Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Restaurantmedewerker FLEXI (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Flexijob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

Zoek naar antwoorden van A & C EMEX I/S NV in sociale netwerken
Look for responds of A & C EMEX I/S NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & C EMEX I/S NV. Laat een reactie achter voor A & C EMEX I/S NV. A & C EMEX I/S NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & C EMEX I/S NV. Leave a respond for A & C EMEX I/S NV. A & C EMEX I/S NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & C EMEX I/S NV op de google maps. Adres en contacten A & C EMEX I/S NV
Location of A & C EMEX I/S NV on the google maps. Address and contacts of A & C EMEX I/S NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A & C EMEX I/S NV A & C EMEX I/S NV: HUIS CARAMEL | JACQUET C. | BAETENS VAN NESPEN BVBA | GIELKENS EDDY | Fiduciaire de la Tour SA

Other related companies as A & C EMEX I/S NV: HUIS CARAMEL | JACQUET C. | BAETENS VAN NESPEN BVBA | GIELKENS EDDY | Fiduciaire de la Tour SA

A & C EMEX I/S NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & C EMEX I/S NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04366210937. Het bedrijf A & C EMEX I/S NV bevindt zich op het adres: NATI?NLAAN 201; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Revêtements de sols and murs. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs.. Produits: Pierres Naturelles,Planchers,Revêtement de Sol en Marbre..
De hoofdactiviteit van A & C EMEX I/S NV is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & C EMEX I/S NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & C EMEX I/S NV, openstaande posities, locatie van A & C EMEX I/S NV op de kaart.

A & C EMEX I/S NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & C EMEX I/S NV, company assigned to the tax number BE04366210937. The company A & C EMEX I/S NV is located at the address: NATI?NLAAN 201; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Revêtements pour sols and murs. Revêtements de sols and murs. List of products are Activités: Carreleurs.. Produits: Pierres Naturelles,Planchers,Revêtement de Sol en Marbre..
The main activity of A & C EMEX I/S NV is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A & C EMEX I/S NV is not available. You also can look at reviews of A & C EMEX I/S NV, open positions, location of A & C EMEX I/S NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & C EMEX I/S NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & C EMEX I/S NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & C EMEX I/S NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & C EMEX I/S NV, employees, financial statistics.